Sziasztok!
Új vagyok itt köztetek, bár a honlapot már több hónapja, talán éve is böngészgetem, azonban még csak most regisztráltam. Az oka az lenne, hogy ugyan még nem vagyok egy MX-5 boldog tulajdonosa sem, azonban remélem, hogy ez mihamarabb változni fog, ugyanis szerelmes lettem a gépezetbe. Kizárólag az NA lenne, ami érdekel, azonban sajnos még nem volt vele közeli kapcsolatom. A kérdésem annyi lenne, hogy van-e közületek NA tulajdonos Borsodból, vagy valaki aki szokott Miskolc, vagy környékére járni, és esetleg lenne-e ideje arra valamikor, hogy közelről is megnézhessem a típust? Egy fehéret szoktam látni néha, valamint egyszer egy szürkével is találkoztam, nem tudom ezen kívül van-e még esetleg. Nyilván tudom, hogy legtöbben közületek dolgozó, esetleg családos ember, munkabeosztásom nekem sem fix, változó, de ha bárki tudna segíteni, összefutni egy 15-20 perc erejéig, lehetőleg még világosban, csak körbejárni a járgányt, esetleg beülni, egy fél kört tenni anyósülésen, csak hogy érezzem, milyen érzés is egy NA tulajdonosnak lenni, akkor nagyon hálás lennék!