kovandor
Velünk: 4354 napja
Az 5gang & sperr diffi sem biztos, hogy kerek.
Az 5gang & sperr diffi sem biztos, hogy kerek.
hali. nem birom szó nélkül megàllni én sem.
szerintem német autó(zöld környeretvédelmi besorolás a szélvédőn)valószinűleg több mint 200ekm futás (kormány állapota) eleje hátulja törve legolcsobb gagyi módon tuningnak álcázva javítva, kb 1000euroert megvette valaki, hazahozta csonti kb5-600ert bevette és vàrjàk a madarat. de ki az a marha aki ezt ennyiért majd megveszi?
Szerelem első hányásra..
Tényleg , hogy tetszhet ez valakinek ??
Jesszus..
A Miata felni gondolom meg azért miata, mert rá van írva.. )
Megyek lefoglalózom, de csak a fejegység miatt!
Mi az, hogy MIATA FELNIK???!!! Talán kopintott Borbet T-k jó esetben.. Azon kívül, hogy siralmas az egész még egy hangyányit sem értenek hozzá...
csontinál csak omladozó bontószökevények vannak általában. Mivel mindent megvesz.. cserébe mindenki tudja aki odamegy.
Vagy inkább F.O.S ?
Ezt a csoda autót sikerült élőben is megpillantanom szombaton a Váci utca környékén. Tiszta NFS
Te jó ég... hát... hát én is ilyen lökhárítót akarok! :D
Generali 130 körül van C1-ben, remélem ezt idén is tartják. Talán az egyetlen negatívum velük, hogy bár 0%-os az üvegkár és a bónuszt nem rontja, ellenben nem is tudsz bónuszt javítani akkor, ha üvegkárod van.
Szerk: Generali-t érdemes nem neten is megkérdezni, mert nekem pl. netes alkuszhoz képest a generalis kereskedő kapásból 70eFt-tal kevesebbet mondott évente.
Ja, és készülj fel olyanra, ha neten kötsz, hogy mikor beküldesz mindent, visszadobják, hogy erre ők nem kötnek, mert ez kabrió.
Én októberben kötöttem enyémre sajnos mivel céges kocsikat vezettem eddig 0ról indultam, így lett 180e a cascom egy évre... Allianz, ez volt a legolcsóbb...
Sziasztok!
Tudtok javasolni cascot 2007-es NC-hez?
Előre is köszi!
BUEK!
BUÉK!!
Tegnap vártunk a téren...
Sajnos nem tudtam menni
.
BUEK!
BUÉK!!
Tegnap vártunk a téren...