losodavid
Velünk: 4633 napja
Attól tartok elérte a kór a kocsimat. Kezd rohadni....holnap felhívok egy karosszériást itt Szegeden, csak miheztartás végett, milyen összegben gondolkodjak? Mik a tapasztalatok?
Attól tartok elérte a kór a kocsimat. Kezd rohadni....holnap felhívok egy karosszériást itt Szegeden, csak miheztartás végett, milyen összegben gondolkodjak? Mik a tapasztalatok?
Most miről van szó?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
lehet, hogy idővel tudunk majd foglalkoztatni egy MiataClub orvost?! Szükség lenne rá... )
Az a baj, hogy ez itt a fertőzőosztály! Van már egy Dokink, nézzétek meg hogy járt ő is!
Van itt több Doki is!! Ugye Arco!
Csak ő olyan gyors, hogy senki sem látja.mostanában!
lehet, hogy idővel tudunk majd foglalkoztatni egy MiataClub orvost?! Szükség lenne rá... )
Az a baj, hogy ez itt a fertőzőosztály! Van már egy Dokink, nézzétek meg hogy járt ő is!
Van egy Sssangyong Kyron és egy Chrysler PT Cruiser lenn a garázsban a Mazda mellett. Kövezzetek meg vagy mondjatok elfogultnak de a kis 92" öreglány sokkal jobban bejön mint bármelyik másik. Ha tehetném csak ezzel járnék, de a magyar utakon nincs szívem szétveretni illetve télen sem merem kiengedni a garázs melegéből. Inkább mint most is 2 felújítás közt 2 réteg pamut pokróc és azon ponyva kombináció alatt őrzöm.
Lehet megfertőzött a kicsike?
Hát én a másik végén álltam a tornasornak. 1.1 Benzin 55LE. Igazi kis "büntetőgép" volt.
100-ig ment mint a golyó. Aztán...
Azt hiszem inkább a Ladában élted ki MAGAD!
Van egy Sssangyong Kyron és egy Chrysler PT Cruiser lenn a garázsban a Mazda mellett. Kövezzetek meg vagy mondjatok elfogultnak de a kis 92" öreglány sokkal jobban bejön mint bármelyik másik. Ha tehetném csak ezzel járnék, de a magyar utakon nincs szívem szétveretni illetve télen sem merem kiengedni a garázs melegéből. Inkább mint most is 2 felújítás közt 2 réteg pamut pokróc és azon ponyva kombináció alatt őrzöm.
Lehet megfertőzött a kicsike?
Hát én a másik végén álltam a tornasornak. 1.1 Benzin 55LE. Igazi kis "büntetőgép" volt.
100-ig ment mint a golyó. Aztán...
Megértelek, én is szerettem. A baj az volt vele, hogy a városban én bringázom, élményautónak meg volt ez:
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=11473
Benzines a 206-osod?
Megértelek, én is szerettem. A baj az volt vele, hogy a városban én bringázom, élményautónak meg volt ez:
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=11473
Benzines a 206-osod?
Ilyen állapotban 6 évesen 14 000 km-el adtam el. Részben ebből lett a Mazda.
Aki megvette, annak a szomszédai nem akarták elhinni, hogy nem új, hanem használt.
Szerettem nagyon, de életem legjobb döntése volt a váltás!
Ennyi baj volt vele, hogy csak 14.000km-t tudtatok beletenni?
Én a második OFF 206-ot használom, így a Mazda mellett, mindkettőt szeretem, kövezzetek meg! :D
Ilyen állapotban 6 évesen 14 000 km-el adtam el. Részben ebből lett a Mazda.
Aki megvette, annak a szomszédai nem akarták elhinni, hogy nem új, hanem használt.
Szerettem nagyon, de életem legjobb döntése volt a váltás!
Ötlet a 206-os kollégáktól.
Aktívak a jelek, ha ráállsz egérrel kiírja a nevet is.
Tudom, sajátommal verjem a csalánt.
Csak nem 206-ozol is?