rocksteady
Velünk: 4287 napja
Ebay, vagy IL motorsport. Ebay-en szokott lenni olcsóbbért, mint amennyiért az IL adja.
Köszi, az ebay.co.uk úgy néz ki van is
Ebay, vagy IL motorsport. Ebay-en szokott lenni olcsóbbért, mint amennyiért az IL adja.
Köszi, az ebay.co.uk úgy néz ki van is
Srácok ! Adjatok tanácsot...NB-FL be a váltószoknya alatt van egy gumi harang ami szét van szakadva és az ezlatt egy másik porfogó gumi ami szintén szakadt. Honnan tudnék ilyet beszerzni és kb mennyibe fáj ?
Üdv
IL MOTORSPORT - www.ilmotorsport.de beírod a keresőve: Gearlever és válogatsz a találatok közt.
Köszi
Srácok ! Adjatok tanácsot...NB-FL be a váltószoknya alatt van egy gumi harang ami szét van szakadva és az ezlatt egy másik porfogó gumi ami szintén szakadt. Honnan tudnék ilyet beszerzni és kb mennyibe fáj ?
Üdv
IL MOTORSPORT - www.ilmotorsport.de beírod a keresőve: Gearlever és válogatsz a találatok közt.
Üdv
Kb. 5-6 éve pár hónapig bent volt az autóban ugyanez (legalábbis XTD volt a neve piros szerkezettel és a tárcsa ugyanígy 6 ágú volt – arra nem emlékszem, hogy stage hányas volt). Csak versenypályás használatra javaslom. Amíg hideg volt, lehetett normálisan csúsztatni, de ahogy bemelegedett két állásúvá vált, egyszerűen nem lehetett finoman adagolni. Volt egy emlékezetes és kellemetlen cammogásom a horvát autópályán egy dugóban. Utána váltottam ACT stage 1-re, ami közútra és pályára is bevált.
Hali!
1.6 és Stage 3
De Steel előbb jelentkezett. Augusztusban újra jön akkor akár többet is lehet kérni csak előre kell szólni.
Jol nez ki, mennyit kostal egy ilyen 1.8-as szett?
Hali!
1.6 és Stage 3
De Steel előbb jelentkezett. Augusztusban újra jön akkor akár többet is lehet kérni csak előre kell szólni.
Ho-Ho Mik jöttek tegnap éjjel? Egy plusz szett van mindkettőből ha valakit érdekel.
Szia, a kupplung 1.6 vagy 1.8? Stage hányas?
Ho-Ho Mik jöttek tegnap éjjel? Egy plusz szett van mindkettőből ha valakit érdekel.
A kupplung érdekel.
Antenna mellett biztos nem, az a másik oldalon van. Az aksi oldalán történt a baleset.
Rain rail? Hogyan tudom megnézni milyen állapotban van? Ha lehajtom a tetőt az elég, vagy le is kéne szedni hozzá?
Az volt, hajnali 3ig foltozgattam, most ugy nez ki nem ereszt. Koszi a tippet, sokat segitett!
bocs kétszer ment el
Antenna mellett biztos nem, az a másik oldalon van. Az aksi oldalán történt a baleset.
Rain rail? Hogyan tudom megnézni milyen állapotban van? Ha lehajtom a tetőt az elég, vagy le is kéne szedni hozzá?