Kalap
Velünk: 6585 napja
Fekete címke? szmogriadó? ...EEEEEE. De, nyugtassatok meg, van olyan NA aki 93 előtti, de nem fekete a cimkéje "éljen a közigazgatás" jelszóval..?
Fun is not a straight line
Fekete címke? szmogriadó? ...EEEEEE. De, nyugtassatok meg, van olyan NA aki 93 előtti, de nem fekete a cimkéje "éljen a közigazgatás" jelszóval..?
Dupla tolatólámpa pofon egyszerűen!
Jómunkatársak: Rattila, Fábián! Köszi urak!
Ködlámpa érkezik...
Dupla tolatólámpa pofon egyszerűen!
Jómunkatársak: Rattila, Fábián! Köszi urak!
Ehhehehe.
Egy alufelniért is levehetik a rendszámod. Tuningolásról a TC-n.
˝a magyar jogszabályok nem támogatják a tuningolást, és még európai összehasonlításban is a legszigorúbbak közé tartoznak˝
Ne mondj ilyet! Húzz egy vonalat, higgadj le és hallgasd meg mit mond. Pont ma történt a környezetemben egy ilyen eset amikor a nagy csalódásból végül öröm lett és annyi kellett hozzá, hogy a sértett fél erős legyen és felülemelkedjen a sérelmén, tiszta lappal tudjon leülni és új alapokra helyezni a dolgot. Ő megtudta csinálni, de kérdezem én Roland TE ELÉÉÉÉG ERŐŐŐS VAGY??? (Dr. Csernus hanghordozásában)
Megegyeztem velük! Erős voltam!
Egy alufelniért is levehetik a rendszámod. Tuningolásról a TC-n.
˝a magyar jogszabályok nem támogatják a tuningolást, és még európai összehasonlításban is a legszigorúbbak közé tartoznak˝
Ne mondj ilyet! Húzz egy vonalat, higgadj le és hallgasd meg mit mond. Pont ma történt a környezetemben egy ilyen eset amikor a nagy csalódásból végül öröm lett és annyi kellett hozzá, hogy a sértett fél erős legyen és felülemelkedjen a sérelmén, tiszta lappal tudjon leülni és új alapokra helyezni a dolgot. Ő megtudta csinálni, de kérdezem én Roland TE ELÉÉÉÉG ERŐŐŐS VAGY??? (Dr. Csernus hanghordozásában)
Megegyeztem velük! Erős voltam!
Black Sushi
Az nem tudom Dr. Gyéé, hogy elég erős vagyok-e, de az biztos, hogy elég gyors!
Azért majd próbálok éberen figyelni, nehogy bekapjak egy szivatós telefont vagy levelet a témával kapcsolatban Gyéé mesterrel a háttérben.
Az ügyvédi email után, amelyben leírtuk, hogy mi nem álltunk el a szerződéstől és nem értjük a visszautalást, most felhívott az ügyvezető és személyes megbeszélést kért, és szerinte biztosan meg tudunk egyezni. Akármi is lesz a vége az őszinte örömöt, amit egy autóvásárlás jelent már elvesztettem!
Black Sushi
Igen, TC biztos örülne a sztorinak, ird meg nekik, hátha....
Most hallottam (nem hivatalosan), hogy állítólag jött egy vevő, akinek megtetszett a kocsim és hajlandó érte többet fizetni és örül, hogy nem kell 6 hónapot várnia! Ezt támasztja alá, hogy ma visszautalták a teljes kifizetett pénzem. Itt tart ma az üzleti tisztesség Magyarországon! Hányinger! Pénteken személyesen fogadnak a PoHu-nál, egy-két kört még megfutok, már csak a lelki nyugalmam miatt is!
Hát ez nagyon gusztustalan!
Ennyit arról,hogy 11 évig ügyfelük voltál...
Most hallottam (nem hivatalosan), hogy állítólag jött egy vevő, akinek megtetszett a kocsim és hajlandó érte többet fizetni és örül, hogy nem kell 6 hónapot várnia! Ezt támasztja alá, hogy ma visszautalták a teljes kifizetett pénzem. Itt tart ma az üzleti tisztesség Magyarországon! Hányinger! Pénteken személyesen fogadnak a PoHu-nál, egy-két kört még megfutok, már csak a lelki nyugalmam miatt is!
Hajrá, és borítsd rájuk az asztalt!
De előbb beszélj ügyvéddel, mert tudnod kell, hogy az előszerződésed mire jogosít fel.
Van jogász ismerősöd?
Én egyébként nyugodt szívvel megfuttatnám ezt a dolgot a totalcar oldalon is, szaftos kis csemege.
Majd jhelentkezz mi lett a vége!
Nekem a györi PO.HU-val vannak rettentö tapasztalataim.
Korábban egy Fabiat szervizeltettem ott horror költségen, most pedig egy Passathoz nem akartak hozzányúlni, mert osztrák rendszámos.
Amikor bementem megnézni az új Passatot az eladó elsö kérdése az volt, hogy "milyen cég" venné az autó. Mondom osztrák, erre a faszi megfordult és otthagyott. (gondolom érezte, hogy neki itt nem terem babér)
Akartam is bejelentést tenni emiatt, de egyszerüen nem volt ilyen felület a honlapjukon