uno1
Velünk: 4334 napja
És a nem teljesen hivatalos? Mondjuk valami igényes házi megoldás?
És a nem teljesen hivatalos? Mondjuk valami igényes házi megoldás?
A kicsit megszüntették
Nem pont ilyenre gondolk...
Nekem rendes hivatalos, vagy hivatalosnak tűnő kéne, olyan mint ... is van. Ráadásul viszonylag gyorsan, mert nem szeretném, hogy belémkössenek a rendőrök..
Van megoldás. Ha egyszer találkozunk, elmesélem.
Ilyenre gondolsz?
Nagyjából igen. Ha be van jegyezve a forgalmiba, hogy "D-típusú...blabla", akkor csak az a lényeg, hogy az eredeti anyagból készüljön az új rendszám. Utána már senki sem mondja meg róla, melyik évben lett gyártva. De vigyázni kell, mert vannak olyan utánzatok, amit rögtön kiszúr a rend őre. Szerintem 3100,- Ft-ért ilyen utánzatot lehet kapni. Egy olyan, ami megegyezik az eredetivel anyagában is, legalább 20-40E Ft.
Van megoldás. Ha egyszer találkozunk, elmesélem.
Ilyenre gondolsz?
.
Bocsi, ha nem idevaló..
A matrica rendszám be van jegyezve, de már nem néz ki valami fényesen.
Milyen megoldást tudtok mondani, amibe nem tud a rendőr se belekötni?
Köszönöm,
A hivatalos út, hogy leadod a régit mert sérült. 2 éve 12-13e ft volt a csere.
De már csak nagyot kapsz!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Bocsi, ha nem idevaló..
Köszönöm,
A hivatalos út, hogy leadod a régit mert sérült. 2 éve 12-13e ft volt a csere.
.
Bocsi, ha nem idevaló..
Köszönöm,
Nem egészen 16 hónapja vagyok boldog tulajdonosa a kocsinak és ennyi idő kellet, hogy a vételi árat újra ráköltsem a verdára! Van egy szar szokásom, mindenről excel táblát vezetek!
Üzemanyag költség: 796.227.-Ft
Pályázás, vezetéstech. tréningek: 108.000.-Ft
Egyéb: (szerviz, gumik, különféle extra dolgok beépítése, stb.) 1.010.569.-Ft
Lehet, hogy jobb lenne nem fárasztani magam táblázatok írásával! Vagy Ordune idézve elég, ha minden 100 Euro!
Black Sushi
Egy amatőr kérdés... Hol szoktatok olajszűrőt venni? A típusa ez a könnyen megjegyezhető karaktersor: B6Y1-14-302 9A? Vagy van valami beceneve?
Én pl. úgy szoktam, hogy bemegyek akármelyik autósboltba, megmondom milyen autóm van és a kezembe nyomják a hozzávaló szűrőt.
Légszűrőt is így veszek...
Kösz, kipróbálom!
Egy amatőr kérdés... Hol szoktatok olajszűrőt venni? A típusa ez a könnyen megjegyezhető karaktersor: B6Y1-14-302 9A? Vagy van valami beceneve?
Én pl. úgy szoktam, hogy bemegyek akármelyik autósboltba, megmondom milyen autóm van és a kezembe nyomják a hozzávaló szűrőt.
Légszűrőt is így veszek...
Bocs hogy így belevágok, de nem emlékszik valki hogy mi volt annak a spaynek a neve (nem találom sehol) amit egyszer belinkert valaki....ilyen festék spray de műanyag réteget hoz létre aztán le tudod húzni ha nem tetszik, lehet kipróbálnám a felniken...egyszer a nyárni kabrió találkozón két BMWs srác játszott velük a tanksapka fedélen...
Köszi