2015-03-19 19:10:23
A gyújtórafókat párban adják, és igen húzós ára. Decemberben vittem el az utolsó használtat Lalee-tól, de azóta változhatott az elátottsága :-) . Ha két henger megy, húzd le az első gyertyapipát, de ne vedd ki a helyéről, hanem hallgasd meg, hogy pattog, csattog, áthúz-e a szikra (de a motor is betegebben fog járni ha épp jól működő hengerről húztad le a pipát) ha van szikra akkor dugd vissza és húzd le a következő hengerről...
Nekem van egy darab (NB 1.8) de nem adom el mert kincs
...max kölcsön adom rövid időre míg rendelsz magadnak 
2015-03-19 19:15:11
A gyújtórafókat párban adják, és igen húzós ára. Decemberben vittem el az utolsó használtat Lalee-tól, de azóta változhatott az elátottsága :-) . Ha két henger megy, húzd le az első gyertyapipát (nem fog megrázni ne félj
), de ne vedd ki a helyéről, hanem hallgasd meg, hogy pattog, csattog, áthúz-e a szikra (de a motor is betegebben fog járni ha épp jól működő hengerről húztad le a pipát) ha van szikra akkor dugd vissza és húzd le a következő hengerről...
2015-03-19 23:51:40
A gyújtótrafókat párban adják, és igen, húzós az ára. Decemberben vittem el az utolsó használtat Lalee-tól, de azóta változhatott az elátottsága :-) . Ha két henger megy, húzd le az első gyertyapipát a gyertyáról (nem fog megrázni ne félj
), de ne vedd ki a helyéről, hanem hallgasd meg, hogy pattog, csattog, áthúz-e a szikra ( a motor is betegebben fog járni ha épp jól működő hengerről húztad le a pipát) ha van szikra akkor dugd vissza és húzd le a következő hengerről...
2015-03-19 23:53:03
A gyújtótrafókat párban adják, és igen, húzós az ára. Decemberben vittem el az utolsó fél pár használtat Lalee-tól, de azóta változhatott az elátottsága :-) . Ha két henger megy, húzd le az első gyertyapipát a gyertyáról (nem fog megrázni ne félj
), de ne vedd ki a helyéről, hanem hallgasd meg, hogy pattog, csattog, áthúz-e a szikra ( a motor is betegebben fog járni ha épp jól működő hengerről húztad le a pipát) ha van szikra akkor dugd vissza és húzd le a következő hengerről...
2015-03-19 23:55:38
A gyújtótrafókat párban adják, és igen, húzós az ára. Decemberben vittem el az utolsó fél pár használtat Lalee-tól, de azóta változhatott az elátottsága :-) . Ha két henger megy, húzd le az első gyertyapipát a gyertyáról (nem fog megrázni ne félj
), de ne vedd ki a helyéről, hanem hallgasd meg, hogy pattog, csattog, áthúz-e a szikra ( a motor is betegebben fog járni ha épp jól működő hengerről húztad le a pipát) ha van szikra akkor dugd vissza és húzd le a következő hengerről...igy megtudhatod melyik trafó felé lehet a hiba.