atomin
Velünk: 4098 napja
Hmmm ???? Micsoda?
Mit jelent egyáltalán "fiatalnak" lenni?
Hmmm ???? Micsoda?
Mit jelent egyáltalán "fiatalnak" lenni?
Apukám állólámpás mercijében voltak az állandó alulról beázás következtében diszkrét homokdűnék a csomagtartóban. Később gyönyörű búzamezők serkentek belőlük. Hiába az ÉLET megtalálja magának az utat.
Kollégám sokat horgászott; egyszer beborult a zöldségesmercibe a csonti. Kikeltek a legyek a csomagtartójában.....
EEEEEEEEE.
Fun is not a straight line
A Ladámban egyszer kihajtott a fejtett bab. Kiborult és bepotyogott a csomagtartó merevítőbe. Na, ott elkelt az olló...
"rendet vágtam" - szó szerint.
Értjük már, ehhez kellett az olló bár a pókhálók távol tartásához elég, ha gyakrabban használod a kocsit
"rendet vágtam" - szó szerint.
Értjük már, ehhez kellett az olló
Igen, rendet vágtam a kocsiban, és a motortér volt az utolsó állomás...
Mikrofonok voltak a motortérben (lehalgattak...?!? újabb hülye fordulat..) és az azokat rögzítő kábelkötegelőket vágtam el az ollóval, amit aztán ott felejtettem.
Nekem három marék cseresznyemag volt az emelö mélyedésében; az EÜ dobozban megy egy zacskó kárpitos szög, bronz fejjel. Kicsit bohó volt az öreg, akitől vettem a gépet. A mikrofonokért nem ő volt a felelős.
Fun is not a straight line
Olló=fodrászautó?
Gumicukor es egy rago, furdoso a kesztyutartoban. Elozo tulajtol "kaptam".
ilyen kis vilagito patron csomag, megtorod aztan fenylik. akksi mellett.
Dani
Akkor én is csatlakoznék a "talált tágyak osztálya" c. témához Én a pótkerék melett alul egy öngyujtót és egy OB tampont találtam Nyílván az gyönyörű német kiscsaj hagyta ott akitől vettem az autót. Sebaj elraktam, majd egyszer visszaviszem neki
Akkor én is csatlakoznék a "talált tágyak osztálya" c. témához Én a pótkerék melett alul egy öngyujtót és egy OB tampont találtam Nyílván az gyönyörű német kiscsaj hagyta ott akitől vettem az autót. Sebaj elraktam, majd egyszer visszaszállítom neki
Csavarhúzót, villáskulcsot, olajsapkát (na az gyönyörű volt) már én is felejtettem ott. Azoknak van értelme. De egy olló az hogy?
Gyanúsan a biztosítéktábla közelében van. Szerintem a Szabolts levághatta a biztosítékot.
Csavarhúzót, villáskulcsot, olajsapkát (na az gyönyörű volt) már én is felejtettem ott. Azoknak van értelme. De egy olló az hogy?
Tanga
Egy plusz olló esetleg? :D
Oszt mihez kellett ott olló? :D
Oszt mihez kellett ott olló? :D