gyogyszeresz
Velünk: 3630 napja
Koszi a gyors valaszt igyekszem eszben tartani
valamikor gurulhatnank egyet pesten vagy budan
Koszi a gyors valaszt igyekszem eszben tartani
valamikor gurulhatnank egyet pesten vagy budan
sziasztok! Nem biztos,hogy jo helyre ìrom
sorry. Tudja valaki esetleg,hogy hol lehet beszerezni a kepen lathato muanyag boritast vagy mi is az
az egyik kepen repedezett,a masikon le is van torve. Elore is koszonom a segitseget.
Ill-ről szoktunk ilyeneket rendelni, sokszor van csoportos rendelés, és akkor megoszlik a fuvarköltség.
https://www.ilmotors___27e6c4ce78a4928814f9
Cikkszám: NAB-706335
Ne felejts el 2 db rendelni, én először csak egyet vettem..
Többet mentem én is mostabnában Boxsterrel, ugye most adtam el az MX5-öt, és tényleg jó ez az írás, majdnem teljesen egyetértek. Más a két autó..és ahogy az Égéstérben is mondtam, amikor a Boxsterből visszaülsz az MX5-be, nem azt érzed, hogy nagy a visszalépés, (persze a hang és az erő más) hanem azt érzed, hogy teljesen más és van amiben az MX5 jobb.
De mindig azt mondom, hogy ennyire eltérő árkategóriájú autókat nem szabad, illetve nagyon nehéz összehasonlítani.
Sokkal drágább a porsche? Fenntartása főleg gondolom..
Többet mentem én is mostabnában Boxsterrel, ugye most adtam el az MX5-öt, és tényleg jó ez az írás, majdnem teljesen egyetértek. Más a két autó..és ahogy az Égéstérben is mondtam, amikor a Boxsterből visszaülsz az MX5-be, nem azt érzed, hogy nagy a visszalépés, (persze a hang és az erő más) hanem azt érzed, hogy teljesen más és van amiben az MX5 jobb.
De mindig azt mondom, hogy ennyire eltérő árkategóriájú autókat nem szabad, illetve nagyon nehéz összehasonlítani.
Én mindig azt mondom: minden autóban van valami jó. Amikor ez megvan, onnantól arra kell koncentrálni és jól fogjuk magunkat érezni.
Pl. rosszul kanyarodik és ringatózik? Jó, akkor menjünk vele kényelmesen. Nem is kényelmes? Jó, akkor talán érdekes a műszerfal, nézegessük azt. Az is ronda? Akkor talán legalább keveset fogyaszt, örüljünk annak.
TE írtad? Azért mondhatad volna, hogy van egy boxstered is, olyannal még sosem mentem
Akkor most visszavennéd?
sziasztok! Nem biztos,hogy jo helyre ìrom
sorry. Tudja valaki esetleg,hogy hol lehet beszerezni a kepen lathato muanyag boritast vagy mi is az
az egyik kepen repedezett,a masikon le is van torve. Elore is koszonom a segitseget.
sziasztok! Nem biztos,hogy jo helyre ìrom:( sorry. Tudja valaki esetleg,hogy hol lehet beszerezni a kepen lathato muanyag boritast vagy mi is az:):):) az egyik kepen repedezett,a masikon le is van torve. Elore is koszonom a segitseget.
sziasztok! Nem biztos,hogy jo helyre ìrom:( sorry. Tudja valaki esetleg,hogy hol lehet beszerezni a kepen lathato muanyag boritast vagy mi is az:):):) az egyik kepen repedezett,a masikon le is van torve. Elore is koszonom a segitseget.
Mostanában én is egy Boxstert használok, ugye most adtam el az MX5-öt, és tényleg jó ez az írás, majdnem teljesen egyetértek. Más a két autó..és ahogy az Égéstérben is mondtam, amikor a Boxsterből visszaülsz az MX5-be, nem azt érzed, hogy nagy a visszalépés, (persze a hang és az erő más) hanem azt érzed, hogy teljesen más és van amiben az MX5 jobb.
http://nepitelet.hu/___jeghideg_precizitas/
Egy burkolt mx5 fan
Nekem csak kártya van hozzárendelve.
De értelem szerűen mindkét esetben kell működnie, hiszen csak annyit csinál, hogy nem váltja át ő (PayPal) forintra a számlázott pénznemet, hanem az adott pénznemben terheli meg a számládat, amit akkor a saját bankod vált át (mintha külföldön vásárolnál a kártyáddal).
Nekem nincs hozzárendelve semmi, csak utalok rá, ha kell. gondolom ezért nem tudom beállítani.
De értelem szerűen mindkét esetben kell működnie, hiszen csak annyit csinál, hogy nem váltja át ő (PayPal) forintra a számlázott pénznemet, hanem az adott pénznemben terheli meg a számládat, amit akkor a saját bankod vált át (mintha külföldön vásárolnál a kártyáddal).
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nekem csak kártya van hozzá rendelve.
De értelem szerűen mindkét esetben kell működnie, hiszen csak annyit csinál, hogy nem váltja át ő forintra a számlázott pénznemet, hanem az adott pénznemben terheli meg a számládat, amit akkor a saját bankod vált át (mintha külföldön vásárolnál a kártyáddal).
De értelem szerűen mindkét esetben kell működnie, hiszen csak annyit csinál, hogy nem váltja át ő forintra a számlázott pénznemet, hanem az adott pénznemben terheli meg a számládat, amit akkor a saját bankod vált át (mintha külföldön vásárolnál a kártyáddal).
Vettem egy kis cukiságot Atominnak és magamnak, a PayPal 320,615-tel váltotta az EUR-t...
Két féle váltási mód van, át kell állítani, és máris sok spórolható:
"My Account -> Profile -> My money -> My preapproved payments résznél Update -> Set Available Funding Sources -> Conversion Options -> Kiválasztod ezt: "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." -> Submit gombot lenyomod - és már kész is van! "
Pfff, ezer éve használom a PayPal-t és erről nem is tudtam.
Köszi!!!!
Én is köszi! Jó részletesen írtad le, így legalább én is be tudom állítani
Ez csak akkor működik, ha bankszámla hozzá van rendelve a paypalhoz?
Örülök, hogy segített, prohardver fórumon akadtam bele, amikor hasonló módon jártam.
Akkor legközelebb pedig átvesszük az á f a nélküli online rendelést közösségi adószámmal az EU-ból...
Örülök, hogy segített.
Akkor legközelebb pedig átvesszük az á f a nélküli online rendelést közösségi adószámmal az EU-ból...
Vettem egy kis cukiságot Atominnak és magamnak, a PayPal 320,615-tel váltotta az EUR-t...
"My Account -> Profile -> My money -> My preapproved payments résznél Update -> Set Available Funding Sources -> Conversion Options -> Kiválasztod ezt: "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." -> Submit gombot lenyomod - és már kész is van! "
Köszi!!!!
Én is köszi! Jó részletesen írtad le, így legalább én is be tudom állítani
Akkor most vegyél még valamit, hogy kiderüljön így mennyi
Köszi!!!!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992