Köszönöm. Már vissza olvastam a fórumban, de mindig van fekete lyuk. Akkor segíts légyszi: 2000, 1.6, bal első sárvédő és lökös törött 87e miles £760, vagy 06, 2.0 eleje törött, 123e miles, £850, vagy 03,1.8, eleje kicsit törött, 52e miles, £ 550?
Beszélgessünk
Köszönöm. Már vissza olvastam a fórumban, de mindig van fekete lyuk. Akkor segíts légyszi: 2000, 1.6, bal első sárvédő és lökös törött 87e miles £760, vagy 06, 2.0 eleje törött, 123e miles, £850, vagy 03,1.8, eleje kicsit törött, 52e miles, £ 550?
Hunya
Velünk: 6105 napja
Ma Zsolti nap van. Pedig Zitának kéne lennie.
Így jártunk...na mindegy, azért örülünk Nektek is ám! :-)ű
Mert mint tudjuk a belső értékek számítanak, nem az optikai tuning. :-)
Ordune
Velünk: 5669 napja
Sziasztok! Én is újonc lennék. Varga Zsoltnak hívnak. Észak-Írországban élek családommal (két manóval). Most tervezem egy mx5 vásárlását. Három szekeret néztem, azokból lesz az egyik. Második autónak szánnám. Mindegyikkel kell foglalkozni, de csak egy munkahelyem van és időm, mint a tenger. Köszönöm, hogy itt lehetek és szeretnék aktív tagja lenni ennek a nem is kis csapatnak. A bugyuta kérdésekért előre is elnézést kérek. Ez lesz az első japán kocsim.
Szia Zsolt! Üdv köreinkben!
Bátran kérdezhetsz bármit, ill. keresgélj szorgalmasan a keresőben, sok-sok mindenről volt már itt szó az évek alatt.
Biztos vagyok benne, hogy nem fogod megbánni a választásodat, mi itt mind erre vagyunk élő bizonyítékok.
Sok napsütéses kanyart Neked!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Hunya
Velünk: 6105 napja
Sziasztok.
Bemutatkoznék, Göbölyös Zsolt vagyok, én vettem meg Ricsi Anny-ját. Igen, a TC-nél dolgozom 2006-óta, de nem főállásban, főállásban a KTM-nél foglalkozom műszaki dolgokkal. Eddig csak bogárhátús fórumokon voltam, de ott inkább segítettem, most viszont én leszek az újonc, akit elküldtök régebbi hozzászólásokat olvasni...hát ja, nem nyerhetsz mindig.
Most ismereked csak az autóval, de mivel lelkes vagyok, gyorsan fog menni. Mármint az ismerekedés. Később remélem az autó is. ;-)
Welcome! Itt jelentkezz: http://www.miata.hu/klub/legyel_te_is_klubtag/
Sziasztok! Én is újonc lennék. Varga Zsoltnak hívnak. Észak-Írországban élek családommal (két manóval). Most tervezem egy mx5 vásárlását. Három szekeret néztem, azokból lesz az egyik. Második autónak szánnám. Mindegyikkel kell foglalkozni, de csak egy munkahelyem van és időm, mint a tenger. Köszönöm, hogy itt lehetek és szeretnék aktív tagja lenni ennek a nem is kis csapatnak. A bugyuta kérdésekért előre is elnézést kérek. Ez lesz az első japán kocsim.
Dragunov66
Velünk: 3747 napja
Sziasztok.
Bemutatkoznék, Göbölyös Zsolt vagyok, én vettem meg Ricsi Anny-ját. Igen, a TC-nél dolgozom 2006-óta, de nem főállásban, főállásban a KTM-nél foglalkozom műszaki dolgokkal. Eddig csak bogárhátús fórumokon voltam, de ott inkább segítettem, most viszont én leszek az újonc, akit elküldtök régebbi hozzászólásokat olvasni...hát ja, nem nyerhetsz mindig.
Most ismereked csak az autóval, de mivel lelkes vagyok, gyorsan fog menni. Mármint az ismerekedés. Később remélem az autó is. ;-)
szia!gratulálok,szerintem jó kocsit vettél ritka jó áron és a cikk is nagyon jó lett
üdv köztünk
Sziasztok.
wolfblind
Velünk: 4492 napja
Történet:
Igen ez stimmel, mi is ezt az arlistat kaptuk. Ami fontos igazabol, hogy ugye 6-os valtoja van az 1.5-nek is, ami meg nem dolt el, lehet rendelni az 1.5-hoz sperrt vagy nem.
Ma reggel mentunk a feher ND-vel(1.5) egy kort itt, amit lattatok nalunk kiallitva, iszonyat jo, 994kg volt vastelepen lemerve 1/4-ed tankkal. Nyomatekban a sajat 1.8NA-hoz kepest nem marad el az a vicc(150Nm szinte ugyanannyi), es hasonloan is megy. Alig varom a 2L-es verziot. Valto motor futomu nagyon jo, vegre nem olyan puha, mint az NC, de azert aki komolyan gondolja, vmi aftermarket coilover elkel neki azert.
Belul nagyon kenyelmes, fonok kozel 190cm es o is kenyelmesen elfer, magam 182cm-vel pedig boseges nagyon a helykinalat.
Bomba siker lesz az ND az biztos, a formajaval kell baratkozni meg.
wolfblind
Velünk: 4492 napja
Igen ez stimmel, mi is ezt az arlistat kaptuk. Ami fontos igazabol, hogy ugye 6-os valtoja van az 1.5-nek is, ami meg nem dolt el, lehet rendelni az 1.5-hoz sperrt vagy nem.
Ma reggel mentunk a feherrel(1.5) egy kort itt, amit lattatok nalunk kiallitva, iszonyat jo, 994kg volt vastelepen lemerve 1/4-ed tankkal. Nyomatekban a sajat 1.8NA-hoz kepest nem marad el az a vicc(150Nm szinte ugyanannyi), es hasonloan is megy. Alig varom a 2L-es verziot. Valto motor futomu nagyon jo, vegre nem olyan puha, mint az NC, de azert aki komolyan gondolja, vmi aftermarket coilover elkel neki azert.
Belul nagyon kenyelmes, fonok kozel 190cm es o is kenyelmesen elfer, magam 182cm-vel pedig boseges nagyon a helykinalat.
Bomba siker lesz az ND az biztos, a formajaval kell baratkozni meg.
gonzi
Velünk: 3852 napja
Más: Amcsi miata klubba láttam most ezt a posztot, ilyenkor az emberi "jóság", vagy másképp faith in humanity egy kicsit meg tud hatni.
Public link a facebook posthoz
és a kép szövege a gyengébb angolosok kedvéért:
Ő az öcsém, Daniel, kerekesszékhez kötött élete hátralevő részére...De nem kizárólag, ha rajtam múlik. Csináltattam egy speciális biztonsági övet (hevedert) számára, hogy velem tudjon utazni a miatában. A képen pedig ő, egy kis kanyon-kör után.
gonzi
Velünk: 3852 napja
Te vagy Mauro, aki elvitte kemény 301EURért?