uno1
Velünk: 4182 napja
Érdekes, hogy az mx5 hogy váltotatja a helyét az idő függvényében..
Nekem Úgy tűnik, hogy az eredeti japán motor azért jobb volt mint a (talán Ford féle) másik..
Érdekes, hogy az mx5 hogy váltotatja a helyét az idő függvényében..
Nekem Úgy tűnik, hogy az eredeti japán motor azért jobb volt mint a (talán Ford féle) másik..
Morogtam is, ez a hulyeseg miatt nevetseges, irjak 2016-tol uj top gear uj hostokkal, de az sose lesz ilyen mar az biztos. Remelem 3-an atmennek egy masik csatornahoz folytatni, mas neven a musort. Nagy kar erte, hainyozni fog ezafajta humor.
http://totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2015/03/25/kirugtak_jeremy_clarksont_a_top_gear-bol/
A magyar papírozást felejtsük is el szerintem :D
S2K donorszív esetleg valakinek? Építse át vki egy magyar miata-ba! link
ez szerintem csak NC-be lehet tenni,nem?mármint a hivatalos oldalára gondolok.Nem csak úgy van hogy csak +100cc-is blokkot szabad befaragni a gyári helyére?bár ebben erősen nem vagyok biztos,mert minden honnan mást hallok.....
Kedves Krisztián!
Egyenlőre megpróbálnám egyben eladni.
4 napja még egy karcolás sem volt rajta......
Nem teljesen reménytelen, szerintem még menthető.
Ha még sem sikerül ,,jelentkezem.
Üdv,
Tóth Viktor
nekem az üléseire fáj a fogam,ha esetleg többen megrohamoznánk lehet bontaná
Azt tudjuk mit kér érte?
Sziasztok!
NB-hez antennát honna érdemes venni? Az elektronika és a fogaskerekek rendben vannak, csak a kitolós részt kell cserélnem (eltört a fogas pálca a közepében).
Köszi
Rakták ezt az F20C motort fizikailag NA-ba NB-be is. A papírozás részét nem ismerem.
ez szerintem csak NC-be lehet tenni,nem?mármint a hivatalos oldalára gondolok.Nem csak úgy van hogy csak +100cc-is blokkot szabad befaragni a gyári helyére?bár ebben erősen nem vagyok biztos,mert minden honnan mást hallok.....
Kedves Krisztián!
Egyenlőre megpróbálnám egyben eladni.
4 napja még egy karcolás sem volt rajta......
Nem teljesen reménytelen, szerintem még menthető.
Ha még sem sikerül ,,jelentkezem.
Üdv,
Tóth Viktor
nekem az üléseire fáj a fogam,ha esetleg többen megrohamoznánk lehet bontaná
Aki az AMTS tuning show-ra akar menni, készűljön fel hosssszzzzúúú sorban állásra. Iszonyat tömeg van, mind parkolni akaró autó mind ember mennyiségben! (szombat déli állapot)
Aki az AMTS tuning show-ra akar menni, készűljön fel hosssszzzzúúú sorban állásra. Iszonyat tömeg van! (szombat déli állapot)
#9 legmegbízhatóbb autó, a legmegbízhatóbb roadster ;-)
ha már szóba került,van ám egy kolléga a klubban, aki bontott pár kocsit. 1.6 NBFL-hez nem volt neki, de láttam a garázsában még pár trafót...
ha megrohamoznának az emberek, akkor bocs Kopi, és engem szidj!