Balage76
Velünk: 3601 napja
Sziasztok!
Vásárlás előtti autó átnézésre tudtok javasolni valakit? Lehetőleg észak-buda / észak-pest környékén.
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Vásárlás előtti autó átnézésre tudtok javasolni valakit? Lehetőleg észak-buda / észak-pest környékén.
Előre is köszönöm!
..értem én, hogy 44 ezer kilóméter van benne, de 10.000 euró... ?
Ahogy számolgatom, hogy mennyit költök el az amúgy jó állapotú 96-os NA-ra, szépen alakul a "végösszeg", de attól, hogy kevés KM van benne még simán rohadhat pl stb... Sajnos az állás sem igen tesz jót a technikának...
Azt a pénzt szeretné visszakapni amit ráköltött!!!
Te sem kapod azt a pézt soha vissza és ezt tudod is de ő megpróbálja menteni amit lehet
A hasonló árazású lakásokra szoktam mondani, hogy ez az igazi "öröklakás"!!! Sose fogja eladni!
Beszerzésben és programozásban is tud segíteni Radics Ákos
Jo reggelt Elvtársak! Olyanok jelentkezését kérném akik MegaSquirt beszerzésében illetve autóval való házasításában jártas es tud es akar is segíteni. Előre is köszönöm!
10 000 euróért vihető az enyém is! Nem holmi 40 000km-es szilentek vannak benne, hanem 3 ezer kmesek!
...és még valószínűleg így sem érne ennyit... Ezek az NA-k majd 10 év mulva lesznek talán értékesebbek, ha még megmarad addig a jó állapotuk.
Tied siman megerne 10-et, ha ez 8500 es ez sokkal gagyibb:
http://suchen.mobile___ingen/208161907.html
Multkor 600.000-res ajanlatomat nem fogadtad el mondjuk
dupla
10 000 euróért vihető az enyém is! :D
10 000 euróért vihető az enyém is! Nem holmi 40 000km-es szilentek vannak benne, hanem 3 ezer kmesek!
...és még valószínűleg így sem érne ennyit... Ezek az NA-k majd 10 év mulva lesznek talán értékesebbek, ha még megmarad addig a jó állapotuk.
10 000 euróért vihető az enyém is! :D
Ahogy számolgatom, hogy mennyit költök el az amúgy jó állapotú 96-os NA-ra, szépen alakul a "végösszeg", de attól, hogy kevés KM van benne még simán rohadhat pl stb... Sajnos az állás sem igen tesz jót a technikának...
Te sem kapod azt a pézt soha vissza és ezt tudod is de ő megpróbálja menteni amit lehet
[url]http://www.ebay.de/itm/Mazda-MX-5-1-Hand-original-43483-km-Sammlerzustand-/351397813448?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item51d0f11cc8[/url]
tesem kapod azt a pézt soha vissza és ezt tudod is de ő megpróbálja menteni amit lehet
">http://www.ebay.de/i___ash=item51d0f11cc8[/
Bepróbálkoznak hátha valiki rácsap
Fun is not a straight line
autó szerelő barátom serinte(De ős sem teljesen biztos benne) az a lényeg átpapirozásnál hogy ugyan olyan euro kategóriás motor kell.persze a kpm siker attol függ kihez viszed ha ügyintázővel csináltatod valószínüleg gond nélkül átmegy.(tudok egyet,ha érdekel)enyémre a kpm-es rákérdett hogy dízel e......gyári 1.6
Szia Teszla !
A Kopi motorok legnagyobb előnye,hogy nem lutri kipróbálhatod,és van papírja ami azért nem mindegy és a száma 3630/6619727 üdv:Kopi
Kopinak tudom a telefonszámát, mert hozott már nekem frankó első lámpákat, gyújtáskapcsolót és egyéb bisz-baszokat Nyíregyházára Holnap felhívlak ezügyben.
Szia Teszla !
A Kopi motorok legnagyobb előnye,hogy nem lutri kipróbálhatod,és van papírja ami azért nem mindegy és a száma 3630/6619727 üdv:Kopi
A papirozás csak akkor lehetséges, ha az autó többi része is fel van készítve a nagyobb teljesítményre, és emelett olyan költségekkel jár, hogy szerintem neked nem éri meg ilyenekkel foglalkozni.
Kérj szakvéleményt máshonnan is mindenképpen, mielőtt beleölsz egy kisebb vagyont a motorba.