Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Csak dumálok, csak beszélek...    »    Beszélgessünk    |   << vissza

Beszélgessünk

2015-05-11 16:46:54
gyogyszeresz

gyogyszeresz

Posztok: 14
Velünk: 3630 napja

Koszi a gyors valaszt smile igyekszem eszben tartani smile smile smile valamikor gurulhatnank egyet pesten vagy budan smile smile

2015-05-11 16:44:15
uno1

uno1

Posztok: 1083
Velünk: 4276 napja
gyogyszeresz, 2015-05-11 16:28:35

sziasztok! Nem biztos,hogy jo helyre ìrom sad sorry. Tudja valaki esetleg,hogy hol lehet beszerezni a kepen lathato muanyag boritast vagy mi is az smile smile smile az egyik kepen repedezett,a masikon le is van torve. Elore is koszonom a segitseget.

Ill-ről szoktunk ilyeneket rendelni, sokszor van csoportos rendelés, és akkor megoszlik a fuvarköltség.

https://www.ilmotors___27e6c4ce78a4928814f9

Cikkszám: NAB-706335

Ne felejts el 2 db rendelni, én először csak egyet vettem..Embarassed

2015-05-11 16:38:34
uno1

uno1

Stuntmanus, 2015-05-11 15:17:03

Többet mentem én is mostabnában Boxsterrel, ugye most adtam el az MX5-öt, és tényleg jó ez az írás, majdnem teljesen egyetértek. Más a két autó..és ahogy az Égéstérben is mondtam, amikor a Boxsterből visszaülsz az MX5-be, nem azt érzed, hogy nagy a visszalépés, (persze a hang és az erő más) hanem azt érzed, hogy teljesen más és van amiben az MX5 jobb.

De mindig azt mondom, hogy ennyire eltérő árkategóriájú autókat nem szabad, illetve nagyon nehéz összehasonlítani. 

Sokkal drágább a porsche? Fenntartása főleg gondolom..

2015-05-11 16:28:48
Steel

Steel

Posztok: 1058
Velünk: 4124 napja

Többet mentem én is mostabnában Boxsterrel, ugye most adtam el az MX5-öt, és tényleg jó ez az írás, majdnem teljesen egyetértek. Más a két autó..és ahogy az Égéstérben is mondtam, amikor a Boxsterből visszaülsz az MX5-be, nem azt érzed, hogy nagy a visszalépés, (persze a hang és az erő más) hanem azt érzed, hogy teljesen más és van amiben az MX5 jobb.

De mindig azt mondom, hogy ennyire eltérő árkategóriájú autókat nem szabad, illetve nagyon nehéz összehasonlítani. 

Én mindig azt mondom: minden autóban van valami jó. Amikor ez megvan, onnantól arra kell koncentrálni és jól fogjuk magunkat érezni.

Pl. rosszul kanyarodik és ringatózik? Jó, akkor menjünk vele kényelmesen. Nem is kényelmes? Jó, akkor talán érdekes a műszerfal, nézegessük azt. Az is ronda? Akkor talán legalább keveset fogyaszt, örüljünk annak.Tongue out

2015-05-11 16:15:51
Steel

Steel

Posztok: 1058
Velünk: 4124 napja

TE írtad? Azért mondhatad volna, hogy van egy boxstered is, olyannal még sosem mentem smile

Akkor most visszavennéd? Cool

2015-05-11 16:45:04
gyogyszeresz

gyogyszeresz

Posztok: 14
Velünk: 3630 napja

sziasztok! Nem biztos,hogy jo helyre ìrom sad sorry. Tudja valaki esetleg,hogy hol lehet beszerezni a kepen lathato muanyag boritast vagy mi is az smile smile smile az egyik kepen repedezett,a masikon le is van torve. Elore is koszonom a segitseget.

Történet:

sziasztok! Nem biztos,hogy jo helyre ìrom:( sorry. Tudja valaki esetleg,hogy hol lehet beszerezni a kepen lathato muanyag boritast vagy mi is az:):):) az egyik kepen repedezett,a masikon le is van torve. Elore is koszonom a segitseget.

sziasztok! Nem biztos,hogy jo helyre ìrom:( sorry. Tudja valaki esetleg,hogy hol lehet beszerezni a kepen lathato muanyag boritast vagy mi is az:):):) az egyik kepen repedezett,a masikon le is van torve. Elore is koszonom a segitseget.

2015-05-11 15:17:03

Stuntmanus

Posztok: 18
Velünk: 3654 napja

Történet:

Mostanában én is egy Boxstert használok, ugye most adtam el az MX5-öt, és tényleg jó ez az írás, majdnem teljesen egyetértek. Más a két autó..és ahogy az Égéstérben is mondtam, amikor a Boxsterből visszaülsz az MX5-be, nem azt érzed, hogy nagy a visszalépés, (persze a hang és az erő más) hanem azt érzed, hogy teljesen más és van amiben az MX5 jobb.

2015-05-11 13:57:47
uno1

uno1

http://nepitelet.hu/___jeghideg_precizitas/

Egy burkolt mx5 fan smile

2015-05-08 13:15:06
uno1

uno1

Ordune, 2015-05-08 9:40:50

Nekem csak kártya van hozzárendelve.

De értelem szerűen mindkét esetben kell működnie, hiszen csak annyit csinál, hogy nem váltja át ő (PayPal) forintra a számlázott pénznemet, hanem az adott pénznemben terheli meg a számládat, amit akkor a saját bankod vált át (mintha külföldön vásárolnál a kártyáddal).

Nekem nincs hozzárendelve semmi, csak utalok rá, ha kell. gondolom ezért nem tudom beállítani.

2015-05-08 9:40:50
Ordune

Ordune

Posztok: 7396
Velünk: 5730 napja

De értelem szerűen mindkét esetben kell működnie, hiszen csak annyit csinál, hogy nem váltja át ő (PayPal) forintra a számlázott pénznemet, hanem az adott pénznemben terheli meg a számládat, amit akkor a saját bankod vált át (mintha külföldön vásárolnál a kártyáddal).

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

Történet:

Nekem csak kártya van hozzá rendelve.

De értelem szerűen mindkét esetben kell működnie, hiszen csak annyit csinál, hogy nem váltja át ő forintra a számlázott pénznemet, hanem az adott pénznemben terheli meg a számládat, amit akkor a saját bankod vált át (mintha külföldön vásárolnál a kártyáddal).

De értelem szerűen mindkét esetben kell működnie, hiszen csak annyit csinál, hogy nem váltja át ő forintra a számlázott pénznemet, hanem az adott pénznemben terheli meg a számládat, amit akkor a saját bankod vált át (mintha külföldön vásárolnál a kártyáddal).

2015-05-08 9:29:15
uno1

uno1

uno1, 2015-05-07 20:06:35

Ordune, 2015-05-07 17:56:50

gonzi, 2015-05-07 17:08:21

Ordune, 2015-05-07 15:29:28

Vettem egy kis cukiságot Atominnak és magamnak, a PayPal 320,615-tel váltotta az EUR-t... 

Két féle váltási mód van, át kell állítani, és máris sok spórolható:

"My Account -> Profile -> My money -> My preapproved payments résznél Update -> Set Available Funding Sources -> Conversion Options -> Kiválasztod ezt: "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." -> Submit gombot lenyomod - és már kész is van! :D"

Pfff, ezer éve használom a PayPal-t és erről nem is tudtam. sad

Köszi!!!! smile  

Én is köszi! Jó részletesen írtad le, így legalább én is be tudom állítani 

Ez csak akkor működik, ha bankszámla hozzá van rendelve a paypalhoz?

2015-05-07 20:59:57
gonzi

gonzi

Posztok: 783
Velünk: 3913 napja

Örülök, hogy segített, prohardver fórumon akadtam bele, amikor hasonló módon jártam.

Akkor legközelebb pedig átvesszük az á f a nélküli online rendelést közösségi adószámmal az EU-ból... Wink

Történet:

Örülök, hogy segített.

Akkor legközelebb pedig átvesszük az á f a nélküli online rendelést közösségi adószámmal az EU-ból... Wink

2015-05-07 20:06:35
uno1

uno1

Ordune, 2015-05-07 17:56:50

Vettem egy kis cukiságot Atominnak és magamnak, a PayPal 320,615-tel váltotta az EUR-t... 

"My Account -> Profile -> My money -> My preapproved payments résznél Update -> Set Available Funding Sources -> Conversion Options -> Kiválasztod ezt: "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." -> Submit gombot lenyomod - és már kész is van! :D"

Köszi!!!! smile  

Én is köszi! Jó részletesen írtad le, így legalább én is be tudom állítani 

2015-05-07 18:23:01
gonzi

gonzi

Posztok: 783
Velünk: 3913 napja

Akkor most vegyél még valamit, hogy kiderüljön így mennyi smile

2015-05-07 17:56:50
Ordune

Ordune

Posztok: 7396
Velünk: 5730 napja

Köszi!!!! smile  

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992