A sárvédők egyben szalagfékként is funkcionálnak :-D
csuda
csuda
melonak vége a valentinnap is letudva gyorsan hogy még világosba guruljak 1-et.akkusaru fel csavar huz garázsból óvatosan ki mert leér az alja...üzemi hőig lassan majd 70 km/h 3.fokozatban nyíl egyenes úton padlógáz! és a hátulja kezdi megelőzni az elejét, Istenem máris elfelejtettem az egész heti munka nyűgjeit, ez a legjobb antidepresszáns, receptre kéne irni! telihold van asszem még kocsikázok.
melonak vége a valentinnap is letudva gyorsan hogy még világosba guruljak 1-et.akkusaru fel csavar huz garázsból óvatosan ki mert leér az alja...üzemi hőig lassan majd 70 km/h 3.fokozatban nyíl egyenes úton padlógáz! és a hátulja kezdi megelőzni az elejét, Istenem máris elfelejtettem az egész heti munka nyűgjeit, ez a legjobb antidepresszáns, receptre kéne irni! telihold van asszem még kocsikázok.
Én is kiszaladtam ma egy körre, de sajnos a keménytetővel nem bírtam mit kezdeni.
Ma a szép napsütésben elővettem a kis Miatát és megsétáltattam! Idén először lenyitott tetővel! Még most is vigyorgok! Ennél jobb nincs a téli depresszió ellen!
Ha az idő így maradna, akkor lehet, hogy sok lesz a kullancs, de legalább kevés lesz a kátyú!
Ma én is arra gondoltam, ha megcsíptem volna az itthoni példány akk én is tető nélkül mentem volna.
Kevés kátyú? Úgy érted, hogy az új? Helyenként tiszta szlalom pályát alkotnak a megsüllyedt csatornafedelekkel. Persze ezt is lehet élvezni
Na ja, a kátyú (főleg ezzel a "rugózás"-sal) jó dolog, rendben tartja a veseköveket (bár ahol én járok, néha a fogtömés is bánja)
Kevés kátyú? Úgy érted, hogy az új? Helyenként tiszta szlalom pályát alkotnak a megsüllyedt csatornafedelekkel. Persze ezt is lehet élvezni
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Ma a szép napsütésben elővettem a kis Miatát és megsétáltattam! Idén először lenyitott tetővel! Még most is vigyorgok! Ennél jobb nincs a téli depresszió ellen!
Ha az idő így maradna, akkor lehet, hogy sok lesz a kullancs, de legalább kevés lesz a kátyú!
Black Sushi
Régóta terveztem már, hogy egyszer egy kanna benzinnel a csomagtartóban kipróbálom, hogy mikor fogy ki teljesen a tank, és mennyit lehet bele tankolni. Ma egy figyelmetlenség miatt kipróbáltam, csak nem volt nálam tartalékbenzin... Kétszáz méteren keresztül döccent néhányat a kocsi, aztán szinte hihetetlen, de egy benzinkúttól 150 méterre fogyott ki teljesen a benzin, és fulladt le a kocsi, és a töltőpisztolytól 15 méteres távolságig sikerült még elgurulnom. A benzinkutas néni nem akart hinni a szemének, hogy pont ott fogyott ki. Természetesen épp siettem, úgyhogy filmbe illő jelenet volt, amint kiszállok a benzinkút bejáratánál, és betolom a verdát a kúthoz. 48,14-et írt ki a kút. Ne nagyon menjetek bele az E-betűbe, a felső száránál már kifogy
A rendőrök tudnak érdekes dolgokat csinálni. Kolléganőmet városon kívül ködben megbüntették ködlámpa használatért. Bamm 15e Ft.
Hiába magyarázkodott azt mondták neki, ha szívózik még több lesz a bünti...
nem mondod, egy rendőr, aki nem segíteni akar hanem pénzt behajtani? ezek csak valami álrendőrök lehettek, szvsz...
A rendőrök tudnak érdekes dolgokat csinálni. Kolléganőmet városon kívül ködben megbüntették ködlámpa használatért. Bamm 15e Ft.
Hiába magyarázkodott azt mondták neki, ha szívózik még több lesz a bünti...