Kalap
Velünk: 6456 napja
Akkor szálszakadt a gumid, és huplis, vagy üt a felnid.. Próbából szereld át másik oldalra, a mozkó kereket, és nézzétek meg, átköltözik-e a mozgás is!
Fun is not a straight line
Akkor szálszakadt a gumid, és huplis, vagy üt a felnid.. Próbából szereld át másik oldalra, a mozkó kereket, és nézzétek meg, átköltözik-e a mozgás is!
Szia!
Honnan tudod, hogy mozog a kerék? Igy elsőre kerékcsapágy lehet, vagy gyengén meghúzott kerékcsavarok... bár az durván kopogna zörögne..
A kérdés helye a futómű topikban van, emitt:
Szia!
Honnan tudod, hogy mozog a kerék? Igy elsőre kerékcsapágy lehet, vagy gyengén meghúzott kerékcsavarok... bár az durván kopogna zörögne..
A kérdés helye a futómű topikban van, emitt:
Sziasztok! Remelem nem offtopic, meg annyira nem tudok eligazodni a fórumon. A kérdésem, hogy ha a jobb hátsó kerek kicsit mozog jobbra balra menet kozben annak mik lehetnek a lehetséges okozói. Nagyon mininalisat mozdul ki Előre is köszi a válaszokat! Matt
Nincs nyújtva a lábam. Az ilyen versenyüléseknek olyan comb támasza van, hogy esélytelen nyújtott lábbal ülni benne. Akkor úgy tünik csak velem van baj, én szeretem ha a kormány közel van.Amúgy semmi bajom nincs a mélyagyas kormányommal, másoknak annál inkább... (eddig megúsztam)
Egy kis lábtérnövelés a gázpedállal:
Én sem vagyok magas. De ahhoz, hogy lehessen normálisan vezetni(heal/toe) kicsit távolabb kell ülnöm, úgy meg a kormányt alig érem el. Mondjuk lehet közrejátszik benne a Sparco ülés is.
Nekem Nb van és gyári kormány megoldás. Inkább alacsony volnék 173cm ,nem szeretek nyújtott lábakkal vezetni tehát nincs nagyon hátra tolva az üllés de nekem így pont jó a kormány.
lui 001 teljesen igazad van. Nyújtott lábbal nem szabad vezetni, mert baleset esetén egyből befeszíted magad ezért térdben nem hajlik a láb, hanem törik a csont egyből.
Én sem vagyok magas. De ahhoz, hogy lehessen normálisan vezetni(heal/toe) kicsit távolabb kell ülnöm, úgy meg a kormányt alig érem el. Mondjuk lehet közrejátszik benne a Sparco ülés is.
Nekem Nb van és gyári kormány megoldás. Inkább alacsony volnék 173cm ,nem szeretek nyújtott lábakkal vezetni tehát nincs nagyon hátra tolva az üllés de nekem így pont jó a kormány.
Valószínűleg hosszú a lábad, de a karod nem annyira. De akkor meg miért nem jó a mélyágyas kormánnyal?
Egy kis közvélemény kutatást tartanék(főleg NB eselteg NA tulajok). Rajtam kívül senkit nem zavar, hogy ha az ülés pozíciót beállítom, hogy lábra jó legyen akkor a gyári kormány nagyon távol van? Nagyon szeretném visszarakni a gyári kormányt de egyszerűen a mostani set-up(kormány agy+ 3cm toldó+ mély(9cm) sportkormány )-hoz képest vezethetetlen.
Nem játszom az NBA-ben és így nekem pont jó a gyári távolság.
Egy kis közvélemény kutatást tartanék(főleg NB eselteg NA tulajok). Rajtam kívül senkit nem zavar, hogy ha az ülés pozíciót beállítom, hogy lábra jó legyen akkor a gyári kormány nagyon távol van? Nagyon szeretném visszarakni a gyári kormányt de egyszerűen a mostani set-up(kormány agy+ 3cm toldó+ mély(9cm) sportkormány )-hoz képest vezethetetlen.
Elmondom a múltkor ilyen volt...
Körforgalomban rendeltetésszerűen használom a gépjárművem (má' ha érted a célzást), mögöttem egy Cayenne. Következő lámpánál mellémáll, ablak le, szimpatikus tulaj átüvölt, ilyetén rendkívül szofisztikált módon:
LASSAN MENNYÉ! ÚGY TOVÁBB LÁTNAK!
Csak szólok, hogy ma van az a nap, amikor minden nagy parkoló (Tesco, Auchan) üres és nem is vigyáz rá senki.
Sziasztok!
Sorry, hogy ide de SOS! Van két autós fejegység. Nekem csak egy kell, hogy melyik nekem nyolc. De akár mindkettőre is ráharaphattok!
Az egyik: http://www.ebay.com/___orig_cvip=true&rt=nc
A másik: http://www.ebay.com/___orig_cvip=true&rt=nc
Az Androidos ami wi-fi képes az 325+59dollár
A Windows az 286 dollár postával.
Régi kapcsolatom van a gyártókkal, így ismerem jól a terméket. Anno rengeteg cuccot adtunk el tőlük. Bármi kérdés van írjatok! 2 napig utána lemondom.