SoVi
Velünk: 6451 napja
Tudom, hogy még csak március van, de várható valamilyen nagyobb szervezés idén a magyar mazda részéről a 25 éves évforduló kapcsán? Erről bárkinek info?
Tudom, hogy még csak március van, de várható valamilyen nagyobb szervezés idén a magyar mazda részéről a 25 éves évforduló kapcsán? Erről bárkinek info?
http://totalcar.hu/m___ar_utcan_az_uj_mx-5/
Hát, a fényképek alapján szerintem kissé túlzó a szalagcím...
Fun is not a straight line
Halálos nyugalom lett úrrá rajtam...
Én is rögtön arra gondoltam, hogy gyorsan beteszek egy katalizátort, vagy kis dobot, hogy halkitsam az autót, visszateszem az indexeket a TSI helyett (a bukócső marad!), de most mit csináljak, ha nemekem úgy tetszik, ha egyedi az autóm?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Én most inkább a tuningos Totalcar cikktől jöttem kicsit izgalomba. Nagyon nem szeretném, ha belekerülnék egy ilyen igazoltatásba...
Nem igazán tudom eldönteni, hogy mit gondoljak a szabályozásról. Azt tudjuk, hogy a cikk állításaival ellentétben ithhon szinte lehetetlen legalizálni a tuningot, és ha mégis sikerül az rengeteg időbe, utánajárásba, bürokráciába és még több pénzbe kerül.
én annyi passzív védekezési esélyt látok, hogy kívülről igyekszek gyári autó benyomását kelteni, egyedül az ültetés ami szemet szúrhat de sztem az magyarázható h gyári sportfutómű. A bukócső, sportkormány, sportülés, fólia, nagy kidörrentő amire ugranak egyből. Myair mesélte ha jól rémlik egyszer a Tangát már elcitálták egy ilyen szigorított KPM-re. remélhetőleg ezek nélkül maguktól nem kukucskálnak a motortérbe, meg amúgy sincs meg a kimásztó Ordune-Tomi téged gondolom most sikerült megnyugtassalak.
Én most inkább a tuningos Totalcar cikktől jöttem kicsit izgalomba. Nagyon nem szeretném, ha belekerülnék egy ilyen igazoltatásba...
Nem igazán tudom eldönteni, hogy mit gondoljak a szabályozásról. Azt tudjuk, hogy a cikk állításaival ellentétben ithhon szinte lehetetlen legalizálni a tuningot, és ha mégis sikerül az rengeteg időbe, utánajárásba, bürokráciába és még több pénzbe kerül.
Az élet nehézségeit úgysem lehet mind előre kiszámítani. Bízzunk a jó karmában.
Egyetértünk, én sem szeretnék túl agresszív formát, de valahogy erről a képről az jutott eszembe, hogy Barbie és Ken integetnek ki belőle...
Dettó!
Egyetértünk, én sem szeretnék túl agresszív formát, de valahogy erről a képről az jutott eszembe, hogy Barbie és Ken integetnek ki belőle...
Már csak azért sem, mert ez egy 11 éves tanulmány. Újszülöttnek minden vicc új. Milyen stílusra számítasz? Én spec. nem szeretném, ha egy X-edik S2000/Z4/... agresszív forma készülne, sőt, a 6-os amúgy gyönyörű arcát sem szeretném rajta látni. Ilyen nehéz még sosem volt a modelváltás.
A képre gondoltam. Láttunk már sok elképzelést a formájáról, de remélem erre a verzióra nyomokban sem fog hasonlítani.
Ezúton is köszönet Atominnak,hogy halált-és vámtiszteket megvető bátorsággal fél autókat hozott be nekünk a messzi tengerentúlról a bőröndjében!Isten tartsa meg jószokását,és kérnék Neki sok-sok zöldet!
Úgy van! Én is köszönöm az álomkormányt!
Ezúton is köszönet Atominnak,hogy halált-és vámtiszteket megvető bátorsággal fél autókat hozott be nekünk a messzi tengerentúlról a bőröndjében!Isten tartsa meg jószokását,és kérnék Neki sok-sok zöldet!