losodavid
Velünk: 4863 napja
Megnyomták a kocsi oldalát
hétfőn megyünk a lakatoshoz együtt.
Megnyomták a kocsi oldalát
hétfőn megyünk a lakatoshoz együtt.
Srácok ! Ilyen rendszámtáblatartót keresek van valakinek bontva esetleg, emberi áron ? http://autoalkatresz.medija.hu/5231/691001_1_n.jpg
Vagy valami épkézláb ötlet? előre, miaz ami normálissan néz ki ? köcce
Szerintem ez még tűrhetően néz ki.
Köszi ! Ez az, ilyesmit keresek, most találtam egy bontódó NB-FL-t azon ilyen van megkérdem holnap, h ez külön eladó e
Srácok ! Ilyen rendszámtáblatartót keresek van valakinek bontva esetleg, emberi áron ? http://autoalkatresz.medija.hu/5231/691001_1_n.jpg
Szerintem ez még tűrhetően néz ki.
Black Sushi
Azt mondják nagyon csúnya időjárás várható holnaptól... 
Biztos, ami zicher alapon visszatettem a keménytetőt... Egyszerűbb volt, mint rendet rakni a garázsban... 
Nekem kb 3 hete került le a keménytető (mióta nálam van a kisautó, először) - mennyire kell félni az ilyen esőtől/széltől? Sajnos az én tetőm messze van, egyszerűbb a cégnél hagyni a kocsit erre a pár napra.
Volt eső az utóbbi 3 hétben, nem volt nedves belülről, de nem tudom mennyit bír, és a szél is aggasztó
Bírja! Ha nincs valahol kiszakadva, vagy elöregedve a tömítés az esőt és a szelet is tolerálja. Egyetlen esetben szokott bejutni víz, ha magasnyomásúval alálövök véletlenül
Biztos, ami zicher alapon visszatettem a keménytetőt... Egyszerűbb volt, mint rendet rakni a garázsban... 
Nekem kb 3 hete került le a keménytető (mióta nálam van a kisautó, először) - mennyire kell félni az ilyen esőtől/széltől? Sajnos az én tetőm messze van, egyszerűbb a cégnél hagyni a kocsit erre a pár napra.
Volt eső az utóbbi 3 hétben, nem volt nedves belülről, de nem tudom mennyit bír, és a szél is aggasztó
Szia !
Az általad belinkelt http://www.ebay.com/___82565&vxp=mtrebay-es OBD szerinted 2001 es NB FL -el megy ? Van róla tapasztalatod ? Esetleg tudnál mutatni egy olyan modellt ami biztosan megy ?
A futómű rendben van, lengéscsillapítók is jók az AKH szerint, a gumik meg szinte vadonat újak, mert 2 hónapja vettem, amit ajánlottatok (Bridgestone Adrenalin002 asszem..)
Lehet az FL-ben jobban beállították már, vagy fejlettebb az ABS.. ??
Tom65:
Szerencsére nekem szárazon jól működik, sőt vizes aszfolton sem vettem eddig észre ilyen problémát. (Idei télen se, igaz az idei nem volt rendes tél..) csak most vasárnap mikor a rántópados vezetéstechnikai tréningen voltunk.. olyan burkolat viszont hála az égnek/ sajnos nincs közúton 
Nekem NB van, ilyen gondom egyszer volt, amikor nagyon rázós rossz burkolatú úton lefelé mentem, és szinte azonnal bekapcsolt. nem tudta értelmezni az elpattogó kereket a szar téli gumival.
Szóval futómű-gumi, :-)
Ja hatalmas macera:/ internetes képek alapján kb 7 csavar 3 stekker és 5 perc:D pikk pakk szetlehet szedni
kiégett egy izzom szóval szetkaptam már
Félsz, hogy beázik a garázs?
U.i.: Mazda6
Black Sushi
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Lehet az FL-ben jobban beállították már, vagy fejlettebb az ABS.. ??
Tom65:
Szerencsére nekem szárazon jól működik, sőt vizes aszfolton sem vettem eddig észre ilyen problémát. (Idei télen se, igaz az idei nem volt rendes tél..) csak most vasárnap mikor a rántópados vezetéstechnikai tréningen voltunk.. olyan burkolat viszont hála az égnek/ sajnos nincs közúton 
A het kozepetol varhatoan minden vizes lesz, csak a helyszint kell megtalalni.
Majd egyeztessunk, en is kivancsi vagyok.
Nekem is volt ilyen tapasztalatom, többször is, száraz aszfalton nagyon korán avatkozott be az ABS, városban, nem túl nagy tempónál. Nagyon meglepett.
Azóta bekerültek a nagy fékek és mintha megszűnt volna a jelenség...