Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Csak dumálok, csak beszélek...    »    Beszélgessünk    |   << vissza

Beszélgessünk

2015-04-09 17:46:23

gaborvig

Posztok: 15
Velünk: 3637 napja

183 már sok szerinted?

2015-04-09 17:37:26
tourist

tourist

Posztok: 403
Velünk: 3795 napja

NB  173cm 

2015-04-09 17:35:05

gaborvig

Posztok: 15
Velünk: 3637 napja

Sziasztok!

Lehet, hogy nem a legjobb témát válaszottam, de meg szeretném kérdezni - főleg az NB és NC tulajdonosakat -, hogy ki hány cm? Szemezek az autóval elég erőteljesen, de sokan kicsinek tartják...

Köszi: G.

2015-04-08 14:44:06
boogie84

boogie84

Posztok: 1327
Velünk: 4214 napja
kovandor, 2015-04-07 20:23:42

Sajnos az NFS szériából csak a Shift 1-2, ami kevésbé árkád. NC talán volt valamelyikben.
Nekem az új kedvencem az Assetto Corsa és készül hozzá egy szép MX-5 NA is, aminek már a hangja is nagyon jó Kalap segítségének köszönhetően és a viselkedése is elég élethű.
;-)

Kipróbáltam a játékot, nekem nem tetszik. Anno a GTR Fia GT Racing-el és annak 2. kiadásával játszottam sokat, azok tényleg szimulátorok voltak. Ez az AC fura. Azon gondolkodom, hogy újra felteszem a GTR 2-t.

2015-04-08 11:20:11
Teszla

Teszla

Posztok: 292
Velünk: 3898 napja
palcsi, 2015-04-07 18:45:38

Teszla, 2015-04-07 18:11:14

A második kérdésem, hogy a küszöbön lévő műanyagot hogy lehet leszedni? Patentos, csavaros, esetleg ragasztott? Nekem úgy tűnik, hogy ragasztva van, de nem szeretnék tudatlanul nekiállni. Kicsit fityeg az egyik sarka, meg nyomkodásra, ropog, megnézném, hogy mi van alatta.

Közepén van 4-5 műanyag patenttal bepattintva a küszöbbe.

Felfelé húzva jön le.

Köszönöm, közben mástól is megkaptam az instrukciókat smile Azt hiszem nem lesz vele gond.

Gyújtótrafóra is kaptam tegnap este árakat:

Tesla márkájú lenne 83490-ért, valamint NGK 122050-ért. És ezekből jönne még le legalább 30% kedvezmény, de lehet, hogy több. Szerintem ezek közül fogok választani, mert így az IL-es rendelés okafogyottá vált. Megfelelő lehet a Tesla márkájú, vagy bízzak inkább az NGK-ban? Szeretném jó hosszú idpre letudni ezt a gondot smile

2015-04-08 10:17:50
rocksteady

rocksteady

Posztok: 247
Velünk: 4256 napja
kovandor, 2015-04-07 20:23:42

Sajnos az NFS szériából csak a Shift 1-2, ami kevésbé árkád. NC talán volt valamelyikben.
Nekem az új kedvencem az Assetto Corsa és készül hozzá egy szép MX-5 NA is, aminek már a hangja is nagyon jó Kalap segítségének köszönhetően és a viselkedése is elég élethű.
;-)

Hu ez engem is érdekel smile Az MX5 mikor várható bele ??? Mondjuk novemberben jobb lett volna, ha van ez a játék és tudok róla Laughing Téli estékre pont kapóra jött volna, mostmár kint fogok "szimulátorozni" Wink, bár azért fel fogom telepíteni.

2015-04-07 22:28:58

adam_horvath

Posztok: 6
Velünk: 3666 napja
mattflaron, 2015-03-17 3:32:34

Oszi bácsi, 2015-03-16 22:24:14

adam_horvath, 2015-03-13 23:59:41

Sziasztok!

Új vagyok itt köztetek, bár a honlapot már több hónapja, talán éve is böngészgetem, azonban még csak most regisztráltam. Az oka az lenne, hogy ugyan még nem vagyok egy MX-5 boldog tulajdonosa sem, azonban remélem, hogy ez mihamarabb változni fog, ugyanis szerelmes lettem a gépezetbe. Kizárólag az NA lenne, ami érdekel, azonban sajnos még nem volt vele közeli kapcsolatom. A kérdésem annyi lenne, hogy van-e közületek NA tulajdonos Borsodból, vagy valaki aki szokott Miskolc, vagy környékére járni, és esetleg lenne-e ideje arra valamikor, hogy közelről is megnézhessem a típust? Egy fehéret szoktam látni néha, valamint egyszer egy szürkével is találkoztam, nem tudom ezen kívül van-e még esetleg. Nyilván tudom, hogy legtöbben közületek dolgozó, esetleg családos ember, munkabeosztásom nekem sem fix, változó, de ha bárki tudna segíteni, összefutni egy 15-20 perc erejéig, lehetőleg még világosban, csak körbejárni a járgányt, esetleg beülni, egy fél kört tenni anyósülésen, csak hogy érezzem, milyen érzés is egy NA tulajdonosnak lenni, akkor nagyon hálás lennék! smile

Sparco miskolci, ha még megvan neki a fehér NA. Én Hejőcsabán lakom, de NB-m van, ha érdekel .

Én Kistokajban lakom, Merlot Mx5 Na-m van. Ritkán járok haza és 1 hónap múlva az autó felköltözik Pestre (télen itt áll garázsban), de ha előtte elcsípjük egymást szívesen megmutatom smile

Szia! 

Mintha tegnap a tiszai környékén láttam volna egy merlot NA-t, LRD rendszámmal, ha te voltál esetleg, gyönyörű a gép :P 

2015-04-07 20:23:42
kovandor

kovandor

Posztok: 849
Velünk: 4398 napja

;-)

aláírás "Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away."

2015-04-07 18:45:38
palcsi

palcsi

Posztok: 510
Velünk: 4641 napja
Teszla, 2015-04-07 18:11:14

A második kérdésem, hogy a küszöbön lévő műanyagot hogy lehet leszedni? Patentos, csavaros, esetleg ragasztott? Nekem úgy tűnik, hogy ragasztva van, de nem szeretnék tudatlanul nekiállni. Kicsit fityeg az egyik sarka, meg nyomkodásra, ropog, megnézném, hogy mi van alatta.

Közepén van 4-5 műanyag patenttal bepattintva a küszöbbe.

Felfelé húzva jön le.

2015-04-07 18:11:14
Teszla

Teszla

Posztok: 292
Velünk: 3898 napja

Lenne két kérdésem smile

Az első, hogy gyújtótrafóból jó-e az IL-es utángyártott (68ezer forint lenne), vagy mindenképpen érdemesebb a gyárit választani (106ezer forint)? Egyelőre még várok egy ismerősömre, hogy kedvezményes itthoni árat mondjon rá, mert a szerelőktől kapott 191ezreset nem szeretném kifizetni smile

2015-04-07 17:31:45
boogie84

boogie84

Posztok: 1327
Velünk: 4214 napja

Amikor először játszottam az NFS U 2-vel, még nem gondoltam volna, hogy a játék egyik autóját birtokolni fogom. Laughing

Így elővettem újra a játékot! Laughing

Bementem a bolta egy Miatáért!

Naná, hogy ezt akarom:

Egy kis pörgés:

Benéztem Laleehoz is!

Elkezdődött a tuning:

Anno még nem is tudtam, de már akkor megfertőzött a Miatitis! Laughing

Jó lesz újrajátszani a játékot! 

2015-03-31 22:32:44
szizso

szizso

Posztok: 451
Velünk: 3975 napja

Sziasztok Miatarsak, 

az aprilis 11-en esedekes Hungaroring Time Attack nevezesi listan van ket MX-5.

Ismerjuk oket, esetleg klubtagok? Lenne nehany kerdesem a TA-val kapcsolatban.

aláírás

RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2

2015-03-31 17:46:26
zed1

zed1

Posztok: 935
Velünk: 5307 napja
uno1, 2015-03-31 16:12:09

Érdekes, hogy az mx5 hogy váltotatja a helyét az idő függvényében..

Nekem Úgy tűnik, hogy az eredeti japán motor azért jobb volt mint a (talán Ford féle) másik..

http://hvg.hu/cegauto/20101105_legjobb_hasznalt_sportauto

Rákerestem, de nem találtam hogy mi alapján jutott erre a következtetésre a GTÜ. Alapesetben ADAC, és műszaki vizsgás statokat használnak. Na most a német piacon ezek miatt a legtöbb gyártó már saját assistance-ot üzemeltet és ingyenes elővizsgát ajánl. Szóval nem kell túl komolyan venni. Az, hogy az eos, amit részben a minősége miatt vontak vissza, itt elől van, az sokat elárul.Wink

2015-03-31 17:45:36
Hunya

Hunya

Posztok: 5336
Velünk: 6173 napja

Hát én nem tudom vazze,az enyémben mindent állandóan cserélni kell... :-)

De komolyra fordítva. Már volt pár olyan találkozónk, ahol 80-100 autó volt, és nem sok technikai probléma történt eddig. Defektet, tuning házi berhelést leszámítva.

aláírás May the Fairy be with You!
2015-03-31 17:33:51
Ordune

Ordune

Posztok: 7396
Velünk: 5737 napja

Nem tudom mi alapján állt fel ez a lista. Nekem lassan 6 éve van meg az autóm, 19 éves volt, amikor vettem, most pedig 25.
Eddig összesen háromszor volt vele olyan gondom, ami nem kapcsolható valamely módosításomhoz, vagy kopó alkatrészhez:

• gyújtáskábelt kellett cserélnem
  • kilyukadt a hűtőm, ki kellett cserélni (ez inkább a kornak köszönhető)
  • tetőt kellett cserélnem (igazából egy vászontetős autón ez is inkább kopó alkatrésznek számítható)
  • +1 rohadó küszöb megjavítása

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

Történet:

Nem tudom mi alapján állt fel ez a lista, de nekem lassan 6 éva van meg az autóm. 19 éves volt, amikor vettem, most pedig 25.
Eddig összesen háromszor volt vele olyan gondom, ami nem kapcsolható valamely módosításomhoz, vagy kopó alkatrészhez:

• tetőt kellett cserélnem (igazából egy vászontetős autón ez is inkább kopó alkatrésznek számítható)

Nem tudom mi alapján állt fel ez a lista, de nekem lassan 6 éve van meg az autóm. 19 éves volt, amikor vettem, most pedig 25.

Nem tudom mi alapján állt fel ez a lista. Nekem lassan 6 éve van meg az autóm, 19 éves volt, amikor vettem, most pedig 25.