wolfblind
Velünk: 4560 napja
@Gram ki gyartja vagy kitol tudnank miata.hu-s matricat venni?
@Gram ki gyartja vagy kitol tudnank miata.hu-s matricat venni?
Jalopnik szerint a legjobb kocsik az idén:
Kedves Tomi/Matt/Hunya,
A "Lalleeplakett" elkészülte után, Én szívesen látnék egy miata.hu-s matricát is a gépen valahol, ilyet nem szeretnétek tervezni? ;-)
Van ilyen mar, esetleg akinek van nem tudna az evadzaro gurulasra parat hozni?
Kedves Tomi/Matt/Hunya,
A "Lalleeplakett" elkészülte után, Én szívesen látnék egy miata.hu-s matricát is a gépen valahol, ilyet nem szeretnétek tervezni? ;-)
Tudom, hogy ezért kapni fogok, de tv-kapcsolgatás közben ezt találtam:
Lehet hogy még most is forgalomban van a kocsi
Erre lehet hogy lecserélném
m.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/minden_idok_egyik_legerosebb_mazda_mx-5-oset_epitettek_meg-11305
Egy kis részlet Gabeszpapának:
Az EcuTek ProEcu motorvezélő program segítségével a BBR GT270 pilótája négy vezetési mód közül választhat a tempomat kapcsolójával. Az egyes beállításban mindennapi használatra javasolt az autó, főleg akkor, ha sokat haladunk gyorsforgalmi úton és tempósan vezetünk (98-as oktánszámú benzin javasolt). Kettes módban használhatjuk a rajtautomatikát (3800-as percenkénti fordulatszámnál lő ki az autó), 3500-as fordulatszám feletti visszaváltásnál gázfröccsöt ad, padlógázon váltva megtartja a fordulatot (98-as benzin javasolt). A hármas a takarékos mód, hosszú országúti menetekhez (95-ös benzinnel is tökéletes). A négyes a vészmód, ilyenkor a főtengely nem forog többet 3500-nál percenként - ez akkor hasznos, ha szerelő, vagy ismerős viszi el a kocsit egy körre és nem akarjuk, hogy kihajtsa a belét.
Ha nem lenne korlát (büdzsé, félelemérzet miegymás) sztem bármelyikünk erre szívesen lecserélné. Én is. Egyébként egy ilyen okos választható, elektronikai menetdinamika felügyeletnek időnként én is örülnék. ;-)
Erre lehet hogy lecserélném
m.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/minden_idok_egyik_legerosebb_mazda_mx-5-oset_epitettek_meg-11305
Egy kis részlet Gabeszpapának:
Az EcuTek ProEcu motorvezélő program segítségével a BBR GT270 pilótája négy vezetési mód közül választhat a tempomat kapcsolójával. Az egyes beállításban mindennapi használatra javasolt az autó, főleg akkor, ha sokat haladunk gyorsforgalmi úton és tempósan vezetünk (98-as oktánszámú benzin javasolt). Kettes módban használhatjuk a rajtautomatikát (3800-as percenkénti fordulatszámnál lő ki az autó), 3500-as fordulatszám feletti visszaváltásnál gázfröccsöt ad, padlógázon váltva megtartja a fordulatot (98-as benzin javasolt). A hármas a takarékos mód, hosszú országúti menetekhez (95-ös benzinnel is tökéletes). A négyes a vészmód, ilyenkor a főtengely nem forog többet 3500-nál percenként - ez akkor hasznos, ha szerelő, vagy ismerős viszi el a kocsit egy körre és nem akarjuk, hogy kihajtsa a belét.
Black Sushi
Nekem igaz csak 15" de 15x8 ET 20 van épp fent, amit a képen is láthatsz.
Valamint van egy másik felnim is ami pedig 16x9 et15.
Már megtettem pár karikát, de eddig elfért
Ja és nekem NA-n van, talán picit nagyobb a kerékjárati ív az NB-n.
A 8coll széles felni akkor ezzel az et számmal elfér szépen?
A 8coll széles felni akkor ezzel az et számmal elfér szépen?
ET 20-25
Sziasztok
Lenne egy kérdésem. Van egy NB-m és felniválasztás előtt állok. Nekem nagyon tetszik a rota egyik típusa, 16os méretben 8 széles, milyen et-vel lenne jó nekem? Nem akarok kerékdőlésszöget állítani sem felperemezni. Vélemény?
Ez jó kis cikk.
Pontosan leírja, hogy miért választottam az mx-5-öt
.