Teszla
Velünk: 3854 napja
Én valószínűleg nem, mert betegeskedik a drága
Addig off autóval kell nyomulnom, pedig ma is jó idő volt és mehetnékem támadt.
Én valószínűleg nem, mert betegeskedik a drága
Addig off autóval kell nyomulnom, pedig ma is jó idő volt és mehetnékem támadt.
Autómentes nap a hétvégén, pedig jó időt mondtak.....
Ti be ülök a kocsiba ?
Atominnak az a zöld, egyszerűen üt, de azt nagyon.
Köszönöm hat akkor beprobalom
Kérnék egy kis segítséget. 91-92 NA-ra felmegy a 13 felni vagy csak 14? Válaszokat elre is köszönom!
Több külföldi fórumon van Enkei RPF-1 13" topik. És a régebbieknek a féktárcsája kisebb, szerintem felmegy.
Kérnék egy kis segítséget. 91-92 NA-ra felmegy a 13 felni vagy csak 14? Válaszokat elre is köszönom!
Lehet én vagyok a béna, de 2.0-s motorral alig találni, vagy jóóóval magasabb áron
Őrült késztetést még én sem érzek amúgy, mert nekem is nagyon bejön az NBFL forma....
Egy 2.0-s NCFL-t azért el tudnék viselni... de ilyent nem lehet, vagy csak csillagászati áron találni
Na ez tényleg mókás, mert én pont most tartok a második nyár végénél, és ugyanígy eljött a pillanat, amikor gondolkodom, hogy esetleg kellene, lehetne upgrade-elni.
De én valamiért az NB fizimiskáját szeretem a legjobban még mindig, úgyhogy szerencsére nem érzem az őrült késztetést a váltásra, bár a kétezres motor vonzóan hangzik.
Főleg egyedül, munkábajárni használom majd. Kíváncsian várom, hogy milyen érzelmeket vált majd ki belőlem, mert motorról ülök át.
Én ugyanígy vagyok Motorozást abba kellett hagynom felfüggesztettem egy időre, a családra való tekintettel (időközben nagycsaládso lettem). De a "szabadság" érzést szerettem volna kicsit megtartani, és munkábajáráshoz nem kell 4 üléses autó
Szerintem nem fogod megbánni. Ha úgy alakul, motort vehetsz még később is, de egy MX-5 a legjobb alternatívája amúgy
Jencihez hasonlóan én is tavasszal lettem MX-5 tulaj, és a nyár tapasztalata után azt mondom, jól döntöttem. Nekem allweather használatban van/lesz a kocsi, de hál isten otthon is, cégnél is fedett helyen parkol. Azért a téli használti komfortra még kíváncsi leszek
Mondjuk a motort is csak két hónapra szoktam letenni amúgy, szóval... Ha jövő nyár végén is úgy gondolom még, hogy jól döntöttem a roadster választással, lehet hogy áldozok rá egy kicsit többet és lecserélem egy kevesebbet futott, fiatalabb NC-re.
Dolgoztam, tavaly ilyentájt jöttem haza, és egy évet voltam kint, Zürichben.
Abba maradtunk, hogy barátnőm i30-asát léptetjük elő nagyautónak, egyenlőre nem kell másik. Főleg egyedül, munkábajárni használom majd. Kíváncsian várom, hogy milyen érzelmeket vált majd ki belőlem, mert motorról ülök át.
Bocs, ha tolakodó;
"hazaköltöztem" ? Laktál Te is itt? Hol, mikor, miért, mennyit?
Na, én is majdnem ott vettem meg az első MX5-ömet (mert van egy olyan érzésem, hogy nem a mostani lesz az utolsó) egy éve, de aztán végül hazai beszerzés lett, hazaköltöztem, mielőtt megtaláltam volna a megfelelő példányt. Azt hinné az ember, hogy ott hemzsegnek a szépek, és bár tényleg van belőlük, én nem voltam elájulva a felhozataltól.
Jó döntés, nem fogod megbánni később sem, de teljesen más kaliber, mint azok az autók. Egy Accordot nyugodtan vehetsz még mellé, mondjuk kombit, és akkor elég komplett autóparkod lesz.
Egyébkébt pedig gratula az autódhoz, Andro, nagyon szép példánynak tűnik! Itthoni beszerzés? Ha nem vagyok túl indiszkrét...
Nem. Svájcban élek, dolgozok, és itt sikerült egy bácsikától megvenni.
Akkor írok pár szót a kocsiról felsorolás jelleggel. Barna bőr belső (ülésfűtés), króm bukócső, hardtop, 17-es aluk nyárra, 15ös aluk télre, Eibach ültetés, törésmentes, vezetett szervizkönyves, 157ezer km van benne, 2003-as.
apró karcok, kőfelverődésnyomok vannak rajta, bal hátsó sárvédőelem kompletten cserélve, a jobboldalit javítóívvel csinálták meg. Új kipufogó, új gumik, múlt héten szervizelték, nyár elején műszakizott.
Klímán kívül minden számomra elvárt dolog benne van.
Amúgy Lexus IS-t vagy Honda Accordot szerettem volna. Félrekattintottam, nem bántam meg.
Egyébként pedig gratula az autódhoz, Andro, nagyon szép példánynak tűnik! Itthoni beszerzés? Ha nem vagyok túl indiszkrét...
Egyébkébt pedig gratula az autódhoz, Andro, nagyon szép példánynak tűnik! Itthoni beszerzés? Ha nem vagyok túl indiszkrét...