En 72eves bacsitol vettem, de o aktivabb volt a fene vigye el (158e) . Gratulalok a kocsihoz, nagyon szep!
Nemetorszag melyik reszen vagy(tok)? En eszak-nyugat svajcban nyomom, fekete erdobe szoktunk neha atjarni, titisee kornyekere.
Koszi. Dragabb volt de nem 3x annyi.
Egy kis szosszenet az eloeletebol , az autot egy 70 eves neni vasarolta maganak 2001-ben. 3 evvel ezelott a neni halala utan kerult masodik tulajdnosahoz 18k km-el...
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Nice!
Azért remélem minimum 3x annyiba került mint a régid, hogy ne sírjak annyira
Asszem a km futásnál az első számot lehagytad
Gratula hozzá és ... HAVE FUN
Nice!
Azért remélem minimum 3x annyiba került mint a régid, hogy ne sírjak annyira
Gratula hozzá és ... HAVE FUN
Udv ismet. Tegnap -okt 3.an- Nemeto.ban Reunion day volt, ilyenkor unneplik az orszag ujraegyesuleset.
Nekem is reunion day volt. Atvettem eletem masodik Matsudajat, mivel a kikoltozes miatt az elso Smithhez kerult.
250 km-rol hoztam el de feluton lejottem az autopajarol.
Teljesn gyari 2001es Sporitve 35 009 km futassal. Orulok, hogy sikerult egy ilyen nagyobbmotorost kifogni.
Mostmar Wolfblinddal alakithatunk egy mini miata szekciot itt kint.
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Szia,
jelen pillanatban nem szerveződik, de majd egy plt fájl-t kreálok, amit ki lehet vágatni dekoros cégeknél. Sajnos nincs most kapacitásom másra.
K., G
Sziasztok ! Gram esetleg nekem cdr-be eltudnád küldeni, ha meg van úgy ?
Köszi a választ előre is !
De van. Hál istennek van. Bár amit igazn kinéztem az csak 1.8-hoz létezik. de sebaj.
Sziasztok! A szivargyújtó biztosítékát merre találom? Pontosabban melyik az ő biztosítéka? Német nyelvű kézikönyvem van, de az nem az erősségem
Tisztelt Urak!
A nagy kérdés a következő. 89-93 1,6 illetve 1,8 motor leomlője mennyire egyezik meg? Leömlőt akarok rendelni, de tanácstalan vagyok. Van aki szerint egyezeik van aki szerint nem. Ki mire szavaz? Köszönöm előre is a segítséget!
Szia Ákos,
nem lesz jó, mert mas az 1.8 leomlo kialakitasa...1.6-ban nincs olyan ami neked kell?
Szia,
jelen pillanatban nem szerveződik, de majd egy plt fájl-t kreálok, amit ki lehet vágatni dekoros cégeknél. Sajnos nincs most kapacitásom másra.
K., G
Nem egyezik, de nem szavazok.
Tisztelt Urak!
A nagy kérdés a következő. 89-93 1,6 illetve 1,8 motor leomlője mennyire egyezik meg? Leömlőt akarok rendelni, de tanácstalan vagyok. Van aki szerint egyezeik van aki szerint nem. Ki mire szavaz? Köszönöm előre is a segítséget!
Szerintem a videóban 1.8 -as motor van :P