gram
Velünk: 7276 napja
Megbírja a csávó, egy topikkal arrébb most zsebelt be 5 lájkot a saját autójára meg garázsára.
Megbírja a csávó, egy topikkal arrébb most zsebelt be 5 lájkot a saját autójára meg garázsára.
Nekem senki nem mond semmit :-/
Nem kell hozni, itt van az már...
Voliver, van egy ötletem.
Csörögj rám, és megbeszéljük: 06 hetven 275 hetven 75.
Légyszi, számoljatok be a fejleményekről, ez valószínűleg többeket érdekel. Együtt érzünk veled, és semmi képpen se vegyel el a kedvedet ettől az élmánytől.
Voliver, van egy ötletem.
Csörögj rám, és megbeszéljük: 06 hetven 275 hetven 75.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Azt sem utasítanám vissza ha a vételárból vissza adna 400-at nyugodt szívvel hoznám el a kocsit haza!
Érthető. Minden megoldható csak túl azon, hogy nem egy projektet akartál venni még az sem mindegy hogy egy erdeti megkímélt autód van vagy valami amit a halálból hoztál vissza.
Szerintem ha teheted, próbálj ne frissen hozottat nézni, vagy esetleg Lalee-val megnézetni, mielőtt megveszed. Ha kiszemelted, jöhet az 'Ismeritek ezt a kocsit?' topik. Ha van rá energiád, pár képet, rendszámot most is feldobhatnál oda, hogy nem ajánlott vétel.
Először szabaduljak meg tőle
Oké hogy vastagon fog a szervíz ceruzája, de azért úgy mondtak valamit, mégis mivel lehet gond? Minden más rendben van?
Biztos el vagy keseredve, nem lenne olcsóbb ha mégis nálad marad egy másik motort belógatni?
Lali a vizsgálat alatt megállapította hogy a 2-3 hengerekben 10bar a kompresszió 1-4 esekben 11-12 gyári előírtnál alacsonyabb.
A difi lóg javítható de előbb utóbb az is csere érett lenne.
Motor az vagy komplett csere jóesetben 150 ért vagy felújítás 300ért!
Kuplung is nagyon ramaty állapotban van állítása szerint túlságosan kemény, használható még egy kicsit de az is full csere.
És még jópár alkatrészt kukázni kéne bontóból e-bay ről!
ezekkel nem is lenne gond ha ezeket a tételeket mind a vásárlás pillanatában feltárták volna!
Azt a tényt is tudatnija kellet volna velem hogy olajcsere óta (ami a papírok szerint 1000km-el ezelőtt volt) 1.3L olajat szürcsölt be a motor én mióta megvettem csak 300at mentem vele és én töltöttem rá annyit :/
Ezekután nekem kellemetlen az ügy akártudta a tulaj akárnem :S :/
De ezektől eltekintve minden más rendben van csak nem akarok ezzel kínlódni
Szerintem ha teheted, próbálj ne frissen hozottat nézni, vagy esetleg Lalee-val megnézetni, mielőtt megveszed. Ha kiszemelted, jöhet az 'Ismeritek ezt a kocsit?' topik. Ha van rá energiád, pár képet, rendszámot most is feldobhatnál oda, hogy nem ajánlott vétel.
Oké hogy vastagon fog a szervíz ceruzája, de azért úgy mondtak valamit, mégis mivel lehet gond? Minden más rendben van?
Biztos el vagy keseredve, nem lenne olcsóbb ha mégis nálad marad egy másik motort belógatni?
Azért ez nem semmi. Remeéltem hogy az aggasztó jelek ellenére nem lesz gond....hogy a fenébe lehet tönkre tenni egy ilyen motort?
Ma délelőtt meglátogattam a szevízt és hát nem sok jóval kecsegtetett :/
Komplett motor cserét ajánlott plusz egy csokor cuccot felújításra!
Nagyjából a komplett alkatrész végösszeg úgy, hogy ebben a munkadíj még csak szóba sem került kb 300-350 lenne!
beletenyereltem a fosba mondhatni :/
Ma vissza viszem a tulajhoz és ott is szándékozom hagyni.
Marad a tovább keresgélés és 1x csak beteljesül ez a szerelem!
Viszont köszönettel tartozok nektek, hogy ilyen gyorsan és ennyire segítőkészen be ajánlottátok Lalit!
Nagyon jó és leki ismeretes szerelő.
1x Teljes jogú tag leszek ígérem