LaLeekirály
Velünk: 5527 napja
Ki ismer magára? ;-)
8 Lies A Petrolhead Will Tell You About Their Project Car
Hirdetőtábla: Szedlák Gábor
Ki ismer magára? ;-)
Hirdetőtábla: Szedlák Gábor
ha valaki a kocsit/garázst is okostelefonnal vezérelné
Ki ismer magára? ;-)
Akkor kezdésnek ez is megteszi: CTRL+C (copy) CTRL+V (paste)
Akkor kezdésnek ez is megteszi: CTRL-C + CTRL-V
Akkor kezdésnek ez is megteszi: CTRL+C (copy) CTRL+V(paste)
Szia! A 06-os a gumtree-n van. Nem tudom, hogy kell linkelni, mert ehez hülye vagyok. Motort cserélek, de a számitogép a halálom. Igen nagyon törött lufik, szélvédő, mot. tető, lámpák, lökös, stb. A 03-as itt helyben szerelő, bontó embernél van. Két lámpa, kormánylufi, mot. tető, zárhid. Szerintem ez lesz a befutó, mert ott van még kettő és alkatrészeket tudok onnan venni, meg csak 52e mérföld van benne, mig a 06-ba 122e.
Köszönöm!
Még érdemes lehet szétnézni itt is:
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Köszönöm!
Még érdemes lehet szétnézni itt is:
http://www.moss-europe.co.uk
a hasonszőrű társa az mx5parts.co.uk.
Ami az egyiken nincs, a másikon van. Érdemes mindkettőn rákeresni a termékekre, mert sokszor fura árbeli különbségek vannak, pl. Exedy kuplung szett, 1.6-hoz IL 199 EUR, mx5parts 99GBP.
Ami nincs se a bárdiban, se a unixban, az itt lesz, márpedig nagyon kevés gyári, vagy megfelelő minőségű található itthon.
Szokott lenni csoportos rendelés a fix 20EUR-os postaköltség eloszlása érdekében.
IL-ről jellemzően 4-5 munkanap a szállítási idő, amit hétfőn megrendelünk, pénteken jellemzően már itt van (3 rendelésem tapasztalata).
illmotorsport.de
Ami az egyiken nincs, a másikon van.
Ami nincs se a bárdiban, se a unixban, az itt lesz, márpedig nagyon kevés gyári, vagy megfelelő minőségű található ebben a kettőben.
Szokott lenni csoportos rendelés a fix 20EUR-os postaköltség eloszlása érdekében.
Ami nincs se a bárdiban, se a unixban, az itt lesz, márpedig nagyon kevés gyári, vagy megfelelő minőségű található ebben a kettőben.
Ami nincs se a bárdiban, se a unixban, az itt lesz, márpedig nagyon kevés gyári, vagy megfelelő minőségű található itthon.
IL-ről jellemzően 4-5 munkanap a szállítási idő, amit hétfőn megrendelünk, pénteken jellemzően már itt van (3 rendelésem tapasztalata).
Köszönöm. Már vissza olvastam a fórumban, de mindig van fekete lyuk. Akkor segíts légyszi: 2000, 1.6, bal első sárvédő és lökös törött 87e miles £760, vagy 06, 2.0 eleje törött, 123e miles, £850, vagy 03,1.8, eleje kicsit törött, 52e miles, £ 550?
Nem értem.
A kérdés az, hogy 2000-es 1.6 NB vagy 2006-os 2.0 NC, vagy 2003-as 1.8 NBFL?
Helló. Képek nélkül elég nehéz. Ha más nem tedd már be ide a linket ahol nézted.
Én Londonban vagyok nagyon sok hirdetést néztem már meg itt én is de az a 2006 NC 850 még akkor is TÚL olcsó ha az eleje törött. Ennyi pénzért szerintem nagyon le van amortizálva. Ha felteszed a linket akkor lehet többet tudnának segíteni neked A 2003 as NBFL "kicsit törött 550ért??? az nagyon jó lenne ha tényleg KICSIT sérült
Sziasztok.
Bemutatkoznék, Göbölyös Zsolt vagyok, én vettem meg Ricsi Anny-ját. Igen, a TC-nél dolgozom 2006-óta, de nem főállásban, főállásban a KTM-nél foglalkozom műszaki dolgokkal. Eddig csak bogárhátús fórumokon voltam, de ott inkább segítettem, most viszont én leszek az újonc, akit elküldtök régebbi hozzászólásokat olvasni...hát ja, nem nyerhetsz mindig.
Most ismereked csak az autóval, de mivel lelkes vagyok, gyorsan fog menni. Mármint az ismerekedés. Később remélem az autó is. ;-)
Üdv a fórumon.
Ja, ja. Ezt a hármat néztem. Ebből lesz a nyertes. Szerinted melyik a legjobb, vagy nézzek mást?
3 teljesen más autó (mármint az MX5 családon belül).
Az álapotokról látatlanban nehéz lenne beszélni. Így sem a sérülések mértékét, sem az esetleges helyreállítási költségeket nem lehet megbecsülni.
Azt sem igazán tudom mi a célod a kocsival. Lassan, nyugodtan, olcsón autókázni, kicsit tőbb krafttal, tempósan utazgatni, vagy esetleg a tuning vonz.
Az 1.6 NB 110Le, 5 sebességes, valószínűleg sperr nélküli, az 1.8 NBFL 146Le, szerintem már mind 6 sebességes, a sperr lehetséges, az 2.0 NC 160Le, van belőle 6-os váltós, sperres verzió is.
Egyéb extrák fontosak? Klíma pl.?
Ja, ja. Ezt a hármat néztem. Ebből lesz a nyertes. Szerinted melyik a legjobb, vagy nézzek mást?
3 teljesen más autó (mármint az MX5 családon belül).
Az álapotokról látatlanba nehéz lenne beszélni. Így sem a sérülések mértékeét, sem az esetleges helyreállítási költségeket sem lehet megbecsülni.
Azt sem igazán tudom mi a célod a kocsival. Lassan, nyugodtan, olcsón autókázni, kicsit tőbb krafttal, tempósan utazgatni, vagy esetleg a tuning vonz.
Az 1.6 NB 110Le, 5 sebességes, valószínűleg sperr nélküli, az 1.8 NBFL 146Le, szerintem már mind 6 sebességes, a sperr lehetséges, az 2.0 NC 160Le, van belőle 6-os váltós, sperres verzió is.
Köszönöm. Már vissza olvastam a fórumban, de mindig van fekete lyuk. Akkor segíts légyszi: 2000, 1.6, bal első sárvédő és lökös törött 87e miles £760, vagy 06, 2.0 eleje törött, 123e miles, £850, vagy 03,1.8, eleje kicsit törött, 52e miles, £ 550?
Nem értem.
A kérdés az, hogy 2000-es 1.6 NB vagy 2006-os 2.0 NC, vagy 2003-as 1.8 NBFL?
Nem értem.
A kérdés az, hogy 2000-es 1.6 NB vagy 2006-os 2.0 NC, vagy 2003 1.8 NBFL?