WarLock
Velünk: 5179 napja
Rendben, akkor visszatérünk erre utána Kereslek, hogyha sikeresen megvolt a projekt.
Rendben, akkor visszatérünk erre utána Kereslek, hogyha sikeresen megvolt a projekt.
Ja hogy automata...akkor swap után. Pont az érdekel, hogy milyen kanyargós váltogatós autózás jobbossal.
De annak akkor már voltak papírjai. Enyém közvetlenül japánból van ott meg nincs forgalmi
Én valósznű, hogy a helyedben Angliában vagy Hollandiában kezdeném a sztorit, mivel valószínű, hogy a vámot is ki kell pengetni nekik, ami ott kevesebb, illetve ott már kitaposottabb utak vannak a japán autók regisztrálásához. Bár Ausztriáról nincs semmi konkrétum a fejemben, csak nem hiszem, hogy ott elterjedt lenne a japán-import, ellenben az előbb felsorolt 2 másik álammal.
De annak akkor már voltak papírjai. Enyém közvetlenül japánból van ott meg nincs forgalmi
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
1997 1.6 euro 2 lett 2011-ben.
Köszi
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Zugloban lakom, nekem jo helyre esik Dobogoko, mert az M0-n le tudok kavarni Budakalaszig, onnsn meg mar tiszta sor a Dobogoko. Meg automatan gondolod vagy mar manual swap utan?
Eunost is lehetett regisztralni, senki nem szolt rgy szot se a rovid alvazszam miatt.
Gabor, Birminghambol hoztam most nyaron.
Nekem is Eunos van. De mivel japánból van, nincsenek papírjai. Ezért osztrákban kell forgalomba helyeznem. Utána tudom behozni
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Te honnan hoztad a japánt?
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Warlock, a te kocsid Eunos? Ez nem okozott gondot? Valahogy nem figyeltem eddig fel arra hogy jobbkormányos. Kipróbálhatnám egyszer? Dobogókő oda-vissza úgy hogy cserélünk? Persze ez nekem kényelmes helyszín, Te merre is lalksz?
Az hogy? De akkor elvileg az NA a legroszabb kategóriában van?
2001-ben lett importalva japanbol, bar a v5-on rajta volt, hogy a gyartasi ev 1990, megis a first reg date kerult gyartasi evnek be. Szerintem Euro 1-nek kell lennie. Ha ezzel szamolsz csak pozitiv meglepetes erhet.
1997 1.6 euro 2 lett 2011-ben.
Az hogy? De akkor elvileg az NA a legroszabb kategóriában van?
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Helo. Regadóztatott vki mostanában NA-t? Mi a környezetvédelmi besorolása?
Enyem Euro 2 lett, viszont 2001 kerult a lapra 1990 helyett, ugyhogy nem biztos hogy relevans..
Helo. Regadóztatott vki mostanában NA-t? Mi a környezetvédelmi besorolása?
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok!
Fényezőt keresek észak-budapest környékén. Van valakinek jól bevált mesterember ismerőse?
Egy első lökhárítő komplett fényezés nagyságrendileg mi pénz?
Beszélj Lalee-val, ott ahol ő dolgozik van fényező is. Budakalász az észak?! Nekem falaztak, fújtak lökhárítót, meg vagyok elégedve. Az árat már elfelejtettem, de nem volt vészes.
Bird is nagyon meg volt elégedve fényezőjével, ott a komplett autó lett újrafestve. A kontaktért kérdezd őt.
Sziasztok!
Fényezőt keresek észak-budapest környékén. Van valakinek jól bevált mesterember ismerőse?
Egy első lökhárítő komplett fényezés nagyságrendileg mi pénz?
Beszélj Lalee-val, ott ahol ő dolgozik van fényező is. Budakalász az észak?! Nekem falaztak, fújtak lökhárítót, meg vagyok elégedve. Az árat már elfelejtettem, de nem volt vészes.
Bird is nagyon meg volt elégedve fényezőjével, ott a komplett autó lett újrafestve. A kontaktért kérdezd őt.