Hunya
Velünk: 6173 napja
ABS nélküli NB-nél nekem gyújtás ráadásnál felvillan az akku és a légzsák lámpa. A légzsáké elalszik 2-3mp után, az akku pedig indítást követően.
Sziasztok!
Érdekelne hogy a ABS-nek meg a Légzsáknak az MX5-ben hogy van megoldva a diagnosztika?
A mostani Toyotámban ha ráteszem a gyújtást akkor kigyullad a ABS, és a Lufi ikon. ha lefut rendben a diagnosztika akkor el is alszik. Mazda MX5-ben nem így van megoldva?
Igen tény a telefonom szeret önálló életet élni. Az alma termék valahogy nem szeret engem... No mind.
Imádom, hogy minden papírja a vásárlástól megvan, minden matrica amit rátettek anno még mindig megvan pl a motortérben is. Imádom, hogy szinte minden extra benne van ami 91' létezett, még a vásárláskor pluszban vett szélterelő is. Persze vannak hibái de ezek orvosolhatók könnyen. Ma szépen le lett kezelve a kaszni mindenféle kényeztetéssel. A belseje meg kapott egy teljes kárpit tisztítást.
Hát akkor pár kép
sztem csak telót akart írni
Este mar tavaszodik?
Este lesznek mert a télen nem tudom feltenni.
Képek?
Elsőre igen de mar kezdem bánni es lehet inkább megtartani kene
Eladásra vetted? Képek?
Végre megjött az uj mx5 amit vettem. Nem kevés meglepetéssel várt amit nem tudtam róla. 90' NA, szervo, klíma, légzsák, tempomat, elektromos ablakok, gyári hatalmas szelfogo. Lehet el sem kene adnom
A klubból rengetegen járunk Laleehoz, aki maga is MX5 tulaj:
http://www.miata.hu/forum/?tid=3547&page=57
Szerintem nála jobban itthon senki sem ért az MX5-höz.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992