mx5fan
Velünk: 6358 napja
rain rail?
rain rail?
Sziasztok!
A mai napon délelőtt szépen lemostam az autóm otthon, majd elmentem a Pilisbe és útközben jól elkapott a zápor. Ez ugye bosszantó szokott lenni, de nagyjából itt véget is szokott érni a történet. Na nekem nem.
Amikor hazaértem és kinyitottam a csomagtartót, láttam hogy igencsak vizes a kárpit a csomagtartóban, alatta pedig minden csurom víz volt, az aksi úgy félig áll a vízben. Kiszedtem, szivaccsal kinyertem úgy 2-3 liter vizet az aksi helyéről, majd elkezdtem kutatni honnan is érkezhetett. Nem jöttem rá. Alulról nem jöhetett (a kieresztő nyílások mind rendesen be vannak tömve, és a kárpit fent akkor nem lenne vizes), csak felülről. Felül viszont végig körben tökéletes állapotban van a tömítés, fel is fekszik ahogy láttam.
Az autót egy hónapja vettem, gyönyörű 1999-es NB, tehát nem tudom, hogy mennyire újkeletű a jelenség nála. Hallottatok már hasonlót? Tippek, ötletek?
Köszi,
Gyula
Csak tippelek: az antenna mellett?
Sziasztok!
A mai napon délelőtt szépen lemostam az autóm otthon, majd elmentem a Pilisbe és útközben jól elkapott a zápor. Ez ugye bosszantó szokott lenni, de nagyjából itt véget is szokott érni a történet. Na nekem nem.
Amikor hazaértem és kinyitottam a csomagtartót, láttam hogy igencsak vizes a kárpit a csomagtartóban, alatta pedig minden csurom víz volt, az aksi úgy félig áll a vízben. Kiszedtem, szivaccsal kinyertem úgy 2-3 liter vizet az aksi helyéről, majd elkezdtem kutatni honnan is érkezhetett. Nem jöttem rá. Alulról nem jöhetett (a kieresztő nyílások mind rendesen be vannak tömve, és a kárpit fent akkor nem lenne vizes), csak felülről. Felül viszont végig körben tökéletes állapotban van a tömítés, fel is fekszik ahogy láttam.
Az autót egy hónapja vettem, gyönyörű 1999-es NB, tehát nem tudom, hogy mennyire újkeletű a jelenség nála. Hallottatok már hasonlót? Tippek, ötletek?
Köszi,
Gyula
Én is nyomtam +1 korrekciós kört(Kár hogy magamra nem tudok ;-) ).
Nem értem ezek miért vannak...
Gramnak írtam, hogy jó lenne ha a (véletlen?)jelölés visszavonható lenne mint a Facebook-on (még 1x ráklikkelve), akkor a 'félrenyomás' nem lenne gond.
Egy piros úgy tűnik, mintha -5x egy zöldet érne. --> Ha erre kapok még 5 pirost, akkor megyek a lecsóba.
Köszönöm !!!
Itt valakinek nagyon beindult a piros ceruzája...
Off: most csakazértis alapon végignyomkodtam minden pirosra egy zöldet! ON
Itt valakinek nagyon beindult a piros ceruzája...
Srácok !
Kerestem az oldalon NB-FL szervízkönyvet, de nem nagyon találtam, a link is döglött ami rámutat, valaki tudna segíteni ebben ??? HA van valakinek magyar nyelvűbe azt külön megköszönném ,de természetesen angolul is jó
Szia!
Ezt anno találtam a fórumon, nem tudom hol, lementettem a linket.
Srácok !
Kerestem az oldalon NB-FL szervízkönyvet, de nem nagyon találtam, a link is döglött ami rámutat, valaki tudna segíteni ebben ??? HA van valakinek magyar nyelvűbe azt külön megköszönném ,de természetesen angolul is jó
Ez lehetne a "Nemzet Hangja" 2.30-tól...csodálatos! Ilyet kérek...
Azon agyaltam, mennyire jó lenne pl. hasonló összehasonlító adat az Autoszlalom huszárjainkról is ;-). Mondjuk egy jó felbontású GPS pozíció/sebesség adat is sok mindent elárulna (ki milyen íven megy, honnan fékez).
(OBDII a gázpedál állást továbbítja, de emlékeim szerint a fékerőről semmit.)
Ez nagyon érdekes volt.
Köszi!
.
Egy elég jó cikk az F1-es telemetriáról.
Szia ! Köszönöm, sajnos a személyes infod nem látom (mert /még/ nem vagyok klubtag.) De a mail címem nem titkos rocksteadyxxl [kukac] gmail [pont] com.
Várom az anyagot, Nagyon szép az autód egyébként ! Az enyém is NB-FL és szintént piros 2001-es csak nem a gyöngyház hanem a sima, úgyhogy hasonszőrűek vagyunk :D
Más kérdés... a fórumon nem igazán találtam a rádió kódjáról hasznos infot. Egyenlőre nem mertem levenni az akksiról a sarut, de ha muszály lesz, és kódot fog kérni a rádió, akkor mi lesz velem ??? :D
A könyvében van egy kód ugyan, de nem tudom, hogy az egy sablon kód (példának hozva) , vagy az az igazi kódja ? Honnan lehet amúgy megtudni a kódot ?
KÖSZÖNÖM előre is !