Pampalini
Velünk: 4522 napja
Kocsi konzerválva a garázsban várja a tavaszt!
De mire lehet így használni? Pl. a csomagtartóba gyűjti a Jézuska az ajándékokat!
Black Sushi
Kocsi konzerválva a garázsban várja a tavaszt!
De mire lehet így használni? Pl. a csomagtartóba gyűjti a Jézuska az ajándékokat!
Black Sushi
Valakinek esetleg japánból valami cukiság?!
A 11-es és13-as pipa.
De a Transalpina is szimpi amit alatta ír a csávó hozzászólásokban!
+1 :D Bármikor adom!
A transzfogarasi közel van, tavasszal gooooooo!
Kis hágó skalpvadász Mindjárt kettő is meglenne a felsoroltak közül! Tetszik a lelkesedés jönnék én is ha tudom tartani a tempót de azért nyárig szvsz érdemes lenne várni mert arrafelé elég cudar időjárás tud lenni még tavasszal
Benne vagyok!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Mázlisták!
Kis hágó skalpvadász Mindjárt kettő is meglenne a felsoroltak közül! Tetszik a lelkesedés jönnék én is ha tudom tartani a tempót de azért nyárig szvsz érdemes lenne várni mert arrafelé elég cudar időjárás tud lenni még tavasszal
Ti tankoltatok már E85 tisztán vagy felesbe sima 95-össel? E85 nem mar szét valami gumicsövet ?
Szilveszter miért került parkolópályára?Lemaradtam valamiről?Nem lehet,hogy túl sok piros lapot osztogatunk egymásnak?Vagy valamiről tényleg lemaradtam?
Köszi Egyenlőre még az autó sincs meg. Csak kíváncsi vagyok több dologra és azért kérdezek. Amúgy ezt tekinthetem akkor igenleges válasznak gondolom.
Picit most eltoltam a vásárlás dátumát, mert inkább szeretnék venni egy jobb állapotút és az ugye több cash
Hali ! Olyan kérdésem lenne, hogy ha klíma nélküli modellt vásárolnék, akkor késöbb lehetséges ennek a beszerelése vagy érdmes e ? És kb mennyi kóstálna ? Köszi a válaszokat
Kopi csukd be a szemed! :D
Az Én NA-ba feleslegessé vált a klíma, legalább is ha NA-ba gondolkodsz