kovandor
Velünk: 4288 napja
Nem gondolkodik vki féktuningon ?!?
link
Helló Atlanti óceán... jövünk!!!
Kerhetjuk blogolni a kalandot egy uj topikba?
izgalmasak ezek a turak.
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Helló Atlanti óceán... jövünk!!!
Az a baj most rámhoztad a b***a meg ez kell szindrómát...
(psssszzt...szerelmes lettem ------->
Mikorra vegyem a jegyet?
Jossz? Februar elejere...
Mikorra vegyem a jegyet?
Meg nem tudom, hogy hova, de elso korben haza...
Ahh odafele repulovel innen 22eur Portugaliaba , egy iranyba eleg lesz a 3000km.
Igen kulonleges, en se mennek el odaig ha csak egy MX5 lenne. Egy Mazda RX3 Wagon -ert mennek csak, mikor korabban fel evig ausztraliaban dolgoztam, ott lattam par ilyet akkor nagyon megtetszett, mondtam is magamnak egy ilyen kell nekem, uj zelandon meg tobbet is lattam, igaz a kombi ritka, coupe meg 5 ajtos van inkabb. Fonokot akarom meglepni, o nem ismeri ezt a modellt...
Persze amit en talaltam az nem ilyen szep, ez csak nagyon sok penz elkoltese utan lesz ilyen.
Valoban egyedi, es nagyon jol nez ki keves belole a Wankel motoros, azt el kell hozni... ha balkormanyos akkor amerikabol kellett, hogy jojjon.
Szep tura lesz az biztos, de ha a fonokod akarod meglepni akkor ide kellene, hozd nem?
Igen, bar van riziko boven, kerdes a wankel motor allapota[muhelyben van nalunk minden felujitani az nem is gond, elado szerint normal allapotu, na ja ez jelenthet barmit], de en ragaszkodok, hogy labon jojjon vegig , korrozio szempontbol eleg jonak tunik, de ez is csak helyszinen derul ki, meg jo, hogy a repjegy filleres oda-vissza az auto arahoz kepest, max varosnezes lesz, de eleg pozitiv igy a kepek alapjan a kocsi....Rohadt turbinahang megbabonaz, megha csak 105LE is, persze ha szetszednenk akkor nem maradna gyari az tuti, de ez meg kesobbi zene, kapna half-bridge portot meg a karbi is menne a szemetbe, egy MS-t beledobnek....
Meg elvalik, hogy hova menne, az a legkevesebb...Fonoknek nem meseltem, mert felig meglepetesnek szanom, pedig tuti allna az utazasi koltsegeket , ilyen "ökörsegeket" o is imadja...
Ahh odafele repulovel innen 22eur Portugaliaba , egy iranyba eleg lesz a 3000km.
Igen kulonleges, en se mennek el odaig ha csak egy MX5 lenne. Egy Mazda RX3 Wagon -ert mennek csak, mikor korabban fel evig ausztraliaban dolgoztam, ott lattam par ilyet akkor nagyon megtetszett, mondtam is magamnak egy ilyen kell nekem, uj zelandon meg tobbet is lattam, igaz a kombi ritka, coupe meg 5 ajtos van inkabb. Fonokot akarom meglepni, o nem ismeri ezt a modellt...
Persze amit en talaltam az nem ilyen szep, ez csak nagyon sok penz elkoltese utan lesz ilyen.
Valoban egyedi, es nagyon jol nez ki keves belole a Wankel motoros, azt el kell hozni... ha balkormanyos akkor amerikabol kellett, hogy jojjon.
Szep tura lesz az biztos, de ha a fonokod akarod meglepni akkor ide kellene, hozd nem?
Mivel, ez a téma eléggé pörög, gondoltam bedobom ide, hogy a LIDL-ben újra van poroltó 2990 FT-ért. Bocs nem akartam offolni, csak gondoltam valakit érdekel
tegnap benéztem óbudán, de már nem volt nekik egy sem
Milyen Mazda az? Nagyon kulonleges kell legyen, hogy odaig mesz erte. Nekem most suru a munka, csak aprilisban lenne jo. Egyebkent siman lemennek odaig, de nem repulovel, hanem autoval - innen csak 2000 parszaz.
Haza akarod vinni, vagy ide?
Ha valaki unakkozna: http://www.automotor___ol-az-mx-5-os-591779
Ha valaki unakkozna: http://www.automotor.hu/hirek/meg-soha-nem-nezett-ki-ilyen-jol-az-mx-5-os-591779
Ha valaki unakkozna: http://www.automotor.hu/hirek/meg-soha-nem-nezett-ki-ilyen-jol-az-mx-5-os-591779
Milyen Mazda az? Nagyon kulonleges kell legyen, hogy odaig mesz erte. Nekem most suru a munka, csak aprilisban lenne jo. Egyebkent siman lemennek odaig, de nem repulovel, hanem autoval - innen csak 2000 parszaz.
Haza akarod vinni, vagy ide?
Erdeklodeskeppen kerdeznem itt, szeretnek egy regi Mazdat behozni Europa legnyugatibb csucskebol Portugaliabol, es erdekelne, hogy vki benne lenne egy ilyen orultsegben, nem MX5 normalis 5 szemelyes Mazda. Csak orultek jelentkezeset varom, mert ez nem csak autobehozas, hanem vmilyen szinten kalandtura is lenne. Es olyan 4 nap kellene min(csut-vasarnap), mert 3000km folott van, kozben meg lehetne nezni szep helyeket egyebeket, vmi jo utvonal osszeallitasaval, en nemetbol mennek oda repulovel direktbe, es aki jonne azzal ott talalkoznek, vagy felvennem ahova eppen repuloje jon....
Mivel, ez a téma eléggé pörög, gondoltam bedobom ide, hogy a LIDL-ben újra van poroltó 2990 FT-ért. Bocs nem akartam offolni, csak gondoltam valakit érdekel
Köszi a válaszokat! A német oldalon van egy, de majdnem 1000 euro sajnos..
Lehet a US import a megoldás. Ha jól emlékszem vannak itt akik tapasztalt US importerek . Visszakeresek a forum topicokban sztm volt róla szó.
Köszi!
Én írtam róla:
http://www.miata.hu/forum/?tid=4367&page=1
Annyi a frissítés, hogy tegnap érkezett az USA-ból egy csomagom a Track Dog Racing-től. Közvetlenül postán jött, és erre 4,5% vámot, és 27% ÁFA-t kellett fizetnem, de érdekes módon a postaköltséget nem számolták bele.
Köszi a linket és az információt! Ha jól gondolom akkor hozzájuk kell az árut eljuttatni és onnan utaztatják Mo-ra?
Akkor a következő tételekkel kell számolnom:
Vonohorog 160USD + Us csomagküldés 25USD a HunTrans-hoz.
Vám ügyintézés: 45USD
Szállitás-0.5USD/Kg - ha mondjuk 15Kg a csomag akk. kb 10USD
Total: 240USD
Ezen kívül mást kell hozzá kalkulálni? Mivel 150EUR allatti a termék vámot nem számoltam hozzá.
A $45 tartalmazza a vámot és az ÁFA-t, ha magánszemélynek lesz vámolva, mert Rotterdamban léptetik be az EU-ba, és van valamilyen kedvezményes vámolás.
Az úgy elég baráti! Köszönöm! Írok nekik hamarosan!