Bird
Velünk: 6999 napja
Nekem az egyiken kellett javítanom.
Én egy kis fekete csavarnak furtam helyet és belecsavartam.
Az is elég gyors és atom biztos megoldás, és még nem is látszik!
Nekem az egyiken kellett javítanom.
Én egy kis fekete csavarnak furtam helyet és belecsavartam.
Az is elég gyors és atom biztos megoldás, és még nem is látszik!
Köszi az ötleteket ! Príma !
Igyekszem majd dokumentálni a "javítást", csak legyen jobb idő a mostaninál, hogy tudjon rendesen száradni a ragasztó.
A Tescoban kétféle kétkomponensű ragasztó volt, az egyik 16 órát írt teljes száradásra és 1500ft volt, a másik 15 percet és 2000ft-ba került. Utóbbit vettem, Araldite a neve. Én is kíváncsi vagyok az eredményre
"A brutálisabbak csavart is szoktak belehajtani..."
van ilyen is: http://www.miata.net/garage/top_latch/
meg ilyen is:
előző tulaj nekem ezt javasolta, így én megcsináltam, azóta nem a napellenző tartja a helyén a leffentyűt
Ha valaki szereti a tuctuc zenét és szeretne a Balatonon fesztiválozni, akkor van egy eladó BMYLAKE bérletem.
Ha nem szeretne akkor is van...
Szia , majd számolj be az eredményről légyszíves Milyen ragasztót vettél amúgy ?
Ragasztó megvéve, valamelyik nap kipróbálom
Köszi a tippet.
Nekem a régi autómon a piskóta végén az a kis fém "köröm" volt szétkopva. Fogtam egy két komponenses ragsztót és rakatam egy pöttyöt a helyére amikor megszáradt utána tökéletesen ellátta a "feladatát" még vagy 2 évig. A brutálisabbak csavart is szoktak belehajtani...
Igen, a probléma az lenne vele, hogy könnyen kicsatolódik. De, hogy most a nagyobbik alkatrész kopott-e el, vagy a nyomógomb, azt nem tudom, mert másik, problémamentes alkatrészt még nem volt alkalmam szemügyre venni. Látatlanban én inkább a nyomógombra tippelnék.
Tudtommal, tök ugyanaz. De ha csak a piskóta végéről "nyalódott" le a bütyök, azt lehet orvosolni!
Van valami különbség az NB és az NBFL tetőzáró csatjai között (sof top)? Mert az enyémek kissé megkoptak már, főleg a jobb oldali és lehet cserélni kéne őket. Viszont ebay-en olyat találtam, ami késői NBFL-hez való. Faceliftnél változtattak volna valami rajta, vagy tök ugyanolyanok?
Csak kíváncsiságképp, egy gyári 2004-5-s Mazdaspeed-et gond nélkül forgalomba lehetne itthon helyezni?
Persze, de a lampakat cserelni kell vagy E jelzest kell belegravirozni[elsoknel ez nem ervenyes, oda kell vmi bontott FL lampa), ami jo Euro 4-esnek felel meg....
De meg igy is relative nagy ra a regado, a masik meg a teljesitmenyado, ugye 178LE...170LE felett van teljesitmenyado, bar ezt mintha eltoroltek mar volna....
Csak kíváncsiságképp, egy gyári 2004-5-s Mazdaspeed-et gond nélkül forgalomba lehetne itthon helyezni?
Ezzel én is így vagyok, de valaki mindig csak azért is mellém áll, hiába a legtávolabbi parkoló..
Két hely közé (középre) meg azért nem merek, mert akkor bunkónak gondol, és azért fogja megkarcolni a drágaságom...
Én emiatt nem is merek senki mellé parkolni...Vagy úgy parkolok h elöttem mögöttem legyenek inkább, vagy bevásárlóközpontba a legtávolabb a bejárattol állok meg, egy kis séta amúgy se árt Semmi kedvem egy gyalult nyakú X6 tulajdonos arcoskodását hallgatnom
PEACE