Gabeszpapa
Velünk: 5490 napja
Hali,
Hátha valakit érdekel
http://www.bonuszbrigad.hu/kulso-belso-auto-tisztitas-b34159
Köszi a tippet én vettem egyet!
Hali,
Hátha valakit érdekel
http://www.bonuszbrigad.hu/kulso-belso-auto-tisztitas-b34159
Köszi a tippet én vettem egyet!
Érdekes, hogy a japók a 2000-es évek táján sem gondoltak a cabriók burulására, legalábbis a totolya mr2-knél sem látok gyári bukócsövet..
Udv mindenkinek,
Olasz kollega ugydontott eleg volt a multis eletbol, es a hobbijanak akar elni. Ha jol vagyok ertesulve rovidesen megnyit:
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Ordune / Gram / vki?
Azt esetleg tudja valaki, hogy Bojan miért váltott MX-5 után Z4-re és hogy melyik évjáratra / típusra?
Amennyire én tudom kevesellte az erőt (de volt neki Jaguár is meg pár egyéb típus, nem válogatós most már a harmadik z4 et koptatja, 3.0-val kezdte aztán egy 2.5 ös-re váltott és a mostani is 2.5-ös, ezt ha jól rémlik Szlovéniából vette vmi bomba jó áron.
hehe köszi :D
Sziasztok Srácok ! Érdeklődnék, hogy ezzel a típusú fényszórval van e valakinek tapasztalata ? Illetve honnan lehetne türhető áron beszerezni esetleg ? Valamint, hogy van e belőle E jelzéses európai utakra szánt változat ? Köszi előre is
Nekem ilyen van a gyári NBFL lámpatest helyett. Az autót már ezzel vettem, szóval a beszerzésről nem tudok nyilatkozni. Arról viszont igen, hogy a távolsági izzó cseréje rettenetes. Olyankor az összes mérnök/összeszerelő ember csuklik, akinek valaha köze volt hozzá. (:
Ordune / Gram / vki?
Azt esetleg tudja valaki, hogy Bojan miért váltott MX-5 után Z4-re és hogy melyik évjáratra / típusra?
Sziasztok Srácok ! Érdeklődnék, hogy ezzel a típusú fényszórval van e valakinek tapasztalata ? Illetve honnan lehetne türhető áron beszerezni esetleg ? Valamint, hogy van e belőle E jelzéses európai utakra szánt változat ? Köszi előre is
Sziasztok Srácok ! Érdeklődnék, hogy ezzel a fényszórval van e valakinek tapasztalata ? Illetve honnan lehetne türhető áron beszerezni esetleg ? Valamint, hogy van e belőle E jelzéses európai utakra szánt változat ? Köszi előre is
Üdv,
Srácok, láttam már korábban innen pár ember az Infoparkban melozik. Esetelg ismeri valaki a SEMCON céget?
Ha igen dobjatok már egy mailt, köszi.
L
Biztos találnék itthon is, de egyelőre nem szeretném azt is cserélni. Volt elég kiadásom mostanában és még lesz is.
ebay.de-n láttam bontott zárszetteket, ha itthon nem találsz.
B
Üdv, B
ebay.de-láttam bontott zárszetteket, ha itthon nem találsz.
B
ebay.de-láttam bontott zárszetteket, ha itthon nem találsz.
B
Üdv, B
Ma beszéltem a szerelőkkel, és azt mondták, hogy a gyújtáskapcsoló lesz a probléma. Egyelőre kiszerelik és megpróbálják megjavítani. Ha nem sikerül, akkor csere. Bontottra már mondott árat kopi, csak akkor ahhoz ugye plusz egy kulcsot kell majd hordoznom magammal (vagy cserélek mindenhol zárat, amit azért nem igazán szeretnék).
Viszont ha nem javítható, akkor valószínűleg ez lesz a járható út, mert az új kapcsoló árába inkább bele se merek gondolni :D
azért mert erre nemgodnoltam :D de írtam már cevlartnak