Ordune
Velünk: 5627 napja
Örömmel jelentem be, hogy én is Mazda MX-5 (NB-FL) tulajdonos lettem . A papírozás még hátra van.
Srácok mire kell figyelni a vétel után? Értem ezalatt, hogy mit kell kitakarítsak milyen lefolyók hol merre vannak ? A tető kárpitom nem vászon hanem "műbőr", mivel érdemes takarítani, ápolni ? ( természetesen a Motor rendbetételével kezdünk, olajak,szűrők, szíjak cseréje stb...)
Üdv!
Ha dobsz egy mail címet, akkor küldök neked részletes infót az olajcserével és bezérléscserével kapcsolatban. Így tudsz vele számolni.
Üdv a Miatások közt! Imádni fogod. Legegyszerűbben (és leggyorsabban) úgy kaphatsz választ minden kérdésedre, ha a fórumos keresőt használod. Sok témának van külön topicja, de néha más témájú topicban is előfordulnak releváns hozzászólások. Szinte nincs az a téma, ami itt már ne lett volna kivesézve. Ha pl. beírod hogy lefolyó, akkor innen csemegézhetsz, a tető álplás kereső szóra pedig ezeket dobja. Ha keresés után valamire nem találsz választ akkor kérdezz bátran, biztosan kapsz segítséget, mert ez egy jó társaság. Naptej, baseball sapka, fórumos kereső!
Örömmel jelentem be, hogy én is Mazda MX-5 (NB-FL) tulajdonos lettem . A papírozás még hátra van.
Srácok mire kell figyelni a vétel után? Értem ezalatt, hogy mit kell kitakarítsak milyen lefolyók hol merre vannak ? A tető kárpitom nem vászon hanem "műbőr", mivel érdemes takarítani, ápolni ? ( természetesen a Motor rendbetételével kezdünk, olajak,szűrők, szíjak cseréje stb...)
Tényleg jó kis nap volt, örülök, hogy személyesen is találkoztunk. Mikor visszaértem a parkolóba éppen nem volt érdeklődő a driftnél, úgyhogy beültem egy körre. Széria 1.6 NA, hegesztett difivel meg hidrós kézifékkel. A gyerek rendesen elkente a száját, nagyon szépen mentünk keresztbe. Tempóval pótolta a lóerők hiányát.
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Nitzer tök jók a felvételek, gratula érte!!...és aki ezt a jó kamerát beszerezte..
Kár,hogy a vidulásunk nem hallatszik jól, pedig nem voltunk híjján a hangulatnak.
1/4 lövészet
Gondolom ez nem szólt akkorát mint az ágyú a komáromi erődben
És Zefa segítségével minden ingyen volt
.
Nem rossz programok, jo lett volna kinézni
4/4 sétarepülés
.
Vissza a jövőbe. Lesz pár feketén kívüli lövés május végén
Új a kamera, még sokat bénázok
.
3/4 felkészülés a repülésre
.