Nitzer
Velünk: 5275 napja
BUEK!
.
BUEK!
.
Ez eszméletlen jó! Low budget Ariel Atom
Ez a kitcar volt már?
Hihetetlen az élet. McCrash helikopter balesete is már nagyon csúnya fintora volt az életnek. De ez a Schumacher síbaleset ez röhej. Fel fog épülni tuti. Drukk-drukk.
Köszi, akkor küldök mailt!
Szia Gyéé!
Az infó stimmel, bár én csak egy kis fogaskerék vagyok ebben a történetben, de elindítom a dolgot. Az is jó ha küldesz egy mailt arról amit szeretnél, vagy küld el lsz kocsid pontos adatait és megnézzük mi elérhető hozzá.
Köszi
Kellemes Ünnepeket!
Nálunk is jó fej volt a Jesszuska:
Ezt a Keith Tanner konyvet azonnal hozd el majd az evadzaro talira, beleneznek nekem is egy ilyenre faj a fogam...
Ja, az utánfutózós megoldásra gondoltam. Valahogy Lalival szövetkezve kéne ezt csinálni....együtt használnánk, ő szereljetné, ilyesmi :-)
P-s rendszam, versenyrendszám, tréler valamelyikkel ki kell jutni a pályára.ott meg nem kell rendszám, se klima se tető semmi kacat és lehet közutra teljesen alkalmatlan futóművet gumit használni
hát trélerezed a helyszínre és am vannak papírjai, úgy tudom lehet.
Egyébként meg sportrendszám. Van már ilyen is..
Á, az túlzás lenne....inkább majd valahogy mellé csempészek valami projektet. Nem lesz egyszerű, ilyesmire most nem nagyon költhetek a cooper mellett, főleg hogy az picit azért azt is akarom élesíteni. Amin most agyalok az egy olyan mx5 behozatala, ami után nekem megmarad egy pályázásra még alkalmas kocsi. Nem kell anyósülés, tető stb csak menjen. A cooper kerekeit át lehet rá pakolni amikor kell. Lehet vizsga/rendszám nélküli kocsival pályázni meg ilyesmi? Itt egy egész jó alany: http://www.hasznalta___klima._sperr-7503937 Tetőt, anyósülést kerekeket, rollbart, klímát vihetné akinek kell.
Akkor van egy elado mini cooper s?