Üdvözlök mindenkit!
A mai nappal tulajdonosa lettem egy 1.6 NB-nek. 2000. Évjárat, zöld, fekete bőr. 176ezer km.
Vasárnap Parádfürdőn voltunk a feleségemmel és egy nagy kanyarnál valami autós étteremnél kávézgattunk, mikor megláttam egy Alfa kabriót. Éreztem, hogy megdobban a szívem..
Mondtam is az asszonynak, hogy eltudnám magunkat képzelni valami hasonló autóban. Azóta bújtam a netet, olvasgattam a népitéletet, aztán rátaláltam az mx5-re. Gondoltam ez az én autóm. Ma nekiindultunk autót nézni. Abból az lett, hogy az asszony hozhatta haza a crv-t, mert én már egy mx5-tel jöttem...
46. életévemben vagyok, de azért az első adandó alkalomkor egy jobbos kanyarban csak megnéztem azt a sokszor emlegetett "élmény autózást" Remek volt...
Jövőhéten az összes olaj lecserélésre kerül, biztos ami biztos alapon, aztán a vezérlés is. A kipufogó csörög-zörög, cserélve lesz az is. Mikor haza értem, azt tapasztaltam, hogy alapjáraton üresben, ha kinyomom a kuplungot csendes, de ha felengedem akkor egy kicsit hangja van. Ez a váltó lehet? Olajcserétől vajon megszűnik? Ki tudja mikor volt benne cserélve...