wolfblind
Velünk: 4516 napja
5.9TD Cummins, na ettol kiegett a szemem, konnyu dizelblokk
...
5.9TD Cummins, na ettol kiegett a szemem, konnyu dizelblokk
...
El kell, hogy keserítselek, hogy nem kevés mátyást eszik egy ilyen dolog. Jelenleg cakli pakli a 400. elszálingózott mátyásnál tartunk és még nem vagyunk közel a végéhez de annál távolabb... Ha szépet akarsz akkor át kell a motorteret variálni, váltó alagutat és miegymást... És nem mellesleg jobb ha egy komplett donort veszel nem csak a motort. különben az életedet elrágja a CNC munka...
Neked v8 lesz bene?
Azt gondolom hogy nem ússza meg az ember 1-2 misi alatt
NA kaszniba 302blokk lesz 4 sebességes váltóval.
NB kaszniban 5.9TD cummins egy Dodge RAM-ből.
Papírizást magyaroszágon el kell felejteni nekem külföldön lesznek elintézve. Jelenleg a kaszni munka ahol tartunk külföldi tervek alapján. Szerencsére a szerelő és a lakatos gyerekkori barát így heccből csinálják és műhely is ingyen van hozzá illetve az eszterga és maró gépek is. Így nézve a 400e nem kevés, az autók és a donorok a telepen porosodtak és ingyé voltak... Ha elgurul a gyógyszer és végképp nem akarja az igazságot semmi akkor bebasszuk a már bevált 2.5V6 omega dízel sor blokkot azt kapja be... Ami a nagyobb baj, hogy nagyon úgy néz ki, hogy nyár közepén költözöm a nagyvíz túloldalára és el kell adni a kocsikat, még a kis kéket is amit használok, mert a macera nem fér bele az időmbe, hogy kijöjjön velem. Így Ő új gazdit keres mától.
Dupla
El kell, hogy keserítselek, hogy nem kevés mátyást eszik egy ilyen dolog. Jelenleg cakli pakli a 400. elszálingózott mátyásnál tartunk és még nem vagyunk közel a végéhez de annál távolabb... Ha szépet akarsz akkor át kell a motorteret variálni, váltó alagutat és miegymást... És nem mellesleg jobb ha egy komplett donort veszel nem csak a motort. különben az életedet elrágja a CNC munka...
Neked v8 lesz bene?
Corvette motor csak azèrt az, mert corvetteben van/volt.
Ugyanaz a v8 motor, mint ami a több GM-ben levő small block.
Ez mondjuk 2010-ig igaz 100%ban. Csak a programmal jàtszanak.
Sokat ujìtottam fel, V8-akat...
Èn egy '71-'72-es Oldsmobile 403cui (6600cm3) motort vàlasztanèk. Az a legjobb motor!
Neked v8 lesz bene?
Ez a V8 swap nekem is tetszen, mert imádom a hangját és neten látni szép munkákat, de ott főleg Corvette motort láttam eddig, az pedig más dimenzió anyagilag. Forgalomba lehetne itthon helyezni egy ilyen autót? Van rá legalább 1% esély, vagy csak pályaautó lehetne belőle?
Figyelembe véve, hogy egy turbósítás, vagy kompresszor mennyibe kerül beszereléssel, mindennel, még nem is olyan sok a 400ezer+
@Retro - V8 keszul ?
Nezd meg ezt: https://www.youtube.com/user/turbomiragedude/videos
Egyszeruen brutalis mi penzbe kerul egy ilyen swap(mondjuk o az alkatreszeket ingyen kapta), de ha ezt osszeadnam meg a munkadijat. Kell komplett hajtaslanc moge, bolcso, donor motor stb-stb...
Sziasztok!
Nem akarom senki idegeit borzolni, de csak a "játék" kedvéért szerintetek, mennyi lenne egy V8 beimportálása egy NB-be?
Tudom, hogy a vezethetőséget valószínűleg agyonvágná, a tökéletes súlyelosztást méginkább, de mégis nagyságrendileg tudna valaki egy közelítő árat mondani, hogy ezer-millió-csiliárd-háromszáztizenkettő, vagy pár 100 ezer..??
Gondolom egy rági USA small block-ot nem nagy költség beszerezni és nem is kéne sok 100 le-t kihozni belőle, csak V8 mivolta miatt.
Mivel sehova sem illik: volt korábban valamelyik találkozón egy srác, aki pilotaként dolgozott (nem tegnap volt...), és szervezett sétarepulést kis géppel. Most aktuális lenne a program, de sajnos nem emlékszem ki volt. Magára ismer vki esetleg?
Vettem egy kis cukiságot Atominnak és magamnak, a PayPal 320,615-tel váltotta az EUR-t...
Két féle váltási mód van, át kell állítani, és máris sok spórolható:
"My Account -> Profile -> My money -> My preapproved payments résznél Update -> Set Available Funding Sources -> Conversion Options -> Kiválasztod ezt: "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." -> Submit gombot lenyomod - és már kész is van! "
És az AMEX?
Nem tom, az OTP-t elvből messze elkerülöm.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Többet mentem én is mostabnában Boxsterrel, ugye most adtam el az MX5-öt, és tényleg jó ez az írás, majdnem teljesen egyetértek. Más a két autó..és ahogy az Égéstérben is mondtam, amikor a Boxsterből visszaülsz az MX5-be, nem azt érzed, hogy nagy a visszalépés, (persze a hang és az erő más) hanem azt érzed, hogy teljesen más és van amiben az MX5 jobb.
De mindig azt mondom, hogy ennyire eltérő árkategóriájú autókat nem szabad, illetve nagyon nehéz összehasonlítani.
Sokkal drágább a porsche? Fenntartása főleg gondolom..
Sokkal de sokkal drágább. Nem megvenni, hanem üzemeltetni. De kérdezzétek Tureszt (vagy keressetek rá a turbós posztban), ő eladta, és azóta is vigyorog a turbós mx-5-ben, körbeér a fején a szája. :-)
Vettem egy kis cukiságot Atominnak és magamnak, a PayPal 320,615-tel váltotta az EUR-t...
Két féle váltási mód van, át kell állítani, és máris sok spórolható:
"My Account -> Profile -> My money -> My preapproved payments résznél Update -> Set Available Funding Sources -> Conversion Options -> Kiválasztod ezt: "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." -> Submit gombot lenyomod - és már kész is van! "
És az AMEX?
"Pl. rosszul kanyarodik és ringatózik? Jó, akkor menjünk vele kényelmesen. Nem is kényelmes? Jó, akkor talán érdekes a műszerfal, nézegessük azt. Az is ronda? Akkor talán legalább keveset fogyaszt, örüljünk annak."
Vagy ha az sem jó akkor add el a Trabantodat