183 már sok szerinted?
NB 173cm
NB 173cm
Sajnos az NFS szériából csak a Shift 1-2, ami kevésbé árkád. NC talán volt valamelyikben.
Nekem az új kedvencem az Assetto Corsa és készül hozzá egy szép MX-5 NA is, aminek már a hangja is nagyon jó Kalap segítségének köszönhetően és a viselkedése is elég élethű.
;-)
Kipróbáltam a játékot, nekem nem tetszik. Anno a GTR Fia GT Racing-el és annak 2. kiadásával játszottam sokat, azok tényleg szimulátorok voltak. Ez az AC fura. Azon gondolkodom, hogy újra felteszem a GTR 2-t.
A második kérdésem, hogy a küszöbön lévő műanyagot hogy lehet leszedni? Patentos, csavaros, esetleg ragasztott? Nekem úgy tűnik, hogy ragasztva van, de nem szeretnék tudatlanul nekiállni. Kicsit fityeg az egyik sarka, meg nyomkodásra, ropog, megnézném, hogy mi van alatta.
Közepén van 4-5 műanyag patenttal bepattintva a küszöbbe.
Felfelé húzva jön le.
Köszönöm, közben mástól is megkaptam az instrukciókat Azt hiszem nem lesz vele gond.
Gyújtótrafóra is kaptam tegnap este árakat:
Tesla márkájú lenne 83490-ért, valamint NGK 122050-ért. És ezekből jönne még le legalább 30% kedvezmény, de lehet, hogy több. Szerintem ezek közül fogok választani, mert így az IL-es rendelés okafogyottá vált. Megfelelő lehet a Tesla márkájú, vagy bízzak inkább az NGK-ban? Szeretném jó hosszú idpre letudni ezt a gondot
Sajnos az NFS szériából csak a Shift 1-2, ami kevésbé árkád. NC talán volt valamelyikben.
Nekem az új kedvencem az Assetto Corsa és készül hozzá egy szép MX-5 NA is, aminek már a hangja is nagyon jó Kalap segítségének köszönhetően és a viselkedése is elég élethű.
;-)
Hu ez engem is érdekel Az MX5 mikor várható bele ??? Mondjuk novemberben jobb lett volna, ha van ez a játék és tudok róla
Téli estékre pont kapóra jött volna, mostmár kint fogok "szimulátorozni"
, bár azért fel fogom telepíteni.
Sziasztok!
Új vagyok itt köztetek, bár a honlapot már több hónapja, talán éve is böngészgetem, azonban még csak most regisztráltam. Az oka az lenne, hogy ugyan még nem vagyok egy MX-5 boldog tulajdonosa sem, azonban remélem, hogy ez mihamarabb változni fog, ugyanis szerelmes lettem a gépezetbe. Kizárólag az NA lenne, ami érdekel, azonban sajnos még nem volt vele közeli kapcsolatom. A kérdésem annyi lenne, hogy van-e közületek NA tulajdonos Borsodból, vagy valaki aki szokott Miskolc, vagy környékére járni, és esetleg lenne-e ideje arra valamikor, hogy közelről is megnézhessem a típust? Egy fehéret szoktam látni néha, valamint egyszer egy szürkével is találkoztam, nem tudom ezen kívül van-e még esetleg. Nyilván tudom, hogy legtöbben közületek dolgozó, esetleg családos ember, munkabeosztásom nekem sem fix, változó, de ha bárki tudna segíteni, összefutni egy 15-20 perc erejéig, lehetőleg még világosban, csak körbejárni a járgányt, esetleg beülni, egy fél kört tenni anyósülésen, csak hogy érezzem, milyen érzés is egy NA tulajdonosnak lenni, akkor nagyon hálás lennék!
Sparco miskolci, ha még megvan neki a fehér NA. Én Hejőcsabán lakom, de NB-m van, ha érdekel .
Én Kistokajban lakom, Merlot Mx5 Na-m van. Ritkán járok haza és 1 hónap múlva az autó felköltözik Pestre (télen itt áll garázsban), de ha előtte elcsípjük egymást szívesen megmutatom
Szia!
Mintha tegnap a tiszai környékén láttam volna egy merlot NA-t, LRD rendszámmal, ha te voltál esetleg, gyönyörű a gép :P
;-)
A második kérdésem, hogy a küszöbön lévő műanyagot hogy lehet leszedni? Patentos, csavaros, esetleg ragasztott? Nekem úgy tűnik, hogy ragasztva van, de nem szeretnék tudatlanul nekiállni. Kicsit fityeg az egyik sarka, meg nyomkodásra, ropog, megnézném, hogy mi van alatta.
Közepén van 4-5 műanyag patenttal bepattintva a küszöbbe.
Felfelé húzva jön le.
Lenne két kérdésem
Az első, hogy gyújtótrafóból jó-e az IL-es utángyártott (68ezer forint lenne), vagy mindenképpen érdemesebb a gyárit választani (106ezer forint)? Egyelőre még várok egy ismerősömre, hogy kedvezményes itthoni árat mondjon rá, mert a szerelőktől kapott 191ezreset nem szeretném kifizetni
Amikor először játszottam az NFS U 2-vel, még nem gondoltam volna, hogy a játék egyik autóját birtokolni fogom.
Így elővettem újra a játékot!
Bementem a bolta egy Miatáért!
Naná, hogy ezt akarom:
Egy kis pörgés:
Benéztem Laleehoz is!
Elkezdődött a tuning:
Anno még nem is tudtam, de már akkor megfertőzött a Miatitis!
Jó lesz újrajátszani a játékot!
Sziasztok Miatarsak,
az aprilis 11-en esedekes Hungaroring Time Attack nevezesi listan van ket MX-5.
Ismerjuk oket, esetleg klubtagok? Lenne nehany kerdesem a TA-val kapcsolatban.
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Érdekes, hogy az mx5 hogy váltotatja a helyét az idő függvényében..
Nekem Úgy tűnik, hogy az eredeti japán motor azért jobb volt mint a (talán Ford féle) másik..
Rákerestem, de nem találtam hogy mi alapján jutott erre a következtetésre a GTÜ. Alapesetben ADAC, és műszaki vizsgás statokat használnak. Na most a német piacon ezek miatt a legtöbb gyártó már saját assistance-ot üzemeltet és ingyenes elővizsgát ajánl. Szóval nem kell túl komolyan venni. Az, hogy az eos, amit részben a minősége miatt vontak vissza, itt elől van, az sokat elárul.
Hát én nem tudom vazze,az enyémben mindent állandóan cserélni kell... :-)
De komolyra fordítva. Már volt pár olyan találkozónk, ahol 80-100 autó volt, és nem sok technikai probléma történt eddig. Defektet, tuning házi berhelést leszámítva.
Nem tudom mi alapján állt fel ez a lista. Nekem lassan 6 éve van meg az autóm, 19 éves volt, amikor vettem, most pedig 25.
Eddig összesen háromszor volt vele olyan gondom, ami nem kapcsolható valamely módosításomhoz, vagy kopó alkatrészhez:
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nem tudom mi alapján állt fel ez a lista, de nekem lassan 6 éva van meg az autóm. 19 éves volt, amikor vettem, most pedig 25.
Eddig összesen háromszor volt vele olyan gondom, ami nem kapcsolható valamely módosításomhoz, vagy kopó alkatrészhez:
Nem tudom mi alapján állt fel ez a lista, de nekem lassan 6 éve van meg az autóm. 19 éves volt, amikor vettem, most pedig 25.
Nem tudom mi alapján állt fel ez a lista. Nekem lassan 6 éve van meg az autóm, 19 éves volt, amikor vettem, most pedig 25.