Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Csak dumálok, csak beszélek...    »    Beszélgessünk    |   << vissza

Beszélgessünk

2015-11-08 10:22:08
Kalap

Kalap

Posztok: 1648
Velünk: 6585 napja

Fekete címke? szmogriadó?  ...EEEEEE. De, nyugtassatok meg, van olyan NA aki 93 előtti, de nem fekete a cimkéje "éljen a közigazgatás" jelszóval..? smile

aláírás

Fun is not a straight line

2015-11-07 10:31:31
boogie84

boogie84

Posztok: 1327
Velünk: 4299 napja

Dupla tolatólámpa pofon egyszerűen! 

Jómunkatársak: Rattila, Fábián! Köszi urak!   

Ködlámpa érkezik...

Történet:

Dupla tolatólámpa pofon egyszerűen! 

Jómunkatársak: Rattila, Fábián! Köszi urak!   

2015-11-06 17:20:25

Topi7070

Posztok: 2
Velünk: 3519 napja

Ez jó móka

2015-11-06 15:24:00
Kalap

Kalap

Ehhehehe.

aláírás

2015-11-06 9:37:32
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9171
Velünk: 6780 napja
tourist, 2015-11-06 8:45:49

Egy alufelniért is levehetik a rendszámod. Tuningolásról a TC-n.

˝a magyar jogszabályok nem támogatják a tuningolást, és még európai összehasonlításban is a legszigorúbbak közé tartoznak˝

az alufelnis dolog azért sántít kicsit mert annak csak sugarát könnyű kiszúrni, a szélesség és az ET a redőr számára nem látható. Szerintem ők csak a gumiméretet tudják nézni, ha az oké akkor szerintem lekopnak. Engem mondjuk a kagylóülés+5 pontos öv miatt vehetnek elő pedig komoly ütközésnél légzsák híján csak ezek menthetnek meg.

aláírás DrasticPlastic Driver
2015-11-06 8:48:22
Gyéé

Gyéé

szroli, 2015-11-04 18:29:47

Gyéé, 2015-11-03 17:22:21

Ne mondj ilyet! Húzz egy vonalat, higgadj le és hallgasd meg mit mond. Pont ma történt a környezetemben egy ilyen eset amikor a nagy csalódásból végül öröm lett és annyi kellett hozzá, hogy a sértett fél erős legyen és felülemelkedjen a sérelmén, tiszta lappal tudjon leülni és új alapokra helyezni a dolgot. Ő megtudta csinálni, de kérdezem én Roland TE ELÉÉÉÉG ERŐŐŐS VAGY??? (Dr. Csernus hanghordozásában)

Megegyeztem velük! Erős voltam! Smile

nyilvánvaló, hogy ez nyilván csakis az én brilliáns tanácsomnak köszönhető, ezért leginkább magamnak gratulálok. Na jó, egy nagyon kicsit neked is. Az Oroszlánvadász mégiscsak elejti a Skodaszarvast?

2015-11-06 8:45:49
tourist

tourist

Posztok: 403
Velünk: 3880 napja

Egy alufelniért is levehetik a rendszámod. Tuningolásról a TC-n.

˝a magyar jogszabályok nem támogatják a tuningolást, és még európai összehasonlításban is a legszigorúbbak közé tartoznak˝

Történet:

Tuningolásról a TC-n.

2015-11-05 18:31:39
tourist

tourist

Posztok: 403
Velünk: 3880 napja

"Gonzi" keze munkája is benne van a Drifter c. dokumentumfilm készítésében, illetve egy este a Lurdy parkolóban a rendezővel is lehetett a miértekről, hogyanokról csevegni. Kis infó a filmről.

2015-11-04 18:29:47
Pampalini

Pampalini

Posztok: 1925
Velünk: 4794 napja

Ne mondj ilyet! Húzz egy vonalat, higgadj le és hallgasd meg mit mond. Pont ma történt a környezetemben egy ilyen eset amikor a nagy csalódásból végül öröm lett és annyi kellett hozzá, hogy a sértett fél erős legyen és felülemelkedjen a sérelmén, tiszta lappal tudjon leülni és új alapokra helyezni a dolgot. Ő megtudta csinálni, de kérdezem én Roland TE ELÉÉÉÉG ERŐŐŐS VAGY??? (Dr. Csernus hanghordozásában)

Megegyeztem velük! Erős voltam! Smile

aláírás

Black Sushi

Történet:

Az nem tudom Dr. Gyéé, hogy elég erős vagyok-e, de az biztos, hogy elég gyors! Wink
Azért majd próbálok éberen figyelni, nehogy bekapjak egy szivatós telefont vagy levelet a témával kapcsolatban Gyéé mesterrel a háttérben.

2015-11-03 17:22:21
Gyéé

Gyéé

2015-11-03 17:01:57
Pampalini

Pampalini

Posztok: 1925
Velünk: 4794 napja

Az ügyvédi email után, amelyben leírtuk, hogy mi nem álltunk el a szerződéstől és nem értjük a visszautalást, most felhívott az ügyvezető és személyes megbeszélést kért, és szerinte biztosan meg tudunk egyezni. Akármi is lesz a vége az őszinte örömöt, amit egy autóvásárlás jelent már elvesztettem!

aláírás

Black Sushi

2015-11-03 16:23:57
Kalap

Kalap

Igen, TC biztos örülne a sztorinak, ird meg nekik, hátha....

aláírás

2015-11-03 15:02:16

Kotama

Posztok: 127
Velünk: 3634 napja
szroli, 2015-11-03 14:42:19

Most hallottam (nem hivatalosan), hogy állítólag jött egy vevő, akinek megtetszett a kocsim és hajlandó érte többet fizetni és örül, hogy nem kell 6 hónapot várnia! Ezt támasztja alá, hogy ma visszautalták a teljes kifizetett pénzem. Itt tart ma az üzleti tisztesség Magyarországon! Hányinger! Pénteken személyesen fogadnak a PoHu-nál, egy-két kört még megfutok, már csak a lelki nyugalmam miatt is!

Hát ez nagyon gusztustalan! sad

Ennyit arról,hogy 11 évig ügyfelük voltál...

2015-11-03 14:54:00
Hunya

Hunya

Posztok: 5336
Velünk: 6258 napja
szroli, 2015-11-03 14:42:19

Most hallottam (nem hivatalosan), hogy állítólag jött egy vevő, akinek megtetszett a kocsim és hajlandó érte többet fizetni és örül, hogy nem kell 6 hónapot várnia! Ezt támasztja alá, hogy ma visszautalták a teljes kifizetett pénzem. Itt tart ma az üzleti tisztesség Magyarországon! Hányinger! Pénteken személyesen fogadnak a PoHu-nál, egy-két kört még megfutok, már csak a lelki nyugalmam miatt is!

Hajrá, és borítsd rájuk az asztalt!

De előbb beszélj ügyvéddel, mert tudnod kell, hogy az előszerződésed mire jogosít fel.

Van jogász ismerősöd?

Én egyébként nyugodt szívvel megfuttatnám ezt a dolgot a totalcar oldalon is, szaftos kis csemege.

Majd jhelentkezz mi lett a vége!

aláírás May the Fairy be with You!
2015-11-03 14:53:00

bandris11

Posztok: 260
Velünk: 4727 napja

Nekem a györi PO.HU-val vannak rettentö tapasztalataim.
Korábban egy Fabiat szervizeltettem ott horror költségen, most pedig egy Passathoz nem akartak hozzányúlni, mert osztrák rendszámos.

Amikor bementem megnézni az új Passatot az eladó elsö kérdése az volt, hogy "milyen cég" venné az autó. Mondom osztrák, erre a faszi megfordult és otthagyott. (gondolom érezte, hogy neki itt nem terem babér)

Akartam is bejelentést tenni emiatt, de egyszerüen nem volt ilyen felület a honlapjukon sad