Dave
Velünk: 4374 napja
Ki ismer magara? Totalcar
Sziasztok!
Érdekes dolog történt ma velem, vagyis inkább az autómmal. Kiégett a bal első izzóm valamelyik nap, kicseréltem. Többen is villogtak rám utána, de akárhogy néztem, nem tudtam állítani a világításon. Gondoltam elmegyek a szerelőhöz, biztos én voltam béna az izzócserénél. Ekkor ért a hidegzuhany, mivel kiderült, hogy mindkét első lámpám jobbkormányos autóba való! Viszont az autóm tudtommal Németországból származik és bal kormányos.
Egyelőre a szerelőim megpróbálnak matricát szerezni a lámpámra, hogy legalább a szembejövőket ne vakítsam el. De a végleges megoldás mindenképpen a lámpacsere lesz, mert így műszakin nem megy át (szerencsére csak jövő szeptemberben kell vinni).
Az egyik kérdésem az lenne, hogy mennyibe kerül két jó állapotú NB első lámpa, amit itthon lehetne normálisan használni. Esetleg, ha van valakinek elfekvőben, akkor ajánlatokat is várnék.
A másik pedig, hogy mennyibe kerülne, ha NBFL-esre szeretném átalakítani? Annyit tudok, hogy kell a két lámpa, első lökhárító, kerékjárati műanyagok, de mintha azt olvastam volna, hogy a kábelezés is más. Ezek együtt mennyibe kerülhetnek bontottan? A mazdaspeed lökhárító tetszene a legjobban, de gondolom azt nem lenne egyszerű szerezni.
Érdekes, hogy amikor itthon levizsgáztatták az autót a behozatal után, nem vették észre, hogy még véletlenül sem megfelelőek a lámpák? Megtörténhet ilyen?
Szia,
Keresd Kopit lámpaügyileg. A műszaki, meg amolyan magyar dolog... Ezen inkább ne idegesítsd magad.
Sziasztok!
Érdekes dolog történt ma velem, vagyis inkább az autómmal. Kiégett a bal első izzóm valamelyik nap, kicseréltem. Többen is villogtak rám utána, de akárhogy néztem, nem tudtam állítani a világításon. Gondoltam elmegyek a szerelőhöz, biztos én voltam béna az izzócserénél. Ekkor ért a hidegzuhany, mivel kiderült, hogy mindkét első lámpám jobbkormányos autóba való! Viszont az autóm tudtommal Németországból származik és bal kormányos.
Egyelőre a szerelőim megpróbálnak matricát szerezni a lámpámra, hogy legalább a szembejövőket ne vakítsam el. De a végleges megoldás mindenképpen a lámpacsere lesz, mert így műszakin nem megy át (szerencsére csak jövő szeptemberben kell vinni).
Az egyik kérdésem az lenne, hogy mennyibe kerül két jó állapotú NB első lámpa, amit itthon lehetne normálisan használni. Esetleg, ha van valakinek elfekvőben, akkor ajánlatokat is várnék.
A másik pedig, hogy mennyibe kerülne, ha NBFL-esre szeretném átalakítani? Annyit tudok, hogy kell a két lámpa, első lökhárító, kerékjárati műanyagok, de mintha azt olvastam volna, hogy a kábelezés is más. Ezek együtt mennyibe kerülhetnek bontottan? A mazdaspeed lökhárító tetszene a legjobban, de gondolom azt nem lenne egyszerű szerezni.
Érdekes, hogy amikor itthon levizsgáztatták az autót a behozatal után, nem vették észre, hogy még véletlenül sem megfelelőek a lámpák? Megtörténhet ilyen?
Sikerült megvennem! 1990 Eunos Roadster!
Képet hogy tudok kitenni?
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sikerült megvennem! 1990 Eunos Roadster!
Képet hogy tudok kitenni?
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Köszönöm. Mit lehet erről tudni?
Okés, megvan!
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Köszönöm. Mit lehet erről tudni?
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Helo. Tudna valaki választ adni egy olyan kérdésre, hogy egy 90 kw-os japán jobbkormányos eunosba lehet-e sper? 1990-es évjárat
Ha jól tudom 94-ig csak VLSD volt.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Helo. Tudna valaki választ adni egy olyan kérdésre, hogy egy 90 kw-os japán jobbkormányos eunosba lehet-e sper? 1990-es évjárat
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Rám is furán szoktak nézni amikor kérdezik, hogy milyen extrák vannak az autóban és a következőt válaszolom: "Szervó fék, szervó kormány, ja meg rádió is van!"
Vicces reakciókat vált ki ez a mondat az emberekből. El sem tudják képzelni, hogy van autó ABS meg ESP nélkül.
A lényeg, hogy én így szeretem
Nyilván minden autót szarrá lehet törni. A kérdés csak az, hogy milyen állapotban kerülsz ki belőle. Nekem mondjuk meg sem fordul a fejemben, hogy megváljak egy autótól azért mert nincs benne ABS, EBS, ESP, SRS, ASR, OBD, TETŐ meg hasonlók De ettől még megmenthetik az utasok életét. Van akinek ez a fontos szempont. Nekem inkább az tetszik az NA-ban, hogy sok tekintetben öreg autós. Én igazából ezért vettem, és ebbe nem is férnek bele a különböző elektronikus rendszerek. Sőt még a szervó sem nagyon...
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Na ilyen képek láttan, azonnal odaadnám valakinek a kisautót..
(Az egy dolog, hogy az mx5 pilóta jó vezető, de nagy az isten állatkertje
többek között ezért is megyek a vez. technikára)
itt van/ volt szó bukócső gyártásról :http://www.miata.hu/forum/?tid=3684
Na ilyen képek láttan, azonnal odaadnám valakinek a kisautót..
(Az egy dolog, hogy az mx5 pilóta jó vezető, de nagy az isten állatkertje
többek között ezért is megyek a vez. technikára)
NC A oszlopa kapott vmi erősítést? vagy olyan mint NA/NB esetében?
érdekes képek tömege: