uno1
Velünk: 4283 napja
Dupla
Dupla
Szerintem kiemel rendesen, kuplumgot is kb fél éve cserélte.lallee
Nem hülye kérdés, más autónál sokszor még lassan gurul előre, mikor berakom hátramenetbe, de az mxnél álló helyzetben is a legtöbbször csak második kuplungolásra sikerül..
Akkor ott baj nem lehet. Ez hülye kérdés, de álló helyzetben szokott szemtelenkedni, vagy meg lassan gurulsz előre közben?
Szerintem kiemel rendesen, kuplumgot is kb fél éve cserélte.lallee
1) kuplung kiemel rendesen? 2) nem árt.
0) nem mindegy ki hogyan és milyen gépen centíroz. Az MX érzékeny erre. A gyári 15-ös enkei-ek felújítása után én is visszamentem a gumishoz, hogy lője be újra. Kikapcsolta a súlytakarékos beállítást és nem csak agyon, hanem egy adapterrel a 4x100 csavaroknál is központosított. Utána jó lett.
0) nem mindegy ki hogyan és milyen gépen centíroz. Az MX érzékeny erre. A gyári 15-ös enkei-eiek felújítása után én és visszamentem a gumishoz, hogy lője be újra. Kikapcsolta a súlytakarékos beállítást és nem csak agyon, hanem egy adapterrel a 4x100 csavaroknál is központosított. Utána jó lett.
0) nem mindegy ki hogyan és milyen gépen centíroz. Az MX érzékeny erre. A gyári 15-ös enkei-ek felújítása után én és visszamentem a gumishoz, hogy lője be újra. Kikapcsolta a súlytakarékos beállítást és nem csak agyon, hanem egy adapterrel a 4x100 csavaroknál is központosított. Utána jó lett.
Lenne pár kérdésem :
0) Ha óra szerint 110-120 között remeg, berezonál az egész autó, de csak ezen tartományban, akkor a gumi nincs jól kicentírozva, esetleg elhagytam egy súlyt?
1) Ha a rükvercet nehezen veszi elsőre, azzal lehet valamit kezdeni?
2) Ugye nem árt a fékeknek, ha garázsbaba beálláskor, kb 25 m viszonylag meredeken hátrafelé gurulok le, közben a féket taposva?
Meglepő fordulat történt a műszaki adatlapon így ügyintézés közben. A 90-es NA egy EURO 2-es besorolást kapott. Mákom volt vagy csak én hittem EURO 1-nek a dolgot vagy közrejátszott az, hogy első reg. 2001?
Erdekes ez a 3kerekure valo atepites, modern Reliant Robin megforditva.
Nemetoban 16evesen lehet mar vezetni, max 90km/h viszont megvan a full biztonsagi arzenal, mint egy normal szemelykocsiban.
Ami inkab erdekes ez a gyari 1L-es vagy 1.2-es Fabiat, hogy butitjak le 20LE-ra a gyari 60LE-bol , csak ECU vagy telerakjak mindenfele szukitovel is, kis injektorok stb stb...Mondjuk, ha csak ECU, akkor sokan nem biztos, hogy meghagyjak 20loerosnek
...
Mi ez velorex ? legalább egy normális "hátsó sárvédő ívet" dobtak volna rá
Nemetoban 16evesen lehet mar vezetni, max 90km/h viszont megvan a full biztonsagi arzenal, mint egy normal szemelykocsiban.
Ami inkab erdekes ez a gyari 1L-es vagy 1.2-es Fabiat, hogy butitjak le 20LE-ra a gyari 60LE-bol:), csak ECU vagy telerakjak mindenfele szukitovel is, kis injektorok stb stb...Mondjuk, ha csak ECU, akkor sokan nem biztos, hogy meghagyjak 20loerosnek:)...
http://www.auto-ellenrieder.de/ellenator.html
Mi ez a velorex ? legalább egy normális "hátsó sárvédő ívet" dobtak volna rá
Ami inkab erdekes ez a gyari 1L-es vagy 1.2-es Fabiat, hogy butitjak le 20LE-ra a gyari 60LE-bol , csak ECU vagy telerakjak mindenfele szukitovel is, kis injektorok stb stb...Mondjuk, ha csak ECU, akkor sokan nem biztos, hogy meghagyjak 20loerosnek
...
Köszönöm a jó tanácsokat, tényleg el voltam picit akadva a biztosításos résznél, hogy most melyiket előbb, de így erre is érkezett válasz
Dupla
Nekem nem gyűrődik fel szerencsére, lehet egy új szőnyeg megoldaná? (pl ill-en van szép mx5 himzéses, de csináltatni is lehet)
Na holnap KPM, okmányiroda és egyéb finomságok. Este meg elsuttogok magamban egy "miatánk ki vagy.."-ot, hogy ne kelljen semmivel szopnom és végre rendszám kerüljön az autóra
A biztosítást ne feledd a rendszám előtt, anélkül nem megy Érdekes helyzet volt nálam, míg nem volt rsz addig biztosítást se akartak kötni.. RSZ-t meg biztosítás nélkül nem akartak adni
De elpbb kellett a biztosítás utána lett rendszám és utána visszamentem a biztosítoshoz a forgalmival stb
Amikor én 2011-ben hoztam haza magammal mindkét Mazdámat, simán kötöttem a Netrisken biztosítást ALVÁZSZÁM alapján. Semmi gond nem volt vele, el is fogadták a visszaigazoló lapot mindenhol.
Na holnap KPM, okmányiroda és egyéb finomságok. Este meg elsuttogok magamban egy "miatánk ki vagy.."-ot, hogy ne kelljen semmivel szopnom és végre rendszám kerüljön az autóra
A biztosítást ne feledd a rendszám előtt, anélkül nem megy Érdekes helyzet volt nálam, míg nem volt rsz addig biztosítást se akartak kötni.. RSZ-t meg biztosítás nélkül nem akartak adni
De elpbb kellett a biztosítás utána lett rendszám és utána visszamentem a biztosítoshoz a forgalmival stb
Na holnap KPM, okmányiroda és egy3b finomságok. Este meg elsuttogok még magamban egy "miatánk ki vagy.."-ot, hogy ne kelljen semmivel szopnom és végre rendszám kerüljön az autóra :)