FlaZol
Velünk: 4125 napja
Ezt az autót jópár hónapja már én is néztem, érdekes, hogy azóta nem vitték el.
Ezt az autót jópár hónapja már én is néztem, érdekes, hogy azóta nem vitték el.
Ha pénzben belefér én inkább a németországi FL-re szavaznék! A színösszeállítása is szebb
Itthon is van most pár szép példány: http://www.hasznalta___GTTW36RR05HZFO/page1
Ha pénzben belefér én inkább a németországi FL-re szavaznék! A színösszeállítása is szebb
Valami ilyenre gondoltam, de ez azért távolabb van a kapott pénztől. Jobban jönnék ki a Hahu-n az anniversary-val.
Uhh, sajnálom a dolgot, pont egy fekete NA ami szvsz a legszebb. Átérzem a dolgot, amikor Kakucson megzúztam az enyémet akkor nagyon megijedtem, hogy nálam is az lehet a verdikt, hogy új kasztni.
Szerintem röviden összefoglalva (és az NB tulajokat nem megbántva) apró de az összkép szempontjából jelentős a különbség az NB és NBFL között. Szerintem sokkal ízlésesebb, modernebb benyomást kelt az Fl. Az NB inkább az NA-ra hajaz. Még ami eszembe jutott, hogy az FL-t tovább merevítették, az 1.8-as motor már megkapta az S-VT-t.
Szerintem egy 1.8-as 6gangos FL valami jó színkombóval a tuti, persze lehet a duplájába kerül mint egy 1.6-os NB.
Te megúsztad sérülés nélkül?
(nekem sima 1.8 NB van, 6os váltóval) szerintem az FL ülése jobban tart, főleg felül, de talán hajlamosabb a rozsdásodásra??
Elkezdem aztán majd a többiek kiegészítik:
2 foncsoros fényszóró : projektoros tompított + refi
szellőző rostélyos lökhárító (a ködlámpa extra volt, de egyébkén NB-ben is van ködlámpás, lásd Hunya autója)
másképp színezett hátsó lámpák
2 DIN-es gyári hifi
egybe ülés
könyöklő 3 külön rekeszes (pohártartó/hamutartó, kis rekesz, nagy rekesz)
1,8-as motor VVT lett (146 ló vs 140 ló)
azt hiszem az 1.6 EURO besorolása is javult, de ez nem 100%
Nardi kormány már mazda + nardi emblémás (NB-ben csak Nardi van rajta)
Hátulról meglepte egy BMW 70-el. Az eleje és a hátulja is érintett a dologban. Természetesen mindent meg lehet javítani, de sajna már nem éri meg. Másikat keresek, de lehet NB-t. Tetszik az FL ülése és a ködlámpás eleje, de nem tudom, mi van még az NB és az FL között.
Jaj! Annyira összetört hogy vége? Mit kezdesz a ronccsal? Az NB/NBFL kérdésre nem sokat tudok válaszolni de mindkettőből van 5 és 6 seb. is lóerő, nyomaték és talán merevségbeli különbség is van a kozmetikaiak mellett.
A kis kocsimat rommá tőrték így most másikat keresek. Össze tudnátok foglalni az NB és az NBFL közötti főbb különbségeket? Az 1,9-es motorhoz 5-ös vagy 6-os váltó járt?
Kész lett csütörtökön a kocsi, nagyon szép lett. Szebb, mint volt. Nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, elintéztek mindent. Tényleg csak ajánlani lehet őket.
Végülis Fazekas Tomiék (Autoclassic) csinálták? Örülük, hogy jó lett. Remélem azért nem leszel visszajáró ügyfél (legalábbis karisszéria ügyben).
Igen, ök csinaltak. most otthon pihen 4 honapot, aztan majd oktoberben megcsinaltatom velük az aljat is (küszöböket, vagy mit.) tenyleg nagyon szepen dolgoznak, köszönöm, hogy ajanlottad öket.
Gyertek, lájkoljatok, már csak 10 gombnyomás kell a 100-hoz!
Én nem vagyok facebookon de oldalborda nevében benyomtuk a 100.at!
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Talán csak nem látszik a tartálytól. '96-ban már kötelező volt az ABS, nem?
EU-ban csak 2004-től kötelező az ABS új autónál; 2011-től pedig a menetstabilizálót is kötelezővé tették.
Fun is not a straight line
Gyertek, lájkoljatok, már csak 10 gombnyomás kell a 100-hoz!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Kész lett csütörtökön a kocsi, nagyon szép lett. Szebb, mint volt. Nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, elintéztek mindent. Tényleg csak ajánlani lehet őket.
Végülis Fazekas Tomiék (Autoclassic) csinálták? Örülük, hogy jó lett. Remélem azért nem leszel visszajáró ügyfél (legalábbis karisszéria ügyben).