Soma
Velünk: 3555 napja
Pénteken a rossz idő miatt az off kocsival mentem melózni, ma vidéken voltunk a családdal, ezért szintén az offal. Már hiányzik a miata!!! Valami indok kéne, hogy elvigyem egy körre....
Pénteken a rossz idő miatt az off kocsival mentem melózni, ma vidéken voltunk a családdal, ezért szintén az offal. Már hiányzik a miata!!! Valami indok kéne, hogy elvigyem egy körre....
Szia! Ezt nézzétek meg
http://www.jofogas.h___34408568.htm?first=1
Atti
Na királyság!!Nagyon szívesen!
Atti
Szia! Ezt nézzétek meg
Atti
Szia! Ezt nézzétek meg :)
http://www.jofogas.hu/budapest/Mazda_miata___mx_5_hibatlan_gyari_katalizator_34408568.htm?first=1
Atti
Szia! Ezt nézzétek meg :)
http://www.jofogas.hu/budapest/Mazda_miata___mx_5_hibatlan_gyari_katalizator_34408568.htm?first=1
Atti
Szia! Ezt nézzétek meg
Atti
Ma csinálják az átírást. 81000 összesen... Ezt inkább költöttem volna a kocsira, mondjuk kipufogóra...
Sracok vigyazzatok az orszagutakon.tele van rendorokkel trafikkal es a draga bevandorlokkal akik szo nelkul kilepnek eled 110-20-as temponal....es ez nem is nyugati iranyban volt hanem romania fele...az osszes teherautot kiszedik elfogoik is vannak motorok 1-2 audit is latni...
Marad a kettes opció. ..
A jövőre nézve pedig, bkk vagy céges autó és nincs gond.
Segítsetek,
Reggel egy buzi motoros belémjött, a bal hátsó ívet megtörte. Előzött egy buszt a zebrán, így a busztól nem látta, hogy fordulok ki, kiugrottam a kocsiból, de kifért közöttünk és eliszkolt /a g@ci/. Mivel reggeli csúcs, mindenki iszonyat ideg, és a sor sem látható, hol ér véget, így nem maradtam a kereszteződés közepén, eljöttem.
1. A motoros beláthatatlan helyen , kereszteződésben, zebrán előzött - a kötelezőre biztos, hogy ezek alapján megkapná ma kárrendezést.
2. Van Cascó , elvileg erre kérdés nélkül megcsináltathatom, persze önrész mellett, változik a cascó emiatt?
3. Rendőrséget belevonni, feljelenteni, nincs nekem arra időm , hogy velük szarakodjak, úgy sem találnak semmit, és sok sok idő ez az egész ,nem de ?
Ahhh
Szia!
1. Nem biztos, mert a fő szabály az, hogy a védett úton haladónak elsőbbsége van, és mivel Te keresztezted a haladási irányát Te voltál abban a helyzetben, hogy elkerüld a balesetet. Az meg, hogy a busztól nem látható, szintén a Te felelősséged, mert meg kell győződnöd arról, hogy a védett úton nem közlekedik másik jármű, amelynek elsőbbséget kell adnod. Tudom kicsit életszerűtlen, de attól még így van. Nekem volt régen egy ehhez hasonló balesetem, és ott is én lettem e hibás. :-(
2. Casco OK. Az örészen kívül még esetleg a bonus besorolásod léphet vissza, amitől emelkedhet a díj, de ez konkrét szerződésfüggő, mert van ahol nincs casco bonus.
3. A rendőrséggel nem vacakolnék. A jogalap is bizonytalan, és a megtalálás is. Volt egy másik esetem, ahol szemtanú voltam. Sötétben esőben az előttem haladóba oldalról belehajtott egy másik autó, és elhajtott a helyszínről. A károsultnak megadtam az autó típusát, színét és rendszámát, és mondtam, hogy természetesen a rendőrségen is tanúskodom. Több mint fél év múlva behívtak tanúmeghallgatásra, ahol elém tettek 5 fényképet, hogy ki vezette az autót. Mondam, hogy a körülmények miatt azt nem láttam, de kérdeztem, hogy a típus, szín és rendszám egyezett-e, amire mondták, hogy igen, de az nem elég, nekeik a vezetőt kell megtalálni. Erről ennyit. :-(
Mivel 69000765x jövök át ott, már láttam, hogy jobbra áll a sor, a buszos nem tud haladni, elsőbbség adás van, láttam jobbról autó nem jön, lenduletbol haladtam is át és balra. A buszos utána velem kiabált, hogy hogy jövök. ...
Ő nem tanuskodna. Bár nem is értem mi baja, mert tovább menni nem tudott volna, és a kereszteződést nem állhatja el. Az volt a baja, hogy haladtam.
A motorost kamera max elölről láthatta, az is boltnak a kamerája, ami messzebb van....
x
Mivel 69000765x jövök át ott, már láttam, hogy jobbra áll a sor, a buszos nem tud haladni, elsőbbség adás van, láttam jobbról autó nem jön, lenduletbol haladtam is át és balra. A buszos utána velem kiabált, hogy hogy jövök. ...
Ő nem tanuskodna. Bár nem is értem mi baja, mert tovább menni nem tudott volna, és a kereszteződést nem állhatja el. Az volt a baja, hogy haladtam.
A motorost kamera max elölről láthatta, az is boltnak a kamerája, ami messzebb van....
y
Szerintem ha ott a helyszinen nem szereztél tanút (ez eleve majdnem lehetetlen) vagy nincs térfigyelő akkor ha meg is lenne a rendszáma csak állítás az állítás ellen lenne, nem vezetne sehova. Szerintem Casco sajnos.
Segítsetek,
Reggel egy buzi motoros belémjött, a bal hátsó ívet megtörte. Előzött egy buszt a zebrán, így a busztól nem látta, hogy fordulok ki, kiugrottam a kocsiból, de kifért közöttünk és eliszkolt /a g@ci/. Mivel reggeli csúcs, mindenki iszonyat ideg, és a sor sem látható, hol ér véget, így nem maradtam a kereszteződés közepén, eljöttem.
1. A motoros beláthatatlan helyen , kereszteződésben, zebrán előzött - a kötelezőre biztos, hogy ezek alapján megkapná ma kárrendezést.
2. Van Cascó , elvileg erre kérdés nélkül megcsináltathatom, persze önrész mellett, változik a cascó emiatt?
3. Rendőrséget belevonni, feljelenteni, nincs nekem arra időm , hogy velük szarakodjak, úgy sem találnak semmit, és sok sok idő ez az egész ,nem de ?
Ahhh
Sajnálom, térfigyelö kamera felvételén (ha van) nem látszódhat a sunyi motoros? Vagy a busz sofőrje, esetleg utasa nem láttáki?
Segítsetek,
Ahhh
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni lakatolás-fényezés téméban (nem találtam ilyen topicot, ezért írtam ide).
Nemrég büszke tulajdonosa lettem egy '99-es NB-nek. Ki szeretném javíttatni a karosszéria hibákat: küszöbök, csomagtartó, hátsó ívek. Meg tudnátok adni néhány budapesti szaki elérhetőségét, akiknél ti már jártatok és pozitív volt a tapasztalat?
A csomagtartót feltünően csúnyány összegányolta az előző kasznis. Ez szerintetek még javítható, vagy nézzek újat? Az NBFL csomagtartója passzol az NB-re?
A hátső sárvédőket már szintén javították, de a sárvédő peremei hullámosak és a kerék körül kb 10 cm-es íven be van mattulva a fényezés.
Körülbelüli árakat tudnátok írni?
Csatoltam pár képet:
Minden segítséget előre is nagyon köszönök!
sztasak
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni lakatolás-fényezés téméban (nem találtam ilyen topicot, ezért írtam ide).
Nemrég büszke tulajdonosa lettem egy '99-es NB-nek. Ki szeretném javíttatni a karosszéria hibákat: küszöbök, csomagtartó, hátsó ívek. Meg tudnátok adni néhány budapesti szaki elérhetőségét, akiknél ti már jártatok és pozitív volt a tapasztalat?
A csomagtartót feltünően csúnyány összegányolta az előző kasznis. Ez szerintetek még javítható, vagy nézzek újat? Az NBFL csomagtartója passzol az NB-re?
A hátső sárvédőket már szintén javították, de a sárvédő peremei hullámosak és a kerék körül kb 10 cm-es íven be van mattulva a fényezés.
Csatoltam pár képet:
Minden segítséget előre is köszönök!
sztasak