germuc
Velünk: 3938 napja
Nagyon köszönöm a felajanlast de addigra mar el kell hoznom. Most penteken lesz az akcio.
Nagyon köszönöm a felajanlast de addigra mar el kell hoznom. Most penteken lesz az akcio.
Transporterrel segíthetek elhozni, de valószínűleg már csak januárban.
hat igen az lehet egy megoldas Akkor viszont jol fel kell öltöznöm a szallitashoz. Egyeb ötlet ?
ez most hülyén fog hangzani, de a lenyitott tetőre még egy lenyitott tető szerintem simán ráfér.. :D:D
Fun is not a straight line
Sziasztok!
Szerintetek egy komplett puhatetö (nem csak a szövet, hanem minden egyben) elfer valahol miataban? Az gondoltam hogy talan az anyosülesen vagy esetleg a csomagtartoban? Hatha volt mar valakinek ilyen tapasztalata..
köszi,
Germuc
Sziasztok!
A fűtéssel van mostanában gondom. A probléma az, hogy már csak a legmelegebb állásban jön tényleg meleg, de még az sem olyan, mint tavaly, mert akkor még télen is simán tudtam lehajtott tetővel közlekedni, olyan forróságot csinált. Most meg maximumról egyel visszavéve épphogy langyos, utána meg szinte mindenhol hideget fúj. Meg mintha nem minden szellőzőből jönne ugyanolyan húmérsékletű levegő. Más problémát nem vettem észre, ami új lenne és esetleg összefüggésben lehetnének. Másnak volt ilyen gondja? Imsert probléma esetleg?
SZia,
Arra gondolsz mikor elveszed a gázról a lábad és 500 és 1200 között ugrál kicsit és 2-3 ilyen ugrálás uán találja meg az alapjáratot? Nekem már volt hogy akkor is előjött mikor kapcsolgattam a fűtést hirtelen. Légtömegmérőt cseréltem, az oldotta meg.
Matyi
Akkor ez is bevált! Szuper!
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
SZia,
Arra gondolsz mikor elveszed a gázról a lábad és 500 és 1200 között ugrál kicsit és 2-3 ilyen ugrálás uán találja meg az alapjáratot? Nekem már volt hogy akkor is előjött mikor kapcsolgattam a fűtést hirtelen. Légtömegmérőt cseréltem, az oldotta meg.
Matyi
Sziasztok!
Segítség kellene. Az NA gázadás után nehezen talál alapjáratot, majdnem lefullad, aztán mégiscsak összeszedi magát. Van erre biztos gyógyír, vagy kezdjek el nagytakarítást végezni a légzőrendszeren? (MAF, TB, stb...)
if in doubt, flat out.
Nekünk egy hasonló beindította fél év után az SL500-at! Jó kis cucc
if in doubt, flat out.
érdekesség:
lámpa, powerbank, bikázó egyben
és még 100Eur sincs, szinte ajándék!
Mióta volt az az 1-2 napos kiesés itt a fórumon, azóta nem jön értesítés a mailos fiókomba, pedig felvagyok iratkozva.
Tudja valaki mi a megoldás?...
:D OK..hát én is ezt teszem. Tehát akkor nem én rondítottam valamibe, illetve nin erre jelenleg megoldás?
Hmm..amúgy van törlés gomb meg pipa meg minden..
Naponta többször visszajárni, mint ahogy teszi az ember nap mint nap. Én spec örülök ennek, nem telik a fiókom Ettől függetlenül jövök, ha van levél ha nincs, eddig is független volt az értesítés :D
Mióta volt az az 1-2 napos kiesés itt a fórumon, azóta nem jön értesítés a mailos fiókomba, pedig felvagyok iratkozva.
Naponta többször visszajárni, mint ahogy teszi az ember nap mint nap. Én spec örülök ennek, nem telik a fiókom Ettől függetlenül jövök, ha van levél ha nincs, eddig is független volt az értesítés :D
Ezmiez?
Hát azt szeretném én is tudni.