gonzi
Velünk: 3949 napja
ahha, CV joint, vagy sok hasonló, magyarul egyszerűbb: Féltengely :D :D , de a lényeg, hogy ez azért egy picit erős kérdés... vagy csak szerintem?
ahha, CV joint, vagy sok hasonló, magyarul egyszerűbb: Féltengely :D :D , de a lényeg, hogy ez azért egy picit erős kérdés... vagy csak szerintem?
Bár ez kép, de beszélgetésre okot adó, erre keltem a mazda mx5 miata US club nevű facebook csoportban:
driveshaft ?
Bár ez kép, de beszélgetésre okot adó, erre keltem a mazda mx5 miata US club nevű facebook csoportban:
Talaltam egy ilyen kabelt hatul a csomagtarto karpitja mogotti helyen..nem tudjatok mi lehet? hang cucc lehetett kocsiban es aze?
Dani
Még mindig áll az autó honosítása... Sajnos áll. Jelenleg a KEKH-nál van az ügy, ők pedig 21 napos határidővel dolgoznak elméletileg. Valakinek esetleg van ismerőse a szervezetnél, hogy nagyobb eséllyel ne kelljen kivárni ezt az időtartamot?
Már közben a biztosító is zaklat az adatpótlás miatt, mert az is határidőhöz van kötve és nem elég, hogy csak egy alvázszámmal áll ott a kötelező biztosítás a rendszerben
Srácok az automról lekerült az alábbi képen látható haspajzs, mivel egy részét megette a rozsda...Érdeklődnék, hogy ennek kötelező e fent lennie ? (egy olajsár fogó párna van rajta talán ez a haszna)
Egyébként miota nincs fent, úgy érzem, hogy talán nem melegszik anyniara az autó alulról a sebesség váltó bal oldala körül, a leömlő környékén. Korábban a jobb vádlim bent iszonyatosan melegítette...
Szóval kelle ez nekem oda? Vagy esetleg bontottba valakinek van NBFL-re?
Ez az elem amellett, hogy védi a motor környékét a dzsuvától fontos szerepet játszik a hűtésben is. Mivel alulról viszonylag zárttá teszi a motorteret segít, hogy a szájon át beérkező levegő a hűtőn keresztül tudjon áramolni. A melegedős MX5-öknél gyakran hiányzik ez a cucc. Én nem dobnám el, vagy ha kuka pótolnám.
Hunya most vett valami fém cuccot a MOSS-tól.
Köszi a válaszokat, sajnos kuka, kb két tenyérnyi darab hiányzik belőle, a sósvíz nyoma is gyönyörűen látszik rajta, megette a rozsda, Körül nézek a MOSS-nál, köszönöm
Egyébként Édesapám hajtatott le egy saválló lemezből egy méretpontos darabot, de a hullámok és a perforáciok nyilván hiányoznak róla. Szóvval azon még lenne mit szobrászkodni....
Srácok az automról lekerült az alábbi képen látható haspajzs, mivel egy részét megette a rozsda...Érdeklődnék, hogy ennek kötelező e fent lennie ? (egy olajsár fogó párna van rajta talán ez a haszna)
Egyébként miota nincs fent, úgy érzem, hogy talán nem melegszik anyniara az autó alulról a sebesség váltó bal oldala körül, a leömlő környékén. Korábban a jobb vádlim bent iszonyatosan melegítette...
Ez az elem amellett, hogy védi a motor környékét a dzsuvától fontos szerepet játszik a hűtésben is. Mivel alulról viszonylag zárttá teszi a motorteret segít, hogy a szájon át beérkező levegő a hűtőn keresztül tudjon áramolni. A melegedős MX5-öknél gyakran hiányzik ez a cucc. Én nem dobnám el, vagy ha kuka pótolnám.
Hunya most vett valami fém cuccot a MOSS-tól.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok
A vászontetőt mivel és hogyan szoktátok takarítani?
Köszi!
nekem semilyen pajzs nincs fent......alapbol nm volt.használtat nem akartam a rohadások miatt,majd gyártatni fogok valamikor.viszont nekem fél órás kakucs körök után sem mozdult meg a hőfok,hasonló melegben mint most...
Én úgy tudom, hogy az mx5 nem képes a nagyobb oktánszámú üzemanyag előnyét kihasználni mert nem tudja előrébb tolni az előgyújtást még ha csörgés nélkül menne akkor sem. Viszont az autómat felprogramozó Roland azt mondta, hogy ő azért javasolja mindenkinek hogy minimum 98-al járjon, mert egyszerűen jobb/jobban ellenőrzött minőségű és tisztább. Talán ezért megy/fogyaszt vele jobban a kocsi, nem az oktán miatt.
Pontosan így igaz amit írsz, a prémium benzineket úgytudom kinti lepárlokban gyártják a Shell is és az OMV is kintről hozza. Én is inkább a tisztasága miatt veszem. Sajnos ismerőseim körében hallottam már olyanról nem egyszer, hogy az ENV!-n pl milyen gagyi minőségű üzemanagyok vannak...Teljesítmény növekedés tényleg nincs olyan nagymértékű, de azért érezhető, hogy jobb az égés szerintem. Szóval a kicsikének csak a legjobbat.
Én úgy tudom, hogy az mx5 nem képes a nagyobb oktánszámú üzemanyag előnyét kihasználni mert nem tudja előrébb tolni az előgyújtást még ha csörgés nélkül menne akkor sem. Viszont az autómat felprogramozó Roland azt mondta, hogy ő azért javasolja mindenkinek hogy minimum 98-al járjon, mert egyszerűen jobb/jobban ellenőrzött minőségű és tisztább. Talán ezért megy/fogyaszt vele jobban a kocsi, nem az oktán miatt.
Köszi a válaszokat, azért is lehet ez érdekes számomra, mert lehetséges, hogy késöbb szeretnék küszöb spoilert és nem tudom az hogy mutatna így, szóval át kell még gondoljam
Másik téma: Én üzemanyagból az OMV-nél tudom ajánlani a MaxMotion 95-öt vagy MaxMotion 100-at nálam bevált, nagyon szereti az autó, jobban is megy (főleg a 100assal) és talán kevesebbet is eszik, de mondjuk ez egyaltalán nem érdekel.
Az amúgy elképzelhető , hogy nekem nincs alacsony üzemanyag szintjelző kontroll lámpám ? 2001 es NBFL-ről van szó
Köszi a válaszokat, azért is lehet ez érdekes számomra, mert lehetséges, hogy késöbb szeretnék küszöb spoilert és nem tudom az hogy mutatna így, szóval át kell még gondoljam :)
Másik téma: Én üzemanyagból az OMV-nél tudom ajánlani a MaxMotion 95-öt vagy MaxMotion 100-at nálam bevált, nagyon szereti az autó, jobban is megy (főleg a 100assal) és talán kevesebbet is eszik, de mondjuk ez egyaltalán nem érdekel.