mester
Velünk: 5543 napja
Nem kell cserélned...ami forgalomban van az érvényes,,,csak már nem adnak ki kicsit...
Nem kell cserélned...ami forgalomban van az érvényes,,,csak már nem adnak ki kicsit...
Akkor most hogy? Ha pici rendszám van cserélnem kéne? Ha sérül, akkor már csak nagyot lehet tenni a helyére: ez már elég régen igy van, de hogy a kicsit minden ok nélkül cserélni kéne... erről most hallok első alkalommal.
na, mondjuk a biztosurak szerint már eleve nem volt szabványos a rajtalévő, lehet, hogy ez volt a gond...
Akkor most hogy? Ha pici rendszám van cserélnem kéne? Ha sérül, akkor már csak nagyot lehet tenni a helyére: ez már elég régen igy van, de hogy a kicsit minden ok nélkül cserélni kéne... erről most hallok első alkalommal.
vv béla??? mit keres itt folkszvágenes...?
volt szigoritás....nekem motor renszámom van...azt mondta az ügyintéző múltkor,ha elveszik,nem kapok már csak nagyot!
de, be van dézve a cucc, csak ezt a kis slank metricát már nem lehet használni, új öntapisat kell gyártatni, de az már akkora, mint a rendesrendszám (nem lesz szép...)
(és még örülhetek, hogy nem a rendőr szúrta ki - jónapot, kedves lászló, van itt egy kis probléma..., stb - , mert az + ötven esszeh
Ha nektek is ilyen van, szvsz. ki cserélni eccrűbb/fájdalommentesebb, mintha a szerv említi meg a dolgot...
Érdekes, akkor ennek utánanézek! Én eddig úgy tudtam, hogy ha sérül akkor már csak a nagyméretűvel lehet pótolni vagy a hagyományos fém rendszámmal. Addig, ha be van írva a záradékban akkor nem köthetnek bele. Tavaly a rendőrök nem szóltak az igazoltatásnál és műszakin is gond nélkül átment!
na, mondjuk az enyém is már két vizsgán van túl, de a derék ellenőrök mondták, hogy a vizsgaállomást is megszivatják ebből kifolyólag (én is úgy érzem, hogyha ez a közbiztonságot durván fenyegető kórtól megszabadulunk, itt már minden szép/jó lesz)
áááá...én ilyen blikket nem olvasok...komoly ember vagyok!! csak igazmondó lapokat,kiskegyed,bors,meg moricka
persze, dugjad a fejedet a homokba, semmiképpen ne tájékozódj a világ valódi menetéről (fogadjunk, azt sem tudod, hogy vv béla most kivel pettingel), lúzer
de, be van dézve a cucc, csak ezt a kis slank metricát már nem lehet használni, új öntapisat kell gyártatni, de az már akkora, mint a rendesrendszám (nem lesz szép...)
(és még örülhetek, hogy nem a rendőr szúrta ki - jónapot, kedves lászló, van itt egy kis probléma..., stb - , mert az + ötven esszeh
Ha nektek is ilyen van, szvsz. ki cserélni eccrűbb/fájdalommentesebb, mintha a szerv említi meg a dolgot...
Érdekes, akkor ennek utánanézek! Én eddig úgy tudtam, hogy ha sérül akkor már csak a nagyméretűvel lehet pótolni vagy a hagyományos fém rendszámmal. Addig, ha be van írva a záradékban akkor nem köthetnek bele. Tavaly a rendőrök nem szóltak az igazoltatásnál és műszakin is gond nélkül átment!
Black Sushi
áááá...én ilyen blikket nem olvasok...komoly ember vagyok!! csak igazmondó lapokat,kiskegyed,bors,meg moricka
Azt nem olvastam...de ez igaz de ha nem az lenne akkor is jó..
..na ennél viccesebbet.. nekem egy kacsa nem engedte kinyitni a csomagtartómat..karácsonykor vettem,besuhintottam a csomiagtartóba,és vittem haza,lelki szemeim elött már láttam a tepsibe..de hazaérve a köcsög nem engedte hogy kivegyem,úgy gondolta majd ott ő kiolvad...megoldás:kellett mennem még két kört,erős kanyarodásokkal,mivel nem volt a hátfal belsején a boritás,ő"oda szorult a zár rudazatához
de végül is happy end,finom volt
a kacsa meg a "szivattam az autósgizdát" rovatban ezt kicsit máshogyan meséli