Kotama
Velünk: 3578 napja
Sziasztok
Használt már valaki fekete STP injektor tisztítót mx5-be?
Van itthon egy flakonnal,még az előző autómhoz vettem, szerintetek öntsem bele?
köszi
Sziasztok
Használt már valaki fekete STP injektor tisztítót mx5-be?
Van itthon egy flakonnal,még az előző autómhoz vettem, szerintetek öntsem bele?
köszi
Sziasztok!
Fényezőt keresek észak-budapest környékén. Van valakinek jól bevált mesterember ismerőse?
Egy első lökhárítő komplett fényezés nagyságrendileg mi pénz?
Keres, kerdes: Nem jon vki vagy vkinek ismerose esetleg mostanaban vagy par heten belul Regensburg fele haza magyarorszagra, kisfurgon, teherauto, nagyobb auto stb, amivel el tudna nekem mo-ra hozni egy wankel motort Bp melle(budakeszire) meg par aprosagot melle? Merete nem nagy(50*50cm kb) inkabb csak nehez olyan 70kg kb...
Szuper, akkor latom te se ures kezzel jossz, ezt mind a Focussal , szamodat dobd at legyszi emailben nem talalom a telefonban sajna.
Keres, kerdes: Nem jon vki vagy vkinek ismerose esetleg mostanaban vagy par heten belul Regensburg fele haza magyarorszagra, kisfurgon, teherauto, nagyobb auto stb, amivel el tudna nekem mo-ra hozni egy wankel motort Bp melle(budakeszire) meg par aprosagot melle? Merete nem nagy(50*50cm kb) inkabb csak nehez olyan 70kg kb...
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Én a bal első lámpára tartanék igényt
Ez? Esetleg innen valaki?? Vajon megéri megvenni?? http://www.hasznalta___16v_soft_top-9352655
vasárnap reggel 7:00 WTCC Live az Eurosport-on!
aki esetleg még nem tudná Michelisz az elsö futamon POLE-ból indul, 4 citrommal a seggében!
szorítsatok! kemény lesz!
ui.: második futam 8 -tól, de ott a fordított rajtrács miatt csak 10. helyröl rajtol...
vasárnap reggel 7:00 WTCC Live az Eurosport-on!
aki esetleg még nem tudná Michelisz az elsö futamon POLE-ból indul, 4 citrommal a seggében!
szorítsatok! kemény lesz!
ui.: második futam 8 -tól, de ott a fordított rajtrács miatt csak 10. helyröl startol...
Sziasztok.lehetseges hogy valamelyik hovedo lemezem rezonal be de ilyen susogos/dorzsolos hangja van es csak(!!!) motorfeknel 2900-3000 kozott.
Jaj ezek a random hangok...de nem szeretem en sem :-D am volt£/van es lesz de pl amikor kapott par bilincset a hovedo lemez valtozott a hang, tudod tesztelni igy
Dani
A szúrás az szúrás, és éles, nézd meg minden irányból. Milyen állapotú amúgy a tetőd? Vinyl, igaz?
A szúrás az szúrás, és éles, nézd meg minden irányból. Milyen állapotú amúgy a tetőd? Vinyl, igaz?
Tegnap este tolatok ki a parkolóból és látom, hogy oldalt hátul a ponyván beszűrődik egy kis fény. Jobban megnézve van belül egy kis bolyhosodás. Eddig nem vettem észre, lehet friss szúrás...
Sziasztok.lehetseges hogy valamelyik hovedo lemezem rezonal be de ilyen susogos/dorzsolos hangja van es csak(!!!) motorfeknel 2900-3000 kozott.