uno1
Velünk: 4174 napja
http://totalcar.hu/m___k&utm_campaign=Forum
Ez az ND-re épül?
http://totalcar.hu/m___k&utm_campaign=Forum
Ez az ND-re épül?
Sziasztok!
2006-os NC-hez keresek a bal ajtó elején, az üveg sarkánál, a vízvető gumicsík végére való lezárót. Próbáltam a neten ilyet keresni, de egyrészt sehol semmi, másrészt igazán el sem tudok indulni, hogy pontosan milyen néven fut ez az izé...
Bármilyen ötlet jól jön!
Szia,
ha Mazdától kérsz rá ajánlatot nem lehet, hogy kapsz vmi számot nevet ami mentén el lehet indulni? Esetleg ahogy személyesen az alkatrészessel beszélsz...
Végülis minden nap kétszer elgurulok az óbudai mazda szalon előtt, de akkor mindíg zárva vannak...
Megpróbálom holnap telefonon/e-mailben hátha úgy is megy nekik.
Sziasztok!
2006-os NC-hez keresek a bal ajtó elején, az üveg sarkánál, a vízvető gumicsík végére való lezárót. Próbáltam a neten ilyet keresni, de egyrészt sehol semmi, másrészt igazán el sem tudok indulni, hogy pontosan milyen néven fut ez az izé...
Bármilyen ötlet jól jön!
Szia,
ha Mazdától kérsz rá ajánlatot nem lehet, hogy kapsz vmi számot nevet ami mentén el lehet indulni? Esetleg ahogy személyesen az alkatrészessel beszélsz...
Bird! Nem is mondtad, hogy motortuning is készült a Bianco-ba.
Újabb kiváló ötlet, ha nem akarsz sokat költeni a tuningra:
Van valakinek elfekvőben 1db jó állapotú, tiszta, relatív könnyű, kényelmes szövet ülése (NA, NB, 626GT; ...) ?
Szimulátorhoz kellene. Privátban egyeztessünk.
Sziasztok!
Bármilyen ötlet jól jön!
chromedesign.hu (facebookon is fent vannak) krómoznak. Asszem műanyagot is.
Chromedesign.de-n sincs.
Kéne ilyet szereznem egy nem klubbos úrnak, tükör polír kivitelben, de nem találok, de már többször is láttam élőben. Honnan szerezzek?
http://www.jassperfo____MK2_Stainless_Steel
Vlad a Jass-től nem küld polírozottat, csak szálcsiszoltat, megkérdeztem.
Szia !
Épp durtam ma az ebayt, és emlékeztem, hogy láttam ilyesmit amit keresel. Esetleg ez ?
(nem tudom megállapítani, hogy szálcsiszolt e)
Sajnos ez ugyanaz a JASS-es szálcsiszolt.
Kéne ilyet szereznem egy nem klubbos úrnak, tükör polír kivitelben, de nem találok, de már többször is láttam élőben. Honnan szerezzek?
Szia !
Épp durtam ma az ebayt, és emlékeztem, hogy láttam ilyesmit amit keresel. Esetleg ez ?
(nem tudom megállapítani, hogy szálcsiszolt e)
Sziasztok Urak!
Két kérdést tennék fel pofátlanba ebben a témában.
1. kérdés: Világít a check engine (kis sárga motorhiba jelző ikon). Mik lehetnek a bajok? Szelel a kipufogóm, így első sorban vmelyik kipufgáz szenzorra gondolnék... Lényeg a lényeg mik lehetnek még?
2. kérdés: Ugye tudjuk (már aki), hogy a kocsikat a gyártók a gumiabroncs köré tervezik, így lényeges kérdés annak mérete, márkája, típusa..stb. Nekem a gyári 15" helyett 17" felni van a miatámon. A gyári méret 195/50VR15. A kérdések: Mi a gyári márka és típus? Ha meg szeretném tartanai a gyönyörű 17"-os felnimet akkor milyen méret kell, h ugyanaz a helyzet álljon fel mint a gyárival? Persze tudom, h soha nem lesz ua a ballonosság miatt, de legalább a méret stimmeljen.
Köszönöm,
TOGO
Szervusz!
gyorsan pár gondolat
az első kérdésre ki kéne olvasni a hibakódot: van olyan állapot, amikor a hibajelző kis lámpa villogását számkóddá alakítva lefordíthatóvá válik, h mi a baja a kocsinak, ennek Keress utána a fórumon, másnak talán pont lamdaszonda körül volt ilyen
aAmásikhoz meg ugye van a felni és gumi, felnikérdés-gumikérdés topic, és még tegnap is pörgött az a tanakodás, h az egyik klubtag 15"-ban melyik gyártó milyen gumiját vegye meg
Szóval, ha van lehetőséged, akkor olvasgass egy kicsit utána, mindenre találsz választ!
Sziasztok Urak!
Két kérdést tennék fel pofátlanba ebben a témában.
1. kérdés: Világít a check engine (kis sárga motorhiba jelző ikon). Mik lehetnek a bajok? Szelel a kipufogóm, így első sorban vmelyik kipufgáz szenzorra gondolnék... Lényeg a lényeg mik lehetnek még?
2. kérdés: Ugye tudjuk (már aki), hogy a kocsikat a gyártók a gumiabroncs köré tervezik, így lényeges kérdés annak mérete, márkája, típusa..stb. Nekem a gyári 15" helyett 17" felni van a miatámon. A gyári méret 195/50VR15. A kérdések: Mi a gyári márka és típus? Ha meg szeretném tartanai a gyönyörű 17"-os felnimet akkor milyen méret kell, h ugyanaz a helyzet álljon fel mint a gyárival? Persze tudom, h soha nem lesz ua a ballonosság miatt, de legalább a méret stimmeljen.
Köszönöm,
TOGO
Hoztam egy kis "finomságot" nektek, hamár esik kint Főképp NA-soknak, de valójába mindenkinek Jó mulatást !
Hoztam egy kis "finomságot" nektek, hamár esik kint :D Főképp NA-soknak, de valójába mindenkinek :D