Dragrider
Velünk: 3738 napja
Szia,
Én a leírt tönetek alapján gyújtáskapcsolóra (vagy ennek betétjére) gyanakodnék. De ez csak egy tipp. Majd írd meg, hogy mi volt.
B
Üdv, B
Szia,
Én a leírt tönetek alapján gyújtáskapcsolóra (vagy ennek betétjére) gyanakodnék. De ez csak egy tipp. Majd írd meg, hogy mi volt.
B
Üdv, B
Segítsen valaki:D Birdnek milyen koptatója van?:D olvastam egyik topikban, hogy valamilyen Ford koptató de nemtudom pontosan melyik tipus.
Miért nem kérdezed meg tőle (e-mail vagy ha sos telefon)? Nem hinném, hogy leharapja érte a fejed ...
DE ha esetleg mégis, akkor meg érdeklődj cevlart-nál, ahogy láttam neki is (nagyon) hasonló van az NBFL-é épített NB-jén! Sőt, LaLee építette át neki, szóval akár meginterjúvolhatod őt is!
Segítsen valaki:D Birdnek milyen koptatója van?:D olvastam egyik topikban, hogy valamilyen Ford koptató (?) de nemtudom pontosan melyik tipus.
Miért nem kérdezed meg tőle (e-mail vagy ha sos telefon)? Nem hinném, hogy leharapja érte a fejed ...
DE ha esetleg mégis, akkor meg érdeklődj cevlart-nál, ahogy láttam neki is (nagyon) hasonló van az NBFL-é épített NB-jén!
Segítsen valaki:D Birdnek milyen koptatója van?:D olvastam egyik topikban, hogy valamilyen Ford koptató de nemtudom pontosan melyik tipus.
Sziasztok! Ma hajnalban sajnos autómentőt kellett hívnom, mert egy nagyon érdekes hibát produkált az autóm. Amikor ráadtam a gyújtást, már akkor beindult az autó és olyan hangot adott, mint amikor az ember megpróbál ráindítani egy járó motorra. És ezt a kerregő hangot adta folyamatosan. Kb. kétszer próbáltam, mindkétszer csinálta, ezután le is állítottam, de valaminek égett szaga is volt. A tűzoltókészüléket ki is kaptam a csomagtartóból, de szerencsére nem volt rá szükség. Tegnap már szórakozott velem, mert amikor leállítottam az autót, egy kulcsfordításra kikapcsolt a rádió, holott ez csak a második fordításra szokott megtörténni. Úgyhogy most letettük a szerelő elé. Gyújtáskapcsoló probléma lenne? A büdös pedig generátor/önindító lett volna? Volt már másnak hasonló problémája? Előre félek, hogy húzós ára lesz, pedig idén már nem akartam rá költeni
Regisztráció módosításával kapcsolatban kit keressek? Gram, Ordune?
A megadott emailcímemet szeretném módosítani, de a profilomban nem tudtam..
gram kukac gram pont hu lesz a megoldás!
Köszönöm,
Csütörtüktől fokozott rendőri ellenőrzés, helyszíni "átvizsgálással", leginkább a világítást ellenőrzik...
Led-es helyzetjelző/rendszámtábla tulajoknak lehet, h elgondolkodtató...
gram kukac gram pont hu lesz a megoldás!
Korábban több helyen láttam/olvastam/hallottam, hogy a gyári nagy fékekre nem megy rá a NB/FL pótkerék. Ma a téli/parkoló gumikra cseréléskor megnéztem ezt, és az NBFL Sportive-hoz adott gyári 15-ös pótkerék a frankó Bridgestone virsligumikkal biza elfér a nagy fékek mellett elől és hátul is. ;-)
A sportive-okat és a Mazdaspeed-eket 15-ös pótkerékkel szerelték, mivel ezek mindegyike a gyári nagyfékkel rendelkezik, de a sima modelleket amit külön rendelésre szereltek gyárilag nagyobb fékkel (mint pl az enyém), azok 14-es pótkereket kaptak csak úgy mint a kisebb fékes sima modellek, így nekem le kellett cserélnem 15-ösre, mert nem stimmelt a dolog
Hátra a leginkább nem volt jó, mert hátul nagyobb a tárcsa mint elöl
Gonda Gellért
Biztosan most is jól meg fogják csinálni.
Hat rendőrt nem hívtam, az ôzike cserben hagyott, rendszámát nem írtam fel. Fotó nincs. Sötét volt. Szóval holnap megyek az Autoclassic-hoz
Szia! Ha jól emlékszem a múltkor meg nekedmentek. Nem vagy szerencsés. :-(
Elvileg a vadásztársaság felelősége, de csak ha nem volt kint vadveszély tábla, és jelentve lett nekik, illetve rendőrt hívtál. Vagy bizonyítod, hogy hajtás, vagy etetés volt a közelben. Szóval nem egyszerű. Ha gondolod hívjál fel.
Szia! Ha jól emlékszem a múltkor meg elédmentek. Nem vagy szerencsés. :-(
Elvileg a vadásztársaság felelősége, de csak ha nem volt kint vadveszély tábla, és jelentve lett nekik, illetve rendőrt hívtál. Vagy bizonyítod, hogy hajtás, vagy etetés volt a közelben. Szóval nem egyszerű. Ha gondolod hívjál fel.
Felhivhatlak valamikor pár percre? Mikor nem zavarlak?
Foto volt?
A biztosito fizet (bár nem lesz egyszerű) tudok rá jó ügyvédet ha megéri.
Elém ugrott egy őzike repült a jobb oldal