Pampalini
Velünk: 4639 napja
Ismeritek azt, hogy a Miatas addig megy míg ki nem süt a nap?
Black Sushi
Ismeritek azt, hogy a Miatas addig megy míg ki nem süt a nap?
Black Sushi
Sziasztok
Ma teszteltem az ülésfűtést,de úgy érzem, mintha csak a hátsó részét fűtené, ez normális, ha nem akkor javítható? NBFL
Köszi
Helló Helló,
Emlékeim szerint páran Németországban laktok jelenleg. Van aki Hamburg és főleg Glinde közelében lakik? Ki kéne mennem és szeretnék egy kis segítséget kérni! Előre is köszönöm!
Nem tudom, hogy mennyire legit kérés, de ha valakinek esetleg van teljesen gyári futóműves NA-ja, beülhetnék mellé az anyósülésre olyan 10-15 percre itt egy városi szakaszon? Előre is köszönöm, sokat segítene.
Sajnálom, de 10 perce röhögök.. :
Fun is not a straight line
Sajnálom, de 10 perce röhögök.. :):):
[img]http://i.imgur.com/4S5bsYC.gifv[/img]
[img]http://i.imgur.com/4S5bsYC.webm[/img]
Válogatott társaság. Mindet kérem!
Sziasztok, MMH nem tud segiteni egyedi forgalomba helyezesben?
Üdv, B
Megjött
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Hupsz, napközben küldtem egy mailt, de úgy néz ki rossz volt a mobilnet kapcsolat. Újra elküldtem.
WarLock. Küldtem képet a váltógombról meg a zsákról. Megkaptad? Lendkerék kell?
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Már voltam a vámon és a kormányblakban is. De itthon így nem megy. Ausztriában "tipizálják" az autót, és akkor lesz forgalmija, onnan lesz imprtálva, honosítva. De arra is gondoltam h az egyik mx-et levizsgáztatom, azt csak utána átrakom a rendszámot.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
De annak akkor már voltak papírjai. Enyém közvetlenül japánból van ott meg nincs forgalmi
Én valósznű, hogy a helyedben Angliában vagy Hollandiában kezdeném a sztorit, mivel valószínű, hogy a vámot is ki kell pengetni nekik, ami ott kevesebb, illetve ott már kitaposottabb utak vannak a japán autók regisztrálásához. Bár Ausztriáról nincs semmi konkrétum a fejemben, csak nem hiszem, hogy ott elterjedt lenne a japán-import, ellenben az előbb felsorolt 2 másik álammal.
Van kontakt, csak mondom megpróbálom egyből itthon, de esélytelen
Nekem van kontaktom Vácon a KPM-hez. Illetve ő foglalkozik kocsik teljes honosításával is. Hívjam fel holnap reggel a srácot, hogy tud-e valamit kezdeni vele?
De annak akkor már voltak papírjai. Enyém közvetlenül japánból van ott meg nincs forgalmi
Én valósznű, hogy a helyedben Angliában vagy Hollandiában kezdeném a sztorit, mivel valószínű, hogy a vámot is ki kell pengetni nekik, ami ott kevesebb, illetve ott már kitaposottabb utak vannak a japán autók regisztrálásához. Bár Ausztriáról nincs semmi konkrétum a fejemben, csak nem hiszem, hogy ott elterjedt lenne a japán-import, ellenben az előbb felsorolt 2 másik álammal.
Nekem van kontaktom Vácon a KPM-hez. Hívjam fel holnap reggel a srácot, hogy tud-e valamit kezdeni vele?
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Ok, köszönöm!!