Úgy vágtam neki a dolognak, hogy NC-t akarok, de a nagyon gyér kínálat miatt, NB (FL) is simán lehet befutó lehet... tulajdonképpen bármilyen Miata érdekel, ami hamarabb bejön az lesz a befutó. (végigolvastam a fórum jelentős részét, circa 8 hónapja nézem a hazai kínálatot, nem a közelgő tavasz ragadott magával). lui001 --> kereslek privátban. Bárki aki gondolkozik eladáson -NC, klímás NB előnyben- zerga85@gmail.com. Előre is köszi mindenkinek, egy nap még találkozunk
Beszélgessünk

lui001
Velünk: 4427 napja
Köszi szépen a tanácsot! Örülök, így könnyebb lesz megfelelő példányt találni. Mivel az év 360 napjában fogom használni, úgy szempont a klíma (Pest + elővárosi közlekedés, párás reggelek), a következő tapasztalat érdekelne : járható út az utólagos klíma beépítetlen? Csak bontott jön szóba, vagy van erre specializálódott bejáratott szakember?
Szia! Az enyém úgy néz ki eladóvá válik újabb tipus miatt.
99-es 1.6 Nb és klímás. Ha érdekel akkor wolflajos@gmail.com

Dragunov66
Velünk: 3815 napja
Köszi szépen a tanácsot! Örülök, így könnyebb lesz megfelelő példányt találni. Mivel az év 360 napjában fogom használni, úgy szempont a klíma (Pest + elővárosi közlekedés, párás reggelek), a következő tapasztalat érdekelne : járható út az utólagos klíma beépítése ? Csak bontott jön szóba, vagy van erre specializálódott bejáratott szakember?
esetleg,talán Lalle beépíti,de sok sikert a kereséshez :D kincs az olyasmi,akárcsak a sperr :D komplett légkondi szettet nehéz lesz kapnod,
Köszi szépen a tanácsot! Örülök, így könnyebb lesz megfelelő példányt találni. Mivel az év 360 napjában fogom használni, úgy szempont a klíma (Pest + elővárosi közlekedés, párás reggelek), a következő tapasztalat érdekelne : járható út az utólagos klíma beépítetlen? Csak bontott jön szóba, vagy van erre specializálódott bejáratott szakember?
Köszi szépen a tanácsot! Örülök, így könnyebb lesz megfelelő példányt találni. Mivel az év 360 napjában fogom használni, úgy szempont a klíma (Pest + elővárosi közlekedés, párás reggelek), a következő tapasztalat érdekelne : járható út az utólagos klíma beépítése ? Csak bontott jön szóba, vagy van erre specializálódott bejáratott szakember?
Történet:

Hunya
Velünk: 6173 napja
Az volna a kérdésem hogy NB esetén mekkora különbség van az 1.6 van 1.8 között? Elsősorban normál használat esetén kérdezem, nem pályázásra. Úgy látom többen váltanak felfelé közületek is.
Nekem a sima 1.6 van. Mióta megvan már 50-el sem megyek a városban (Low&Slow)
Normál hétköznapi használat: semmi különbség, sőt 1.8-al városban többet kell váltogatni, mert a 6-os váltó 'rövidebb'.
Autópálya: az 1.6 130-nál 4000-ret pörög
Drift: 1.6-nak is simán el lehet rúgni... álá Bird kolléga
Pálya (szlalom, stb.): ha maximálisan ki tudod autózni az 1.6-ot (mint szroli aki a gyári 1.6-al büntette a többi ööö... 'nemgyári' gépet), akkor már neked is kevés lesz
Összegezve: ha ki tudod és ki is akarod autózni az 1.6-ot, akkor kell az 1.8! Viszont 1.6-ban NINCS SPERR!! (ez persze utólag orvosolható)
De a legjobb, ha TE MAGAD kipróbálod ki mindkettőt és azután döntesz
1.8-ból is van 5 sebességes. A többivel teljesen egyetértek. Hétköznapra édesmindegy, ott úgyis a futómű meg a napsütés számít.

Smith
Velünk: 3915 napja
Az volna a kérdésem hogy NB esetén mekkora különbség van az 1.6 van 1.8 között? Elsősorban normál használat esetén kérdezem, nem pályázásra. Úgy látom többen váltanak felfelé közületek is.
Normál hétköznapi használat: semmi különbség, sőt 1.8-al városban többet kell váltogatni, mert a 6-os váltó 'rövidebb'.
Pálya (szlalom, stb.): ha maximálisan ki tudod autózni az 1.6-ot (mint szroli aki a gyári 1.6-al büntette a többi ööö... 'nemgyári' gépet), akkor már neked is kevés lesz
Összegezve: ha ki tudod és ki is akarod autózni az 1.6-ot, akkor kell az 1.8! Viszont 1.6-ban NINCS SPERR!! (ez persze utólag orvosolható)
De a legjobb, ha TE MAGAD kipróbálod ki mindkettőt és azután döntesz
Történet:
De a legjobb, ha TE MAGAD kipróbálod ki mindkettőt és azután döntesz!

lui001
Az a baj, hogy én is szemez(nék) az NC(FL)-el, de még eléggé drágák nekem, de majd ha kijön az ND...
No én is pont ebben bízom! ..de ,hogy mit nem tökölődnek már az ND-vel??

uno1
Velünk: 4283 napja
Az a baj, hogy én is szemez(nék) az NC(FL)-el, de még eléggé drágák nekem, de majd ha kijön az ND...

Pampalini
Velünk: 4709 napja
Szia! nekem 1.6 Nb-m van nem rohadt nem törött de minn 400-zal drágábban. Ha érdekel : wolflajos@gmail.com
Mi történt Lui?
Annyira megtetszett az autód,hogy erős kísértésbe kerültem..
...pedig még nem is láttam testközelből..
Pedig, ha látnád testközelből! NC-re váltasz te is?
Sajnos már meg is fertőzött az Ncfl Egy szép keménytetősbe nagyon beletudnék szeretni, még ha 1.8 is.
Én meg szívesen eladom majd neked a gyári Bilsteineket az 1.8-ba!
Black Sushi

lui001
Szia! nekem 1.6 Nb-m van nem rohadt nem törött de minn 400-zal drágábban. Ha érdekel : wolflajos@gmail.com
Mi történt Lui?
Sajnos már meg is fertőzött az Ncfl Egy szép keménytetősbe nagyon beletudnék szeretni, még ha 1.8 is.

Pampalini
Velünk: 4709 napja
Mi történt Lui?
Black Sushi

lui001
Komolyabb gép kell az OSZAK induláshoz
:D:D gyúrunk vazzeg?
Történet:
Komolyabb gép kell az OSZAK induláshoz
:D:D gyúrunk vazzeg

lui001
Ja, ok köszi. Bocs, hogy ide írtam de nem tudtam, hogy van olyan topic is. El olvastam amiket írtatok és hát ilyen állapotban nem érdekelne. Nem tudtok olyan mx5-t ami hasonló árban van és jó állapotban is? Nb is érdekelne.
Mi történt Lui?