Dragrider
Velünk: 3801 napja
Sziasztok, NBFL gyári vyniltető peremében van valami merevítés bebujtatva? Kossz, B
Üdv, B
Sziasztok, NBFL gyári vyniltető peremében van valami merevítés bebujtatva? Kossz, B
Üdv, B
Nálatok van diktátor?
Srácok, aki szeretné, hogy a vasa a Facebookos oldalunkon megmutassuk, az jelezze a FB-on!
Ha senki sem jelentkezik, akkor minden nap Gram és az én autóm fogja egymást váltogatni!
Én nemtom hol kell jelezni, de az enyém mehet, de csak ha beleírjátok, hogy eredeti állapot, full gyári, amit az is bizonyít, hogy még katalizottó is van benne! :-)
A szokásos leírást kihagytad: garázsban tartott, nemdohányzó, hölgytulajdonostól, keveset futott, megkímélt aligahsznált :D mondjuk szerintem ez mind igaz tehát nemszóltam :D
Srácok, aki szeretné, hogy a vasa a Facebookos oldalunkon megmutassuk, az jelezze a FB-on!
Ha senki sem jelentkezik, akkor minden nap Gram és az én autóm fogja egymást váltogatni!
Én nemtom hol kell jelezni, de az enyém mehet, de csak ha beleírjátok, hogy eredeti állapot, full gyári, amit az is bizonyít, hogy még katalizottó is van benne! :-)
Lalikirály szervízműhely egy pár éven belül?
Ez a Nick névvel történő közzététel nekem is tetszik , kerítek a kocsiról valami jóféle képet
Esetleg itt is megemlítem az alábbi postomat, ha már ez egy ilyen csacsogós topic MX5 ND ről egy kis promo anyag képekkel storyval stb. Ha van kedvetek töltsétek le
Lui név alatt csak bátran!
Helló Nicknév alatt az enyém is mehet
Az enyém mehet, nicknév alatt. ;-)
Nehogy már csak NA-kat nyomasson a FB :P
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
hali.cegléd pest vonalon valaki tud futomű állítót aki alacsony autót is képes beállítani,és ideje is lenne rá.mondjuk még a héten? :D
Én ide szoktam vinni:
https://www.google.h___206.27h,84.58t/data=!3m4!1e1!3m2!1s9czPGaMabBGnh9kirB-WYw!2e0?hl=hu
.
hali.cegléd pest vonalon valaki tud futomű állítót aki alacsony autót is képes beállítani,és ideje is lenne rá.mondjuk még a héten? :D
Akkor újra csak azt tanácsolhaom, immár helyes kontextusban, hogy "rázós" vizsga ügyben is forduljatok bizalommal Lalee-hoz
Forduljatok bizalommal Lalee-hoz!