Nitzer
Velünk: 5136 napja
III. rész:
.
III. rész:
.
Ismerem az erzest :-). Kb. 20 eve volt az elso rendes, otthon is szerelheto autom. Tudjatok, az amelyik meg papirbol keszult. Imadtam, gond nelkul kijott belole a motor fel ora alatt, kuplungcsere, szabadonfuto csere, aztan annak osszeheggesztese is problema mentesen megtortent. Arrol nem is beszelve, hogy ket ember az oldalara boritotta :-) Szerencses vagyok, azota egyre jobb ceges es sajat autoim vannak, voltak. Ezek nagyon jok, a baj veluk hogy "unalmasak" szabadido eltoltes szempontjabol. Viszont a Mazda MX-5 siman szerelheto otthon is es ez jo. Persze komolyabb munkakhoz szakerto kezek es komoly felszereles kell, de szerencsere ahogy hallom es latom itt a forumon, abban sincs hiany. Udv.
Koszi a meghivast, a hetvegen eldol hogy megyunk-e jovo heten a tengerhez. Ha nem, akkor megyek a talalkozora. Remelem nincs hatarido a jelentkezesre, ezt gyorsan megnezem. Udv.
"Gyönyörű állat! Biztos hogy minden rendben van vele? Olyan fénytelen a kis szőre szegénynek."
A mosolya nem tűnik őszintének... Szerintem keresi a barátját. Itt van:
"Gyönyörű állat! Biztos hogy minden rendben van vele? Olyan fénytelen a kis szőre szegénynek."
A mosolya nem tűnik őszintének... Szerintem keresi a barátját. Itt van:
Huuu baratom, ez borz-almasan nez ki! )
A minap beszereltem a négy világítós side indicatort. Teljesen analfabéta vagyok, nem kicsit küzdöttem, de élvezetes játék volt. A motortérben a jobb első lámpa alatt találkoztam Bajor Güzüvel. Márciusban ezek szerint együtt jöttünk Nürnbergből. Nem meglepő egyébként: egy pajtából toltuk ki a járgányt. Annyira magába szívta a bajor levegőt, hogy hetekig tanyasi illatok keveregtek odabent a benzinszaggal (miután véletlen lelocsoltam a ponyvát benzinnel...)
1998. évi XXVIII. törvény V. Fejezete rendelkezik az állatszállítás általános szabályairól, mely szerint az állat terelésénél, lábonhajtásánál, a szállítóeszközre való fel- és lerakásánál, valamint szállításánál úgy kell eljárni, hogy az az állatnak ne okozzon fájdalmat, szenvedést vagy sérülést.
A célállomáson az állat kirakását haladéktalanul meg kell kezdeni.
Az állat élettani szükségleteinek kielégítéséhez szükséges feltételeket a szállítónak biztosítania kell, viselkedési szükségleteire pedig figyelemmel kell lennie.
Az állatot olyan szállítóeszközön kell szállítani, amely annak sérülést nem okozhat, és megvédi az időjárás káros hatásaitól.
Ha az állat szállítása során gondozást igényel, olyan kellő jártassággal rendelkező személynek kell kísérnie, aki alkalmas a gondozási teendők ellátására.
Az élő állat közúton, vasúton, vízi úton, illetve légi úton történő szállításának, továbbá postai úton való továbbításának részletes szabályait külön jogszabály, nemzetközi viszonylatban nemzetközi egyezmény állapítja meg.
A vágóállat szállítása térben és időben korlátozható.
Hmm...Hmm...
A minap beszereltem a négy világítós side indicatort. Teljesen analfabéta vagyok, nem kicsit küzdöttem, de élvezetes játék volt. A motortérben a jobb első lámpa alatt találkoztam Bajor Güzüvel. Márciusban ezek szerint együtt jöttünk Nürnbergből. Nem meglepő egyébként: egy pajtából toltuk ki a járgányt. Annyira magába szívta a bajor levegőt, hogy hetekig tanyasi illatok keveregtek odabent a benzinszaggal (miután véletlen lelocsoltam a ponyvát benzinnel...)
Most kértem árajánlatot a kocsi fényezésére, de csak hétfőn lesz meg. Úgy tűnik, lényegében a motortető és a csomagtér-tető kivételével javítani kell. Nyolc elem és a két küszöbvég. Nem 2 Ft lesz, az tuti
Szeretek itt lenni. Ennyi hülyét ritkán fúj a szél egy kupacba.
Most nézegetem,hogy 7 dollárért le lehet kérni VIN szám alapján a kocsi történetét.Valaki esetleg próbálta már?
Szeretek itt lenni. Ennyi hülyét ritkán fúj a szél egy kupacba.
Fun is not a straight line
Itt is tárgytalan a dolog. Kopi megnézte az angol vasat, és a hírdetés ellenére csak 5 sebességes, tehát felejtős... Hál' Istennek!
Azé' kicsit...? Képről megmondtam, hogy nincs benne sperr? Van aki annyira Matt, hogy élőben sem tudja megállapítani...
Szegény Matt, nem szolgált erre rá!
De Gyéé se, aki persze a sperr hiánya miatt adta el a kocsit Matyinak...
Mondjuk lehet, hogy jobb, ha kussolok, mert én sem tudtam a VLSD-ről...
Egy gram együttérzés nincs bennetek, de ez nem újdonság. Egyébként vissza tudom keresni még amikor itt győzködtem magam, titeket, nyomoztam felszereltség után, hogy sperres a hófehérke. Le lettem hurrogva, hogy belelóg a kezem a bilibe és mint kis kezdő meghunyászkodtam a sokat tapapasztalt kollégák előtt. Akkor még elhittem, hogy különleges képességek birtokában vagyok és nyitott diffivel pörgök perceken keresztül egyhelyben, aztán kijózanítóvá vált a valóság...hogy nem csak, hogy Isten adta barom tehetség vagyok de még igazam is volt és az egész áll sperr-swap projektet azért csináltam, hogy bebizonyítsam azt amit már az elején megmondtam. Vagy ennek így semmi értelme?
Egy órára leállt a GDP-termelés nem tudom éreztétek-e, de megvan! Gyere Gyéé égjünk mint rejsztág!