Dragunov66
Velünk: 3747 napja
Elviekben NB is kellene legyen 1:18ban csak elvittek elolem :-(
Most nem volt időm mert "dolgozok" de este szétnézek még
Köszi.enis nezelodok az ebayen de valamiert alkatreszeket es kiegeket dobal ki
Köszi.enis nezelodok az ebayen de valamiert alkatreszeket es kiegeket dobal ki
hali.valakí segítene?
ilyen kis modellre vadászok.NB-re.Nem rég volt is egy 1:10-es RC elektromos arra licitáltam is de a pofátlan törölte a hirdetését szóval szépen kidolgozott 1:20-asnál nagyobb NB kerestetik.Festés az mindegy mert a kocsim mintájára lesz fújva.
NA NC van sok de NB csak 1:48 arányban
NA levehető keménytetővel
NA levehető keménytetővel
http://www.ebay.co.uk/itm/KYOSHO-1-18-7011-MIATA-MAZDA-MX-5-DARK-GREEN-W-HARDTOP/131487485725?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20140122125356%26meid%3D714b106866194f15bad19ed7f5a985b1%26pid%3D100005%26rk%3D2%26rkt%3D6%26sd%3D111638240972&rt=nc
hali.valakí segítene?
ilyen kis modellre vadászok.NB-re.Nem rég volt is egy 1:10-es RC elektromos arra licitáltam is de a pofátlan törölte a hirdetését szóval szépen kidolgozott 1:20-asnál nagyobb NB kerestetik.Festés az mindegy mert a kocsim mintájára lesz fújva.
hali.valakí segítene?
majd keresek egy heggesztőt és meglátjuk mit mond,remélem holnap nem enged el a felső tartó,és nem pottyan ki pályán....
Nekem hegesztették, én is csak törött füleset tudtam szerezni az egyik oldalra. De nem volt nagy összeg, talán 2000 forint. Biztos lehet cserélni is, csak macerásabb, kell még egy lámpa hozzá és nagyobb lesz az esélye, hogy bepárásodik.
Sziasztok.elhoztam meg tokol elott a kocsit a fenyezotol.lakatos munka nagyon no lett de a festo....nem hokamras amirol elfelejtettek szolni az elejen.va rajta boven hiba.1 rozsda foltot kifelejtettek a jobb oldali ajton belul...ez volt 250 kereken....de viszont ma eszrevettem hgy faszan eltortek a jobb elso lampan belso tarto fulet.az lenne a kerdesem hogy azt ki lehetne cserelni valahogyan vagy meg kell heggeszteni?
akit érdekel, mekkora festékréteg lakozik egy anny NB-n:
Én is pont most néztem meg. Csípem a becsületesneppert, de a tipikus nepper szöveget elhagyhatta volna, hogy szinte mindenhol volt festve az autó, de az nem sok ettől függetlenül egy ilyen autót én is megvennék, mert a számokból látszik, hogy nem volt ropira törve.
akit érdekel, mekkora festékréteg lakozik egy anny NB-n:
Kérjetek és (meg)adatik néktek: LINK
Ha valaki nem hallotta volna:
Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL, 2015. április 16-án 6 órától 2015. április 17-én 6 óráig, 24 órás összeurópai sebességellenőrzést hajt végre.
Hú, ez elég súlyos! Érdemes megnézni valamelyik jelzett ponton és időben, hogy tényleg ott vannak-e.