Dragrider
Velünk: 3808 napja
Az izzó helye ott van a nyáklapon, de nincs kiépítve érintkezési pont a foglalat számára :-(
Üdv, B
Az izzó helye ott van a nyáklapon, de nincs kiépítve érintkezési pont a foglalat számára :-(
Üdv, B
Ultra nagyon, low boost 1035 LE ...
Sziasztok!
Ma elvitték az autónkat, így remélhetőleg csak egy rövid időre, de búcsúzunk. Óriási élmény volt ez az autó és örök emékeket szereztünk vele. Annak ellenére, hogy nem mi voltunk a legaktívabb klubtagok, rengeteg hasznos tudáshoz, segítséghez jutottunk innen. Remélem majd egy napon valami hasonló hangulatú csapathoz térhetünk vissza. Mert az biztos, hogy visszatérünk ,)
Utolsó képük tegnap estéről.
Azért néha benézek majd ide, hogy melyik projekt hogy alakul
bybeye: m4n4
Sziasztok!
Ma elvitték az autónkat, így remélehtőleg csak egy rövid időre, de búcsúzunk. Óriási élmény volt ez az autó és örök emékeket szereztünk vele. Annak ellenére, hogy nem mi voltunk a legaktívabb klubtagok, rengeteg hasznos tudáshoz, segítséghez jutottunk innen. Remélem majd egy napon valami hasonló hangulatú csapathoz térhetünk vissza. Mert az biztos, hogy visszatérünk ,)
Utolsó képük tegnap estéről.
Azért néha benézek majd ide, hogy melyik projekt hogy alakul :)
bybeye: m4n4
Nocsak, hát a "mester" is megfertőződött :D ?
Egyelőre nem foglalkoztam vele, csak tele tankoltam ;-)
Üdv, B
Sikerült, valami okosságot kideríteni ? Csak izzo kell bele, vagy kell a tankba szintmérő kapcsoló is ehhez az akcióhoz ?
Sikerült, valami okosságot kideríteni ? Csak izzo kell bele, agy kell a tankaba szintmérő kapcsoló is ehhez az akcióhoz ?
Na, kikaptak a műszerfalat és az enyémben még sajna nincs izzó, csak a helye... Majd utána nézek, mit mond erre a YouTube ;-)
Üdv, B
2003-tól van bent a lámpa
érdekességként, ekkor pont 5 litert tudott még nálam kiszívni a szivattyú
Sziasztok!
Újabb problémám lenne, hátha találkozott már valaki ilyesmivel.
Menet közben gyors, folyamatos kopogást hallok az autó eleje felől. Néha el-elhallgat, de szinte folyamatos. Üresbe rakva, gurulva és motorféknél nem hallatszik, csak, amikor gázt adok, vagy tartom a sebességet. Voltam a szerelőknél is, ők nem találtak semmit, pedig az itt olvasottak alapján mondtam nekik, hogy nézzék meg a hővédő lemezeket, de állítólag azokkal nincs gond. Ma benéztem a motortérbe, végigkopogtattam mindent, de maximum a motor alatti műanyag takarólemez, vagy felette egy negyed kör alakú műanyagra tudnék gondolni, mert azok tudtak egy kicsit mozogni.
Esetleg valakinek lenne valami tippje? Remélem nem a motorból hallom. De majd megpróbálok egy telefont beszigszalagozni a motortérbe és felvenni a hangot.
Elvileg a kihajtást (így mondta a szerelő) megnézték, de ott nem találtak semmi rendelleneset. Nekem is ráz egy kicsit az autó, de annyira talán nem vészes. A többi probléma nem áll fenn nálam, amiket a linken olvastam.
igen,erősen nyugtató dolog hogy kanyar király a kis MX állítólag 1.8 140 pacis gyári blokk volt.de volt egy két kanyar ahol komolyan megingott,ott tudtam faragni.meg volt egy másik agyonhúzott fiat turbós.nah az aprítot,de azt is lenyomta a kicsi :D
Nekem nincs az NB-ben. Egyszer-egyszer sétáltam is romantikusan, édes kettesben egy 5 lityós kannával... :-) :-)
Nekem volt bent.
Black Sushi
Sziasztok, NB/FL-Ben van üzemanyag szint merő muszerben figyelmeztető lámpa? Vagy ebbe is utólag beépíthető? Kossz B
Üdv, B