Hunya
Velünk: 6166 napja
Ma Győrben találkoztam egy fekete NC-vel. Szőke hölgy vezette, amikor mellé értem természetesen vette a lapot és mosolyogva intett.
Belvárosban szoktam látni, nem tag, és mindig fel van húzva a teteje... :-)
Ma Győrben találkoztam egy fekete NC-vel. Szőke hölgy vezette, amikor mellé értem természetesen vette a lapot és mosolyogva intett.
Belvárosban szoktam látni, nem tag, és mindig fel van húzva a teteje... :-)
Szuper, köszönöm, átadom
Amúgy, ha emlékszel rá Te építetted bele a gépbe. Magyon szépen működött eddig. Akkor semmi hegesztés, ház csere lesz. Kösz!
A kocsimba belejöttek hátulról és így tört el a difi. Inkább csak azért kérdeztem hogy az is kuka-e...Ősszel rakattam bele a spert...De azért köszönöm!
és akkor had' meséljem el, hogy belém meg azért tolattak befele, mert a (tankoknál amúgy praktikus) baromi kis hátsóablakon nem látta a sofőr hogy (lecsukott tetővel) mögötte álldogállok
Még meg van az eredeti nyitott is, megnézem mennyire stimmelnek. Köszi
Ó értem...
Valamelyik topicban olvastam alu-hegesztős lehetőségről, de én személy szerint ilyen esetben inkább másik "házba" tenném át a szerkezetet. Aztán nem tudom az egyszerűbb-e...
NA 1993
A kocsimba belejöttek hátulról és így tört el a difi. Inkább csak azért kérdeztem hogy az is kuka-e...Ősszel rakattam bele a spert...De azért köszönöm!
Hali!
Van-e valakinek tapasztalata abban, hogy ha eltőrt a difi - letőrt róla a tartó kar- akkor az javítható-e, vagy kuka az egész?
Azt nem tudom, de nekem pont van véletlenül 1.6 diffim féltengelyekkel + kardánnal, ha gondolod bedobálom a kocsiba, megyek holnap kakucsra, utána meg pest felé.
NA 1993
Hali!
Van-e valakinek tapasztalata abban, hogy ha eltőrt a difi - letőrt róla a tartó kar- akkor az javítható-e, vagy kuka az egész?
Igen, az egyik szomszéd volt véletlenül. Van itt a közelben (Szegeden) egy Autoclassic nevű restauráló műhely, akik ismerősei és csináltak más innen a fórumról valakinek már javítást (küszöböt meg csomagtartót), hozzájuk viszük majd el hétfőn. Szerintem biztosítós lesz, de nem tudom, hogy miként megy az ilyen.
Az én autómat csinálták, nagyon jók. Ők minden elintéznek, ha biztosítós lesz, akkor is. Üdvözlöm őket.
Igen, az egyik szomszéd volt véletlenül. Van itt a közelben (Szegeden) egy Autoclassic nevű restauráló műhely, akik ismerősei és csináltak más innen a fórumról valakinek már javítást (küszöböt meg csomagtartót), hozzájuk viszük majd el hétfőn. Szerintem biztosítós lesz, de nem tudom, hogy miként megy az ilyen.
Megnyomták a kocsi oldalát hétfőn megyünk a lakatoshoz együtt.
Megvan az okozó? Biztosítós lesz? Ha igen, és kell, akkor szívesen segítek.